Imaju paketici
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
opusteno buraz, fali ovoj temi malo zajebancije, dosta vise ove negativepaulus je napisao/la: ↑24 dec 2019, 13:45E jeste me nafatali , mahmuran , tipkam na tel sto se nikad ustelio nisam , puno sam htio rec a nisam reko nista , svaka cast . Fera svaka cast preveo si ono sto ni ja ne bi mogao . Ja se znam smijat na svoj racun , ovo je bilo na nivou Osima starijeg , samo sto bi on bio proglasen genijalcem za ovo bubanje i skakanje sa teme na temu .
Zaista postaje cudna ta paranoja cim neko spomene upravu.AlfredNobel je napisao/la: ↑23 dec 2019, 17:25Ma samo ti udaraj po svome, k'o da ne znam šta hoćeš reći. Čuj Tan i flaša..![]()
Inače Kodro ima veze s njim haos, to sve bilo za vrijeme prošle Uprave. Ali, nema veze, i ti to znaš dobro, samo pokušavaš biti ironičan i trolovati, zato i nećemo dalje ići.
Veza njega i Kodre je sto su oba radila u inostranstvu, sto su vrhunski treneri i ono na sta sam ciljao - sto su oba HERCEGOVCI. A oni se tradicionalno drze zajedno. NIkad nisam tvrdio i ne znam otkud ti to da ova uprava ima vezu sa Kodrom. Koja dio recenice
"iskustva koje je imao sa nasom upravom"
ukazuju da sam mislio na OVU upravu. Znam dobro kad je Kodro bio i kako tadasnja nasa uprava nije stala iza njega.
Za tvoju info, sve prethodne uprave su takodje nase uprave koje predstavljaju nas klub.
Zasto izvrces moje rijeci ? Zasto paranoja ?
@Sabinho
Poenta je da su oba hercegovci, nista drugo. Uvijek je bilo zezanja oko njih da se drze zajedno.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Nemoj se sad praviti Englez, čuj "mislio jer su obojica Hercegovci" hahahahhaha. Klasični spiner koji šatro misli da je zanimljiv s ovim trolovanjem i izvrtanjem.
Ovaj predzadnji pasus je najjači, moraću ga staviti u potpis dole. "Sve prethodne uprave su takodje nase uprave koje predstavljaju nas klub".
Znači, odgovornost snose i oni ljudi koji nisu bili tu. I Baljak je kriv za Kodru.
Divim se likovima kao što si ti, simido, napapijri i ostala garda. Divota..
Ovaj predzadnji pasus je najjači, moraću ga staviti u potpis dole. "Sve prethodne uprave su takodje nase uprave koje predstavljaju nas klub".

Znači, odgovornost snose i oni ljudi koji nisu bili tu. I Baljak je kriv za Kodru.

Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 24 dec 2019, 14:15, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
bordobijeli je napisao/la: ↑24 dec 2019, 13:38Ovo je Sabrina 100%.ovako ona pricaSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑24 dec 2019, 13:02Može li neko ovo prevesti?paulus je napisao/la: ↑24 dec 2019, 12:53Bilbija se vtaca Madjarima , mi trenera nemamo , Ne budu li dobrli makar dva tupava igraca mimo onih nekolko sto su kocka , sportski direktor scauti svi treba da lete a i Nam ce koacno pokazati a so vec otpustio Hus sro ja smatram opravdanim ja , krt ligs ove sezone toliko losa da bi Sarajevo I Madjari sa igrom od prosle sezone bili najmanje 10 bodova ispred svih. E sad Nam ako oces da vladas kukuruz ligom i da napravis nes u Rveopi otkaz ima smisla . Al daj ba odrjesite kesu , Ja garantujem fs ihrsv poput Acoste koji zek dolazi na Balkan moze bit kupljen uslovima i ja se nadam da ce ove snrde iz Saveza i njihove **** zgrade da ce konacno postavit uslov ako nista za teren do 2022 recimo svi PL klubovi moraju travnjak sa ovim grijanjima i drenazom a ne pasnjak

More bit i legenda kluba Dženo Uščuplić
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- ElCartel11
- Kontakt:
Huấn luyện viên mới là Adnan Custovic.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Vala baš , titula je mjerilo (ne)ozbiljnosti ove uprave. Iskreno me strah poganluka anamo onih ali tu je i Borac koji je po meni najozbiljniji u ovoj priči.Stroj1946 je napisao/la: ↑24 dec 2019, 12:14Meni nije toliki problem trener, koliki će tek problem biti na ljeto sa igračkim kadrom. Tu odlazi 50% ekipe, ako ne i više. Biće tona posla kad se završi sezona. Sve na novo, što i jest bilo potrebno. Od sš do igrača. Mora se osvježiti ekipa, zasićenja se nakupilo tona.
Lijepo bi bilo osvojiti titulu, ali nekako imam osjećaj da će druga polovina biti 100 teža, prljavija i nerelegurnija. A zna se odakle će najveći poganluk dolaziti. Dobro bi bilo da sad počnu riješavati kadar pomalo, koliko je moguće, a na ljeto pojačat intenzitet.
Kakvog trenera sad izaberu, to će pokazati kojem putem idemo naredne 2,3 godine.
I prestanite više kenjat oko Husrefa, otišo je, završio je svoje. Uprava isto tako, titula im je mjerilo, ako ne mogu, noga momentalno na kraju sezone.
Zato sam povukao paralelu sa Sarielom, stari forumaši to dobro znaju, mozak zna šta hoće, samo prsti ne slušaju.dundee je napisao/la: ↑24 dec 2019, 13:52opusteno buraz, fali ovoj temi malo zajebancije, dosta vise ove negativepaulus je napisao/la: ↑24 dec 2019, 13:45E jeste me nafatali , mahmuran , tipkam na tel sto se nikad ustelio nisam , puno sam htio rec a nisam reko nista , svaka cast . Fera svaka cast preveo si ono sto ni ja ne bi mogao . Ja se znam smijat na svoj racun , ovo je bilo na nivou Osima starijeg , samo sto bi on bio proglasen genijalcem za ovo bubanje i skakanje sa teme na temu .
Neka je bilo nakon čejfa, a ne nakon srkleta.

Ono nesto konta spinove. Nemoj pokusavati jer nisi sposoban da to shvatis. Cak i kad ti se napise i objasni ne kontas.AlfredNobel je napisao/la: ↑24 dec 2019, 14:13Nemoj se sad praviti Englez, čuj "mislio jer su obojica Hercegovci" hahahahhaha. Klasični spiner koji šatro misli da je zanimljiv s ovim trolovanjem i izvrtanjem.
Ovaj predzadnji pasus je najjači, moraću ga staviti u potpis dole. "Sve prethodne uprave su takodje nase uprave koje predstavljaju nas klub".![]()
![]()
Znači, odgovornost snose i oni ljudi koji nisu bili tu. I Baljak je kriv za Kodru.![]()
![]()
Ispao si budala i to "hahaha" te nece izvaditi. Pitam te ponovo :
Koja dio recenice
ukazuju da sam mislio na OVU upravu.
Toliko si poludio od straha i zajvera da se moras ici lijeciti. Ko je pricao o odgovornosti. Kakav Baljak i kakva odgovornost ? Ti si psihopata koji je prolupao. Ti ubacujes i shvatas rijeci kojih nema. Ocigledno si nivoa SJB sa IQ-om ispod 70.
Ti i tvoj copor samo ovu upravu smatrate nasom upravom. Zato ti ponavljam "Sve prethodne uprave su takodje nase uprave koje predstavljaju nas klub".
Sto se vise vadis, pokazujes da si veca budala. Nemas se ti sta ikome diviti, jer bijednik kojeg kupis za saku maraka - nema svoje misljenje.
Vi ste za zaljenje, ali to je cijena urbicida koju na zalost moramo platiti.
Zasto se uvrijedite kad vam neko kaze da ste slinave balije ?

svi će da lete

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- AlfredNobel
- Kontakt:
Hahahahahahhahahahahaahahhaahhah još spomenu paranoju.. Šta je taj jadni kengur skrivio da ga ti moraš predstavljati..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Pa jarane ne znam jesil citao do kraja ja se slazem , i treba se smijat i na svoj racundundee je napisao/la: ↑24 dec 2019, 13:52opusteno buraz, fali ovoj temi malo zajebancije, dosta vise ove negativepaulus je napisao/la: ↑24 dec 2019, 13:45E jeste me nafatali , mahmuran , tipkam na tel sto se nikad ustelio nisam , puno sam htio rec a nisam reko nista , svaka cast . Fera svaka cast preveo si ono sto ni ja ne bi mogao . Ja se znam smijat na svoj racun , ovo je bilo na nivou Osima starijeg , samo sto bi on bio proglasen genijalcem za ovo bubanje i skakanje sa teme na temu .
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Ti definitivno umjesto mozga imas plocu od 2,5 kg... ubise te ti tegovi u glavu..

Ako me vec poredis sa tim olosem.. ja sam PROTIV sadasnje vlasti tj. uprave... znaci ne postoji sansa da sam to go*no.. mozda neko drugo, al opoziciono...
Po tvom stavu, pristupu i komunikaciji sa drugim ljudima na ovom forumu ti mu dodjes ko sofercina od ovog lukaca.. ti cekas ispred vrata... ti si onaj koji se smjeska dok sef krade il "zavrsava".. podrzavas ga u prevarama.. ismijavas ostali narod za potrebe sefa... Ukratko pijun koji "nije tu da misli"..

Jesam li ti rekao da mi se place od tvog sarkazma ? U tom si tragican... Prestani covjece ako Boga znas, boli koliko si glup...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Šta vam je djeco smirite se
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Zamjena za Hebibovića NE POSTOJI u našoj ligi. Pojačanje na desnom beku MORAMO tražiti izvan države.
BEK, KRILO, VEZNJAK uz ostanak svih ostalih i naravno produžavanje ugovora glavnim igračima koji ulaze u zadnjih pola godine ugovora.
BEK, KRILO, VEZNJAK uz ostanak svih ostalih i naravno produžavanje ugovora glavnim igračima koji ulaze u zadnjih pola godine ugovora.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ja mu to CRTAM mjesecima al sve je uzalud..kengur je napisao/la: ↑24 dec 2019, 15:11Ono nesto konta spinove. Nemoj pokusavati jer nisi sposoban da to shvatis. Cak i kad ti se napise i objasni ne kontas.AlfredNobel je napisao/la: ↑24 dec 2019, 14:13Nemoj se sad praviti Englez, čuj "mislio jer su obojica Hercegovci" hahahahhaha. Klasični spiner koji šatro misli da je zanimljiv s ovim trolovanjem i izvrtanjem.
Ovaj predzadnji pasus je najjači, moraću ga staviti u potpis dole. "Sve prethodne uprave su takodje nase uprave koje predstavljaju nas klub".![]()
![]()
Znači, odgovornost snose i oni ljudi koji nisu bili tu. I Baljak je kriv za Kodru.![]()
![]()
Ispao si budala i to "hahaha" te nece izvaditi. Pitam te ponovo :
Koja dio recenice
ukazuju da sam mislio na OVU upravu.
Toliko si poludio od straha i zajvera da se moras ici lijeciti. Ko je pricao o odgovornosti. Kakav Baljak i kakva odgovornost ? Ti si psihopata koji je prolupao. Ti ubacujes i shvatas rijeci kojih nema. Ocigledno si nivoa SJB sa IQ-om ispod 70.
Ti i tvoj copor samo ovu upravu smatrate nasom upravom. Zato ti ponavljam "Sve prethodne uprave su takodje nase uprave koje predstavljaju nas klub".
Sto se vise vadis, pokazujes da si veca budala. Nemas se ti sta ikome diviti, jer bijednik kojeg kupis za saku maraka - nema svoje misljenje.
Vi ste za zaljenje, ali to je cijena urbicida koju na zalost moramo platiti.
Zasto se uvrijedite kad vam neko kaze da ste slinave balije ?

Zadnja izmjena: simidobar, dana/u 24 dec 2019, 16:24, ukupno mijenjano 1 put.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
kOLKO SMO SAMO FULALI OVAJ ZADBJI PRELAZNI UZASBordoSarajevo je napisao/la: ↑24 dec 2019, 16:06Zamjena za Hebibovića NE POSTOJI u našoj ligi. Pojačanje na desnom beku MORAMO tražiti izvan države.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Obavljen žrijeb grupa 27. Memorijalnog malonogometnog turnira "Asim Ferhatović Hase"

U maloj saIi Općine Stari Grad danas je obavljen žrijeb grupa 27. memorijalnog malonogometnog turnira "Asim Ferhatović Hase", koji će biti odigran 28. i 29. decembra u KSC Skenderija.
FK Sarajevo izvučen je u grupu B zajedno sa ekipama Olimpika, Goražda i Dinama iz Pančeva, dok će se u grupi A sastati Željezničar, Slavija, Velež i Vratnik.
Bordo tim svoj prvi meč igra u subotu 28. decembra od 13:00 sati protiv Dinama iz Pančeva. Istog dana od 19:00 sati će odmjeriti snage s Goraždem, dok je susret trećeg kola protiv Olimpika na rasporedu u nedjelju 29. decembra od 12:00 sati.
Prvoplasirani iz obje grupe će se plasirati direktno u finale, koje se igra u nedjelju 29. decembra od 18:00 sati.
Pobjedniku turnira pripast će novčana nagradu u iznosu od 3.000 KM, drugoplasirani će dobiti 2.000, a trećeplasirani 1.000 KM.

U maloj saIi Općine Stari Grad danas je obavljen žrijeb grupa 27. memorijalnog malonogometnog turnira "Asim Ferhatović Hase", koji će biti odigran 28. i 29. decembra u KSC Skenderija.
FK Sarajevo izvučen je u grupu B zajedno sa ekipama Olimpika, Goražda i Dinama iz Pančeva, dok će se u grupi A sastati Željezničar, Slavija, Velež i Vratnik.
Bordo tim svoj prvi meč igra u subotu 28. decembra od 13:00 sati protiv Dinama iz Pančeva. Istog dana od 19:00 sati će odmjeriti snage s Goraždem, dok je susret trećeg kola protiv Olimpika na rasporedu u nedjelju 29. decembra od 12:00 sati.
Prvoplasirani iz obje grupe će se plasirati direktno u finale, koje se igra u nedjelju 29. decembra od 18:00 sati.
Pobjedniku turnira pripast će novčana nagradu u iznosu od 3.000 KM, drugoplasirani će dobiti 2.000, a trećeplasirani 1.000 KM.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zasto nam se Bili ne oglasava po drustvenim mrezama u posljednje vrijeme? Zasto je i da li odlucio da "napusti" FKS? Da li je Bili prvi medju mnogima koji se "primio noge"? Saznajte nakon novogodisnjih praznika.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.