Valjalo bi Acu dovest
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Treba vidjeti sa lobotomcima

Evo odlasak Sipovica je dokaz koliko kod nas raja bukvalno sere. Kad je tu, kad igra, ****.s mu majku svaku drugu utakmicu, pises kako nema pojma. A kad ode postane Sergio Ramos, tuga, raspad. To mislim na skupinu onih tamo degena i bolesnika..
Kakvi su ono mentalni sklopovi?
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Nuto Sipe sto razvaljuje arapski
, da vam prevedem ovo sto je napisao 'mara wahda Zeljo, dima Zeljo, dima zarka ou bayta'
Jednom Zeljo, uvijek Zeljo, zauvijek plavo-bijeli...

Jednom Zeljo, uvijek Zeljo, zauvijek plavo-bijeli...

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ne zamarajte se glupostima,samo ću spomenuti,Memiju i Kvesu,za koliko su otišla dva mlada dragulja?!Bezideja je napisao/la: ↑23 dec 2019, 20:43Evo odlasak Sipovica je dokaz koliko kod nas raja bukvalno sere. Kad je tu, kad igra, ****.s mu majku svaku drugu utakmicu, pises kako nema pojma. A kad ode postane Sergio Ramos, tuga, raspad. To mislim na skupinu onih tamo degena i bolesnika..
Pojedoše muda,ganjali 3 godine generalnog,završe smeće na godinu dana,a "ublehaši" za 6 mjeseci završe 10 puta jačeg sponzora,popišali im se na ljestvicu,sad ih malo pustiti sa lanca,a onda šah-mat!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Cura, govori ti crna nauka: ''Vrati mailove sto si pokro''
Glas razuma ,jel ti to danan sredio da ti skinu ban jer treba da ste svi na broju
sad je bitno ide skupstina.Daj vratite papriku covjek je neopravdano banovan
a malo je mudriji od Vas bar se dva dana drzi iste price.Upravu si nakon 4 godine ,sam postao imaginaran i sa laznim email-om ,pa sam ustvari ja gavran(voli te brat).E bijedo bijedna preko facebooka se raspitivali pa koji jad moras biti
Pa nije ni cudo sto vas dosta ima koji lazete da ne zivite vise u BiH -a vec ste po Austriji jer vam se prijeti ali nisam ja jad da imenujem.Nego vidim da su djeci uveli novu lektiru umjesto jadi mladog vertera sad je lazi malog lobotomca .Kazu djeca velika je knjiga ali vrlo zanimljiva ,sa dosta lazi.

Jel Miske igrao za veterane Zelje?
Upsss taj ne zna lopte sutnuti.
Upsss taj ne zna lopte sutnuti.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Sta kaze onaj uvlacio se u guzicu

Naletih na reportaze iz Antalije sa proslih priprema. Nadam se da ce biti i ove zime isto. Citav dan cekas izvjestaj i na kraju reportaza od 40 i nesto minuta 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ma pusti ljigavce. Ima tamo jos dobrih ljudi koji pisu, samo sto papci jedva docekaju da ih ismijavaju, napadaju k'o hijene, ko ce bolje suknut'. Ti nisi nikada vrijedjao sve forumase, nego si prozivao odredjene nickove, a zna se koja je to ekipa - admini + Misketovi oralni zadovoljavaci.KANA je napisao/la: ↑23 dec 2019, 21:47Sta kaze onaj uvlacio se u guzicupa ako je iko reagovao na sve sto je bilo protiv kluba sam ja.Samo kad je ona situacija bila sarkasticni larson ismijava poraz od rivala i postavlja sliku semafora gdje niko ne reaguje .Ali ova dvojica su nebitna i nikad nisam blatio sve forumase cak sam svaki put spomenuo da ima bruku dobre raje koja pise na tom forumu i stalno ih pozdravljam .A to da sam izmanipulisan kao bruku raje je istina sto se pokazalo nakon tri godine ,tacnije kad je Miske otisao gdje su pokazali o kakvim se jadovima radi .
Dakle Sipovic i Krpic znaci 2 od 3 najbolja igraca su otisla za male pare.Hm da vidimo zamjene jer spica drugog nemamo a ni rezervnog a takodje ni na mjestu Sipovica. Postoje jeftine opcije a to su da Dado igra stopera a Zec spica.Ali to ce brko ditsre i imacemo jacu ekipu od ove sto je bila. Dakle bez Sipe Krpe Zaimage Zeca i Bogija.
Sulejman Krpić u Južnoj Koreji za 400.000 $
Klubu 260.000 $ (oko 230.000 eura), ostatak Krpiću i menadžeru mu
Klubu 260.000 $ (oko 230.000 eura), ostatak Krpiću i menadžeru mu
MIHAJLOVIĆ !
Bravo. Ako je tako, u što ne sumnjam, bit će top.
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, Paromlinac i 39 gostiju.