FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Osim13
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Osim13 » 24 dec 2019, 10:35

Rokoko87 je napisao/la:
24 dec 2019, 10:25
Osim13 je napisao/la:
24 dec 2019, 10:12
Dođu oni nama procenat ako Zaim ide dole
Zamisli tandem Bogi Isaković :ljepota:
Ne draži me <3333
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 24 dec 2019, 10:35

Mamlaz je napisao/la:
24 dec 2019, 10:31
Dajte na Bajica na posudbu da mu vratimo formu, a on nama cup u vitrine :bih:
Sinoc zaplaka nakon izmjene i salve zvizduka. Steta, forma mu je u padu vec odredjeni period.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 24 dec 2019, 10:35

Mamlaz je napisao/la:
isto mi prodje kroz glavu sad kad sam procitao

Mamlaz
Kontakt:

Post Postao/la Mamlaz » 24 dec 2019, 10:41

KANA je napisao/la:
24 dec 2019, 10:35
Mamlaz je napisao/la:
A jesu mu cijenu nabili 2.50 mil €. Nije ni cudno sto je sjeban valja to opravdati

Radmilo87
Kontakt:

Post Postao/la Radmilo87 » 24 dec 2019, 10:43

Mi u ovoj situaciji prvo trebamo dovesti adekvatne zamjene za Krpića i Sipovića, pa tek onda pojačanja koja bi digla ekipu na viši level što se tiče kvalitete, realno da je to to što se tice odlazaka odnosno prodaje igraca, mislim da je cifra od 660.000 KM sasvim dovoljna da se zakrpe rupe, vrate neka dugovanja i pojača ekipa na proljeće, jer eventualna prodaja Veselinovića i Ramovića bio bi ozbiljan udarac na kostur ekipe koja se bori za titulu

Ovo za Famina, u zamjenu za Zajmovića, Zeca i neki procenat se spominje više od mjesec dana, ništa novo, samo sam jako skeptičan što se tice Zeca, momka poznajem licno jos od vremena dok je igrao za Olimpik, ima blentav stav i poglede na određene stvari, ne vjerujem da bi tek tako pristao na sve i ako ima ugovor do juna baš ko i Zajmović, ali eto vidjećemo
MIHAJLOVIĆ !

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 24 dec 2019, 10:49

:tokralju: Ja vjerujem da ce komisija odabrati prave ljude za skupstinu, posto je mohikanac u njoj :kafa:
Kaze da su mu moderatori sa foruma medijskog partnera favoriti :urnebes:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 24 dec 2019, 10:50

Dobro si Radmilo. Njemu je ispod pojasa tamo da ide jer misli da je igrac za Reala. Jedino da im Musija ponudi vecu platu nego sto su imali kod nas.

Ja se nadam da ce Veseli ostati, kad sviju stane on nesto izmajmunise i koristan je igrac iako je statisticki zakazao. Ni Ramovica ne bih dirao.

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 24 dec 2019, 10:51

Mamlaz je napisao/la:
24 dec 2019, 10:41
KANA je napisao/la:
Mamlaz je napisao/la:
A jesu mu cijenu nabili 2.50 mil €. Nije ni cudno sto je sjeban valja to opravdati
nego kako bratu onako zamjeri ,majke mi pogresno si me shvatio ,priznajem da sam pretjerao u zajebanciji ali sam tebe spominjao iz razloga sto si me kupio sa onim potezom , kako mogu nesto lose misliti kad neko ode sa zenom i nahrani radnike :thumbup:

Mamlaz
Kontakt:

Post Postao/la Mamlaz » 24 dec 2019, 10:56

Radmilo87 je napisao/la:
24 dec 2019, 10:43
Mi u ovoj situaciji prvo trebamo dovesti adekvatne zamjene za Krpića i Sipovića, pa tek onda pojačanja koja bi digla ekipu na viši level što se tiče kvalitete, realno da je to to što se tice odlazaka odnosno prodaje igraca, mislim da je cifra od 660.000 KM sasvim dovoljna da se zakrpe rupe, vrate neka dugovanja i pojača ekipa na proljeće, jer eventualna prodaja Veselinovića i Ramovića bio bi ozbiljan udarac na kostur ekipe koja se bori za titulu

Ovo za Famina, u zamjenu za Zajmovića, Zeca i neki procenat se spominje više od mjesec dana, ništa novo, samo sam jako skeptičan što se tice Zeca, momka poznajem licno jos od vremena dok je igrao za Olimpik, ima blentav stav i poglede na određene stvari, ne vjerujem da bi tek tako pristao na sve i ako ima ugovor do juna baš ko i Zajmović, ali eto vidjećemo
Ma naprijed smo odlicni cak imamo i viska igraca, upravo Zaju i Asima sa njima treba pokusati napraviti neku zamjenu, po mogucnosti za defanzivne igrace uz to kupiti dva defanzivca koji ce nositi odbranu i to je to.

Mamlaz
Kontakt:

Post Postao/la Mamlaz » 24 dec 2019, 11:03

KANA je napisao/la:
24 dec 2019, 10:51
Mamlaz je napisao/la:
KANA je napisao/la:

nego kako bratu onako zamjeri ,majke mi pogresno si me shvatio ,priznajem da sam pretjerao u zajebanciji ali sam tebe spominjao iz razloga sto si me kupio sa onim potezom , kako mogu nesto lose misliti kad neko ode sa zenom i nahrani radnike :thumbup:
Ma iskreno primilo se dosta raje na forumu koji su to bukvalno shvatili, a meni se nije dalo pravdati. Uz to sam imao privatnih problema koji su me pritisnuli pa sam popustio sa zivcima. Vjeruj mi Mohikanac stoji iza svega, treba ga poslati na onaj tamo forum :kafa:

Radmilo87
Kontakt:

Post Postao/la Radmilo87 » 24 dec 2019, 11:15

Mamlaz je napisao/la:
24 dec 2019, 10:56
Radmilo87 je napisao/la:

Ma naprijed smo odlicni cak imamo i viska igraca, upravo Zaju i Asima sa njima treba pokusati napraviti neku zamjenu, po mogucnosti za defanzivne igrace uz to kupiti dva defanzivca koji ce nositi odbranu i to je to.
Kako misliš naprijed odlicni? ode Krpić, Zajmovic, Zec, ostaje ti Zec stariji koji non stop vuce neke povrede, daj bože da ga na proljeće zaobiđu, i da stekne neki kontinuitet nastupa i igara, i uz njega imaš Veselinovica, dva igraca u napadu, mi smo i sa Krpićem odnosno i sa njim trebali imati napadača slicnih kvaliteta pa ih rotirati, jer kada Krpić nije igrao vidjeli smo koliko smo osakaceni bili u napadu, ovako prvo adekvatnu zamjenu za Krpića naći pa tek onda pojačanje koje ce istinski pojačati napad, to bi bio recimo tandem Vojo - Lendrić, Vojo kao zamjena za Krpića i Lendrić tu za kombinacija i rotiranja, sa njima bi bili full u napadu na duži period, ali nerealno je takvo nesto ocekivati, ma da se nikad ne zna pogotovo sa Amarom :D

Samo ovaj prelazni rok ce biti jedan zanimljivijih zadnjih par godina, prvo sto imas dosta ekipa koje imaju mogucnosti dovesti igraca, a drugo sto se u zadnje vrijeme dosta klubova unutar lige dogovara, trguje i kupuje igrace, da ne spominjem igrace na trzistu, bice svega
MIHAJLOVIĆ !

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 24 dec 2019, 11:19

Mamlaz je napisao/la:
24 dec 2019, 11:03
KANA je napisao/la:
24 dec 2019, 10:51
Mamlaz je napisao/la:

Ma iskreno primilo se dosta raje na forumu koji su to bukvalno shvatili, a meni se nije dalo pravdati. Uz to sam imao privatnih problema koji su me pritisnuli pa sam popustio sa zivcima. Vjeruj mi Mohikanac stoji iza svega, treba ga poslati na onaj tamo forum :kafa:
pa i jeste za njih :rol: foler ,privatnost zagarantovana a onda ne znas kakva cete avatar docekati .

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 24 dec 2019, 11:21

irfo je napisao/la:
24 dec 2019, 10:49
:tokralju: Ja vjerujem da ce komisija odabrati prave ljude za skupstinu, posto je mohikanac u njoj :kafa:
Kaze da su mu moderatori sa foruma medijskog partnera favoriti :urnebes:
znaci ako dodju mohikanac ce ih docekati :rol: ima brat da prepozna jade malih lobotomaca

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 24 dec 2019, 11:24

:kafa:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Mamlaz
Kontakt:

Post Postao/la Mamlaz » 24 dec 2019, 11:26

Radmilo87 je napisao/la:
24 dec 2019, 11:15
Mamlaz je napisao/la:
24 dec 2019, 10:56
Radmilo87 je napisao/la:

Kako misliš naprijed odlicni? ode Krpić, Zajmovic, Zec, ostaje ti Zec stariji koji non stop vuce neke povrede, daj bože da ga na proljeće zaobiđu, i da stekne neki kontinuitet nastupa i igara, i uz njega imaš Veselinovica, dva igraca u napadu, mi smo i sa Krpićem odnosno i sa njim trebali imati napadača slicnih kvaliteta pa ih rotirati, jer kada Krpić nije igrao vidjeli smo koliko smo osakaceni bili u napadu, ovako prvo adekvatnu zamjenu za Krpića naći pa tek onda pojačanje koje ce istinski pojačati napad, to bi bio recimo tandem Vojo - Lendrić, Vojo kao zamjena za Krpića i Lendrić tu za kombinacija i rotiranja, sa njima bi bili full u napadu na duži period, ali nerealno je takvo nesto ocekivati, ma da se nikad ne zna pogotovo sa Amarom :D

Samo ovaj prelazni rok ce biti jedan zanimljivijih zadnjih par godina, prvo sto imas dosta ekipa koje imaju mogucnosti dovesti igraca, a drugo sto se u zadnje vrijeme dosta klubova unutar lige dogovara, trguje i kupuje igrace, da ne spominjem igrace na trzistu, bice svega
Ma to za Krpicevu zamjenu se podrazumjeva, jer mi uvijek mozemo dati 1 ili dva gola. Problem je sto uvijek primimo vise nego sto damo i to nas je kostalo u prvom dijelu sezone. Samo se treba orjentisati na zadnju liniju, svaku tekmu ga primimo u prvih 45 min i onda nas napad cupa, previse smo golova primili. Tako da po meni kompletna odbrana nam je problem.

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 24 dec 2019, 11:28

Vala ja ne vjerujem ni da Krpic ide dok zvanicna ne potvrdi :D
Ta prica oko Fanima mi nema smisla. Nije niko lud da uzme Zaima i Asima za Fanima. Ne znam, nema mi smisla jednostavno

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 24 dec 2019, 11:40

MrkiMedo je napisao/la:
24 dec 2019, 11:28
Vala ja ne vjerujem ni da Krpic ide dok zvanicna ne potvrdi :D
Ta prica oko Fanima mi nema smisla. Nije niko lud da uzme Zaima i Asima za Fanima. Ne znam, nema mi smisla jednostavno
Suti bolan ne piši to, mozda smo zajebali Mušiju.

Radmilo87
Kontakt:

Post Postao/la Radmilo87 » 24 dec 2019, 12:01

Novinarski clanak kucne radinosti, ko da ga je dijete pisalo :mrgreen: :rol:
Početkom zimskog prijelaznog roka u BiH na pomolu zanimljiva razmjena igrača između premijerligaša Mladosti iz Doboja kod Kaknja i Željezničara iz Sarajeva, prvi ovosezonski strijelac Mladosti odlazi u Željezničar u zamjenu za prvotimca sarajevskog tima?!

slika

Prema informacija do kojih dolazimo mi sa portala sportskevijesti.com, u januaru mjesecu naredne godine, tačnije nakon što u BiH zvanično otpočne zimski prijelazni rok, mogla bi se dogoditi zanimljiva razmjena igrača na relaciji između dva premijerligaša, i to između Željezničara iz Sarajeva i Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

Naime, razmjena igrača bila bi takva prema kojoj bi krilni napadač Mladosti, engleski internacionalac 24-godišnji Matthias Fanimo trebao pojačati sarajevski Željezničar, dok bi u suprotnom smjeru iz sarajevskog tima u tim iz Doboja kod Kaknja trebao ići jedan od dva krilna napadača, konkretno 25-godišnji krilni napadač Dženan Zajmović, ili 25-godišnji krilni napadač Asim Zec.

Uz sve to, Željezničar bi bio obavezan ekipi Mladosti isplatiti dio novca u slučaju da Fanimoa nekada kroz transfer unovče u neki od inostranih klubova, što je već ranije viđena praksa dogovora na relaciji ova dva kluba, konkretno prilikom svojevremenog transfera Filipa Arežine iz Mladosti u Željezničar, a uz to, ova dva kluba činjenično vrlo često međusobno imaju dogovore oko prelaska igrača iz jednog u drugi tim.

Inače, Fanimo je prvi ovosezonski strijelac Mladosti sa četiri postignuta pogotka, te je ujedno i najbolji igrač ovog kluba u tekućoj sezoni, dok su Zec i Zajmović standardni prvotimca Željezničara.

Istina, do početka zimskog prijelaznog roka u bih ostalo je još mjesec dana, s obzirom da je početak istog 20. januara, te se može dogoditi da se ovaj dogovor čak i ne realizuje, međutim, u ovom trenutku ovakav scenario prema našim saznanjima vrlo je izvijestan.
MIHAJLOVIĆ !

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 24 dec 2019, 12:13

A sto se tice Bajica, ne daj se momcino. Desava se pad forme, kriza, sve je to sastavni dio vaseg zivota. Nije sramota ni vratiti se ovamo, otici u slabiju ekipu i ligu da se dignes, dodjes sebi. Kamo srece kad bi mogli njega vratiti pa makar na posudbu

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 24 dec 2019, 12:24

MrkiMedo je napisao/la:
24 dec 2019, 12:13
A sto se tice Bajica, ne daj se momcino. Desava se pad forme, kriza, sve je to sastavni dio vaseg zivota. Nije sramota ni vratiti se ovamo, otici u slabiju ekipu i ligu da se dignes, dodjes sebi. Kamo srece kad bi mogli njega vratiti pa makar na posudbu
Bajicu ako citas poslusaj mrkija :rol: sta kaze brat bar na posudbu nije sramota

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 43 gosta.