Da ti nešto šapnem. Ja im'o 1/2, kvota 23Citizen-X je napisao/la:Ako je ko igro Dortmund - Mensuru Mujdzi platit pice![]()
Momak je maestralan odbrambeni - kad ne moze niko on trpa svom timu golove![]()
Gdje nas nadje da on igra u repki....

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Da ti nešto šapnem. Ja im'o 1/2, kvota 23Citizen-X je napisao/la:Ako je ko igro Dortmund - Mensuru Mujdzi platit pice![]()
Gdje nas nadje da on igra u repki....
Nije jos kraj,ali...volimliverpool je napisao/la:
Hannover-HSV 3+ 1.70![]()
Bolton-Newcastle PS 1 1.70![]()
Brighton-Bristol R. 3+ 1.70![]()
Port Vale-Wycombe 3+ 1.70![]()
Leyton-Bournemouth PS 1 1.65![]()
Stockport-Torquay PS 1 1.65![]()
Milan-Fiorentina 3+ 1.80
sto mi nisi sapno na PP jbem teMonolog je napisao/la:Da ti nešto šapnem. Ja im'o 1/2, kvota 23Citizen-X je napisao/la:Ako je ko igro Dortmund - Mensuru Mujdzi platit pice![]()
Gdje nas nadje da on igra u repki....Bezveze tiketić za 2 marke.
I kad sve čovjek padne, onda prođe taj najnenormalniji. Hvala Mujdži što mi je donio pare.
Jbg zaboravio... mini kladionica . blogger . baOTNYS_YNWA je napisao/la:Harry, ne posla ti meni poruku za taj blog. Ja te jednom upitah da mi nekako proslijediš.
Ostavio sam jedan tiket i još jedan single koji sam uplatio(Birmingham - Chelsea 1X), a na jednom im'o i čistog keca. Helem, imao sam 5 tiketa sa prelazima 2/1 i 1/2. Tu su još: Manchester United - Wigan, Liverpool - West Ham, Real - Bilbao, Kilmarnock - Gl. Rangers. Jbg, prošao je jedan, i prošla su još 2 single-a (Birmingham - Chelsea 1, te Birmingham - Chelsea 1x), a ostale sam pao, te sam pogin'o na jednom single-u(Split - Rijeka). No, opet sam u nekom plusu, tako da... A baš sam pomislio da ću za sutra imati samo 2 marke za klađenje.Citizen-X je napisao/la:
sto mi nisi sapno na PP jbem te![]()
ili si ih naodigro bruku
Najveca kvota.Bice za?ebanovolimliverpool je napisao/la:
Hannover-HSV 3+ 1.70![]()
Bolton-Newcastle PS 1 1.70![]()
Brighton-Bristol R. 3+ 1.70![]()
Port Vale-Wycombe 3+ 1.70![]()
Leyton-Bournemouth PS 1 1.65![]()
Stockport-Torquay PS 1 1.65![]()
Milan-Fiorentina 3+ 1.80
Kvota 40.93 Ulog 2.00
Ovaj listic sam "pobubao" parove.Nikada nisam odigrao nesto slicno ovim.Vjerujes:Odigrao sam sest pogodjenih parova,medjutim,koeficijent je bio mali (negdje oko 23 KM,a u dzepu nisam imao vise od 2KM).Rek'o ja onoj cekaj da ubacim jos jednu i Milan mi prvi zapade za oko,odigra 3+.I ja mislim da cu promasiti,lici to na mirnu utakmicu,ali i ovo vrijedi vidjeti:OTNYS_YNWA je napisao/la:@volimliverpool. Odličan listić samo ne znam što Milan 3+. Meni to djeluje na neku tihu, sigurnu pobjedu Milana ali držim ti fige i nadam se da ćeš se usrećiti.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 0 gostiju.