Nisam ni znao da ima brata, a ni da je isti igrao u FKS.robertkosar je napisao/la: ↑24 dec 2019, 09:44Hamdo Radeljas je Feridov brat i bivsi igrac Sarajevapozz drug
![]()
Ziv bio.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nisam ni znao da ima brata, a ni da je isti igrao u FKS.robertkosar je napisao/la: ↑24 dec 2019, 09:44Hamdo Radeljas je Feridov brat i bivsi igrac Sarajevapozz drug
![]()
Prije bi se moglo reči da je Ferid, Hamdin brat, jer je Hamdo imao zapaženu fudbalsku karijeru.robertkosar je napisao/la: ↑24 dec 2019, 09:44Hamdo Radeljas je Feridov brat i bivsi igrac SarajevaVenamaHrabrih je napisao/la: ↑24 dec 2019, 07:54
Neeee Hamdo Radeljas je prvi favorit iz sjene![]()
Ko je Hamdo Radeljaš, srcati???pozz drug
![]()
Što bi rek'o Mao Zedong: Mišljenje je k'o goozica, svak' ga ima.bordobijeli je napisao/la: ↑24 dec 2019, 09:35Svako ima svoje misljenje i tako je najbolje. Vrijeme ce pokazati da li je ovo dobro za FKS ili ne i to vrlo brzo cemo znati, teren ce nam to pokazati (rezultati).
Tako dodje al ne vidim ni sto bi ti mene ili ja tebe ubjedjivao koji je stav ispravan. Neko misli da je ispravno sto su smjenili Husrefa neko ne. Ja kazem vrijeme ce pokazati.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑24 dec 2019, 10:14Što bi rek'o Mao Zedong: Mišljenje je k'o goozica, svak' ga ima.bordobijeli je napisao/la: ↑24 dec 2019, 09:35Svako ima svoje misljenje i tako je najbolje. Vrijeme ce pokazati da li je ovo dobro za FKS ili ne i to vrlo brzo cemo znati, teren ce nam to pokazati (rezultati).
A otkud ti mene znas ? Ja se furam iz fazona? Sine moje prvo evropsko gostovanje je Cluj Rumunija 2009 od tada prag , sofija, svedska,atina,poznan,malta,glasgow itd itd ..Bosna prekucana 10puta uzduz i poprijeko ..i dan danas aktivan na domacim i na gostucujim sa 29 godina i ti meni nasao filozofirat ..kakav cirkusantAlfredNobel je napisao/la: ↑24 dec 2019, 09:49Ultrasčići su tako djeca što se furaju iz fazona kao ti tako. Penzioneri su likovi po fb pageu, koji na utakmicu nisu otišli deset godina, ali su prvi kad treba nekog tjerati, rušiti, lijepiti stickere, slike i ostale gluposti. Sva sreća pa im ide to dobro, daje rezultate haos.NorthN01 je napisao/la: ↑24 dec 2019, 08:42Proslo mjesec dana ovi jos naglabaju o Husrefu, podjelama .. ne mozes vjerovat ..
ovaj gore naziva navijace ultrascicima i penzionerima i onda se cudi kad se neko nadje isprovociran pa mu yebe od do ..
svasta u Bozijoj basti , daj samo da seremo i naglabamo..![]()
Slobodno psuj, maštu na volju, nisam od tih što poslije kukaju. Udri.
A sta drugo mi svi pismo cijelo vrijeme?
Realno ponavljate se ima jedno mjesec dana i ne čitam samo preskačem nemam toliko vremena da čitam sve postove u kojima u suštini piše jedno te isto zavisi ko je na čijoj strani. Nego da se mi burazeru hoćemo izdići iz ovog sranja jednom titulom bili bi sretni. Makar mi kojima je Sarajevo veće od bilo kojeg igrača, trenera i bilo kojeg člana uprave. Živ ti meni bio sto godina. Dobar si momak.
Glupost je bilo koga u bilo šta ubijeđivati. Svako ima svoj stav, izgrađen na parametrima koji su mu bili dostupni.bordobijeli je napisao/la: ↑24 dec 2019, 10:19Tako dodje al ne vidim ni sto bi ti mene ili ja tebe ubjedjivao koji je stav ispravan. Neko misli da je ispravno sto su smjenili Husrefa neko ne. Ja kazem vrijeme ce pokazati.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑24 dec 2019, 10:14Što bi rek'o Mao Zedong: Mišljenje je k'o goozica, svak' ga ima.bordobijeli je napisao/la: ↑24 dec 2019, 09:35Svako ima svoje misljenje i tako je najbolje. Vrijeme ce pokazati da li je ovo dobro za FKS ili ne i to vrlo brzo cemo znati, teren ce nam to pokazati (rezultati).
Ne bih otpisivao Bilbiju posebno sto kod nas stariji igraci redovno dominiraju jos od vremena Turkovica.Pantelija je napisao/la: ↑24 dec 2019, 11:58Svako normalan ce tjerati upravu koja nije sposobna u ovim uslovima osvojiti titulu.
Bilbija ima. 29 godina i ne vjerujem da moze biti sto je bio.
Prisjecam se ismijava ja kad sam rekao da dolazak onog beka strasnog u zrinjski nije nikakvo pojacanje za Zrinjski igraci, imenom jeste. Pa su neki komentari bili sta ti znas. U ovoj ligi kapital i su vezni i eventualno napadac i krilo.
Kod tih igrača nije upitan kvalitet nego motivacija i fizička sprema.Ibanjez je već u Beogradu počeo da ide silaznom putanjom i oni su to osjetili kad su ga prodali.Poslije toga mogao se samo očekivati dalji pad jer on je karijeru i gradio na tu srčanost,borbenost koja se godinama gubila jer mu je fizika padala.Bilbija se više oslanjao na tehnički aspekt i mislim da on i dalje može donjeti kvalitet u napadu ali ni blizu kao nekada.belosevic28 je napisao/la: ↑24 dec 2019, 12:16BIca je dobar igrac za Premijer ligu i tjt. On vise ne moze napredovati, ali itekako moze biti od koristi nasim premijerligasima. Naravno to ne znaci da smo ga mi trebali angazovati, ali ga ne treba ni olako otpisivati.
@panto i ja sam tvrdio isto za Ibanjeza, nije on nista pokazao koliko se ovdje onanisalo na istog.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, boki86, Bordo10, egocentrik, johntravolta123, muhamedhulk, Napapijri, siroliver69, Venom, zagorski i 80 gostiju.