NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Jesam li ja nešto pogriješio što sam dodao ovaj Sijetl koji me sjebao upravo za 6 glava i nije im trebalo nizašta ili je Arizona odigrala jednu dobru utakmicu u godini protiv mene i sjebala me za 6 glava?
U zadnjem kolu igraju sa SF. Da su dobili Arizonu, usli bi izjednaceni sa SF u ovaj mec. Sad i ako pobjede SF ne znam da li ce biti prvaci divizije (posto ce biti izjednaceni sa njima). Uglavnom ako Eagles-i dobiju Giantse, igraju sa Seahawksima na svom terenu (po trenutnom stanju).
Ne mogu mede meda 
Inace prva titula u fantasyu danas, napokon! Mislio sam da je to nemoguce u ovih 6-7 godina. Liga sa mojim drustvom...

Inace prva titula u fantasyu danas, napokon! Mislio sam da je to nemoguce u ovih 6-7 godina. Liga sa mojim drustvom...
Ma kakve crne mede prošao mi je taj drugi podebljan tiket gdje sam imao Saintse koji su u pravom naletu nema šanse da izgube od onih odigrao Philu siguricu Dak nije ni trenirao par dana ruka ga bolila tako je i igrao na kraju i naravno Mahomes protiv Trubiskog i za takve sigurice je kvota bila 4.40.
Prošle sedmice isto uhvatio 4 i nešto kvotu sigurica Billsi protiv 2 qb Pitsburga i Dallas koji je morao dobiti Ramse.
Prošle sedmice isto uhvatio 4 i nešto kvotu sigurica Billsi protiv 2 qb Pitsburga i Dallas koji je morao dobiti Ramse.
Cestitke Eagles-u u cvajti. **** me povreda Carsona i raspali Cooper.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
go raiders

što je najgore od svega ovo nije ni nemoguće ... na kraju će se sve desiti osim što će raidersi izgubiti
bila je već jednom slična situacija, milsim 2007/08 kad je trebalo gomila stvari da se desi u zadnjih par hefti da smrdljivi eaglesi uđu u playoff i sve im se poklopilo

što je najgore od svega ovo nije ni nemoguće ... na kraju će se sve desiti osim što će raidersi izgubiti

bila je već jednom slična situacija, milsim 2007/08 kad je trebalo gomila stvari da se desi u zadnjih par hefti da smrdljivi eaglesi uđu u playoff i sve im se poklopilo

- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Sad kad u zadnjem kolu Džajantsi dobiju Filu, a Kauboji lagano protiv Vašingtona, i osvoje diviziju, i nafuraju se i osvoje Superboul 

MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Ovo bi bilo baš u stilu Eaglesa.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑23 dec 2019, 20:58Sad kad u zadnjem kolu Džajantsi dobiju Filu, a Kauboji lagano protiv Vašingtona, i osvoje diviziju, i nafuraju se i osvoje Superboul![]()

@work, mislio sam da nema šanse da dobijem zbog Lamara, opet sam ostavio 50-ak bodova na klupi.

Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
nisam uopšte skonto da su seahawksi odigrali kraj tekme bez RB i da su im svi na IR .... pete carroll upravo potvrdio da marshawn dolazi na fitness test sutra i da ako ga prođe igra!!! WOW!!! 
naravno “fitness test” se u ovome slučaju samo zvanično tako zove i ako nije previše duvo u zadnje vrijeme možda fakat i zaigra

naravno “fitness test” se u ovome slučaju samo zvanično tako zove i ako nije previše duvo u zadnje vrijeme možda fakat i zaigra

sirevi 2019 su najlošiji 11-3 tim u istoriji NFLa
ovo je najgori MNF koga sam gledo
jeb.iga,kad je sranje vazda upo noći
ali vidio sam ih dovoljno, ovo noćas e bilo najgore koga se sjećam
ali vidio sam ih dovoljno, ovo noćas e bilo najgore koga se sjećam
- muhamedhulk
- Kontakt:
u regularnom dijelu sam imao najbolji omjer, na kraju kao 3. zavrsio. nije lose...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Sve Wild card tekme će prenositi SK5, a dvije Pro7 (Pro7Maxx preostale dvije).
Očito SK ima nekih problema s prijenosima na SK1 i na Nova Sport. Zadnje kolo će prenositi po jedan meč na SK1 i SK2 te tri meča na SK5 (kao i prošli put, SK5 'glavni')
Očito SK ima nekih problema s prijenosima na SK1 i na Nova Sport. Zadnje kolo će prenositi po jedan meč na SK1 i SK2 te tri meča na SK5 (kao i prošli put, SK5 'glavni')
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.