Ima imaBordoSarajevo je napisao/la: ↑24 dec 2019, 16:06Zamjena za Hebibovića NE POSTOJI u našoj ligi. Pojačanje na desnom beku MORAMO tražiti izvan države.
BEK, KRILO, VEZNJAK uz ostanak svih ostalih i naravno produžavanje ugovora glavnim igračima koji ulaze u zadnjih pola godine ugovora.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
velkoskiPantelija je napisao/la: ↑24 dec 2019, 16:38Ima imaBordoSarajevo je napisao/la: ↑24 dec 2019, 16:06Zamjena za Hebibovića NE POSTOJI u našoj ligi. Pojačanje na desnom beku MORAMO tražiti izvan države.
BEK, KRILO, VEZNJAK uz ostanak svih ostalih i naravno produžavanje ugovora glavnim igračima koji ulaze u zadnjih pola godine ugovora.![]()
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ja kako sam upratio, jedno vrijeme je Beganović bio klupa Šabanoviću u U21 reprezentaciji. Po meni, tu su negdje, prednost bi dao Šabanoviću i mislim da je za nijansu bolji. Cipetić jedini vrijedan spomena ali on ne bi bio bolji od Hebibovića i odmah smo u minusu.Pantelija je napisao/la: ↑24 dec 2019, 16:38Ima imaBordoSarajevo je napisao/la: ↑24 dec 2019, 16:06Zamjena za Hebibovića NE POSTOJI u našoj ligi. Pojačanje na desnom beku MORAMO tražiti izvan države.
BEK, KRILO, VEZNJAK uz ostanak svih ostalih i naravno produžavanje ugovora glavnim igračima koji ulaze u zadnjih pola godine ugovora.![]()
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Hadžija, nakon vrhunskog posla u pretprošlom prelaznom roku, zadnji je bio suprotan tom odnosno katastrofalan.
Vala, iskupit se moraš. Eksperimentisanje neće dobro donijeti u vezi novih igrača.
Prošli decembar produžili smo Rahmanovića i Tatara i dobili obećanje da se više neće ponoviti slučaj Duljević.
Nakon toga, Adukor je platio cijenu. Trenutno u redu za produžavanje ugovora su: Lazić, Stanojević, Šerbečić(?), Handžić(?), Oremuš....
Vala, iskupit se moraš. Eksperimentisanje neće dobro donijeti u vezi novih igrača.
Prošli decembar produžili smo Rahmanovića i Tatara i dobili obećanje da se više neće ponoviti slučaj Duljević.
Nakon toga, Adukor je platio cijenu. Trenutno u redu za produžavanje ugovora su: Lazić, Stanojević, Šerbečić(?), Handžić(?), Oremuš....
FK Sarajevo
-
belosevic28
- Kontakt:
Cuj Serbecic u redu za produzenje momak na posudbi hahqah
Cuj Hadzic se mora iskupiti jer je sacuvao 93 % prvih jedanaest koji su osvojili duplu krunu haha
#9-0-0
Cuj Hadzic se mora iskupiti jer je sacuvao 93 % prvih jedanaest koji su osvojili duplu krunu haha
#9-0-0
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Važno je sr.at i zanemarit upitnik pored imena jer se zna na šta se tu misli kod tog igrača.
FK Sarajevo
Neko je spomenuo da nam se nudio Dino Coric. Slazem se da nema zamjene za Hebibovica, ali Coric je nekako najblize kvalitetno rjesenje.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
belosevic28
- Kontakt:
Sto ce ti upitnik kod Handzica, on nije na posudbi? Nemoj mi samo reci da se spominje njegov odlazak, jer se spominje i nor Lazicev...
-
Historicar
- Kontakt:
Radi li Hadžija išta po pitanju kapitalaca.Izgleda da su Miloš Filipović i Lendrić pred vratima Grbavice.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Polako.Historicar je napisao/la: ↑24 dec 2019, 17:45Radi li Hadžija išta po pitanju kapitalaca.Izgleda da su Miloš Filipović i Lendrić pred vratima Grbavice.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
belosevic28
- Kontakt:
Bio je i Bilbija, pa mu niko ne otvori 
Lembara i Fico kapitalci :omg:
Lembara i Fico kapitalci :omg:
Pa neka su !!!Historicar je napisao/la: ↑24 dec 2019, 17:45Radi li Hadžija išta po pitanju kapitalaca.Izgleda da su Miloš Filipović i Lendrić pred vratima Grbavice.
Ja pa!? Trebamo ih mi dovest da prde bezvezeHistoricar je napisao/la: ↑24 dec 2019, 17:45Radi li Hadžija išta po pitanju kapitalaca.Izgleda da su Miloš Filipović i Lendrić pred vratima Grbavice.
Mandzukic iako u godinama mislim da ne bi bio loss zamjena Ahmetovicu
Sretan Badnjak i čestit sutrašnji Božić svim forumašima katoličke vjeroispovijesti.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
kakve veze ta 2 hrkljuša imaju sa kapitalcimaHistoricar je napisao/la: ↑24 dec 2019, 17:45Radi li Hadžija išta po pitanju kapitalaca.Izgleda da su Miloš Filipović i Lendrić pred vratima Grbavice.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
To sto taj komad debila napusta Klub moze samo biti plus za klub i to veliki, nek onda mahala po carsiji poslovne tajne
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Lendric je zavrsen jos prije 20 dana , to se znaloMortemHz je napisao/la: ↑24 dec 2019, 17:46Polako.Historicar je napisao/la: ↑24 dec 2019, 17:45Radi li Hadžija išta po pitanju kapitalaca.Izgleda da su Miloš Filipović i Lendrić pred vratima Grbavice.
Za Filipovica vrlo tesko, nemaju oni za zraka trenutno jos uvijek plivaju dobrih para igracima, ovo sto prodaju igrace je samo za tekuce troskove, pripreme , poneku platu prvotimcima i slicno, a ostali uposlenici nek umru od gladi
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
-
belosevic28
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.