Alem ko proljev, svake godine ista prica i nestajanje nakon raspada brade, hajde valjda ce i on jednom u zivotu docekat da brada odigra kad treba kako treba

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Towards the end of the second quarter, Nassir Little defended Brandon Ingram well for nearly an entire possession. With Ingram in the corner and seconds remaining on the shot clock, Little shifted to the left to force Ingram along the baseline and into Whiteside in the paint. However, Whiteside wasn’t on the right side of the rim and Ingram had a clear lane to the hoop for a dunk.
This possession symbolized the Blazers defense tonight, and really for the whole season. There’s little-to-no communication between teammates about switches or helps. On nearly every Pelicans pick and roll, the Blazers player defending the ball handler failed to recover and interrupt the passing lane. Whiteside did his duty of containing the ball handler, but that left the screener open and easy to find right at the rim.
Sto bi turci rekli bas a bas, ilitiga g.ovno za g.ovno.
Gotov si kad ti Alem ovo procita, ne mos vise navijati za HOU.camparinho je napisao/la: ↑24 dec 2019, 10:35Houston i sa Clippersima i sa Lakersima ima fajtersku sansu samo jer je moguce da se upale u tim serijama. Clippersi ih mogu cuvati vani, ali unutra je propuh, kul su beverley, george i kawhi (kao tri moguca defanzivca na westbrooku u PO) , ali su i dalje brzina ispod Westbrooka kojeg cekaju Zubac i Harell u reketu koji su propuh odbrambeni sto se i vidjelo u utakmicama koje smo igrali ove sezone. Lakersi ukoliko se upuste u brzu kosarku sa Houstonom tu ce im i kraj biti. Nema sanse da isprate sa sutem kad ga nemaju. Ocekujem njihov trade za neke bolje sutere i igrace na perimetru opcenito. Houstonu zdrav Gordon uz dvojac WB-Harden moze ponistiti bilo koju ekipu. Da se ne lazemo isto me strah Denvera ko i ekipa iz LA jer su jedini pokazali da znaju igrati odbranu na Hardenu kvalitetnu, ostali kad probaju natrpa ih Westbrook dok to sa njiam i nije bila situacija.
Da.samoOlimpick je napisao/la: ↑24 dec 2019, 08:11E ovdje mahača chunom, zvakaca gume, zvalju, kepeca i dalje smatraju relevantnim NBA igračem ? Ostao bez 3 ALl stara + Iggy i simulira povredu za sezonu. Hayward 3 x težu povredu imao i vratio se
alemsa je napisao/la: ↑24 dec 2019, 16:03Ma navijacki kolega to upakuje da vam malo laska da bude "in" medju vama. Mene libo kazem sto mislim, kako ce to ko prihvatit mi je zadnje na mjerilu obzira. Nisam kriv sto se raja nadovezuje, pa se to pretvori u nekoliko stranicaStriktno odgovorim ljudima koji se nadovezu pa to ide back and forth u 90% slucajeva
![]()
Realno te strah krmojeda, uozbilji secamparinho je napisao/la: ↑24 dec 2019, 17:25alemsa je napisao/la: ↑24 dec 2019, 16:03Ma navijacki kolega to upakuje da vam malo laska da bude "in" medju vama. Mene libo kazem sto mislim, kako ce to ko prihvatit mi je zadnje na mjerilu obzira. Nisam kriv sto se raja nadovezuje, pa se to pretvori u nekoliko stranicaStriktno odgovorim ljudima koji se nadovezu pa to ide back and forth u 90% slucajeva
![]()
Navijacki kolega gleda malo i sa druge strane. Sa strane iskustva iz ranijih godina gledanja. Za RS i dalje mislim da imamo najbolji combo koji godinama ne radi previse znacajne stvari u PO i ne vjeruje im previse
Samo fakti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.