Facts

Boardman gets paid
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Ja bih da se izvinem tebi i jos nekim pojedincima na forumu, u ime simpatizera ostalih 28 ekipa, sto bi vise voljeli da nasa ekipa osvoji, a ne HOU ili LALJustin je napisao/la: ↑23 dec 2019, 15:27Svaka normalna osoba navija za Edwarda i Russa da odu do kraja ove godine. Prave ljudine koje igraju sa onim sto imaju, ne udruzuju se u nekakve supertimove, ne load menadzmentiraju se i rade slicne gluposti. Nadam se da ce nam Alem postavljati slike sa parade na ljeto.![]()
JHam je napisao/la: ↑23 dec 2019, 18:19Ja bih da se izvinem tebi i jos nekim pojedincima na forumu, u ime simpatizera ostalih 28 ekipa, sto bi vise voljeli da nasa ekipa osvoji, a ne HOU ili LALJustin je napisao/la: ↑23 dec 2019, 15:27Svaka normalna osoba navija za Edwarda i Russa da odu do kraja ove godine. Prave ljudine koje igraju sa onim sto imaju, ne udruzuju se u nekakve supertimove, ne load menadzmentiraju se i rade slicne gluposti. Nadam se da ce nam Alem postavljati slike sa parade na ljeto.![]()
![]()
BosniaBoston je napisao/la: ↑23 dec 2019, 18:25JHam je napisao/la: ↑23 dec 2019, 18:19Ja bih da se izvinem tebi i jos nekim pojedincima na forumu, u ime simpatizera ostalih 28 ekipa, sto bi vise voljeli da nasa ekipa osvoji, a ne HOU ili LALJustin je napisao/la: ↑23 dec 2019, 15:27Svaka normalna osoba navija za Edwarda i Russa da odu do kraja ove godine. Prave ljudine koje igraju sa onim sto imaju, ne udruzuju se u nekakve supertimove, ne load menadzmentiraju se i rade slicne gluposti. Nadam se da ce nam Alem postavljati slike sa parade na ljeto.![]()
![]()
![]()
Mislio sam od ovih sto imaju sanse da osvoje. Izvini ali niko normalan ne misli da Denver tu spada.JHam je napisao/la: ↑23 dec 2019, 18:19Ja bih da se izvinem tebi i jos nekim pojedincima na forumu, u ime simpatizera ostalih 28 ekipa, sto bi vise voljeli da nasa ekipa osvoji, a ne HOU ili LALJustin je napisao/la: ↑23 dec 2019, 15:27Svaka normalna osoba navija za Edwarda i Russa da odu do kraja ove godine. Prave ljudine koje igraju sa onim sto imaju, ne udruzuju se u nekakve supertimove, ne load menadzmentiraju se i rade slicne gluposti. Nadam se da ce nam Alem postavljati slike sa parade na ljeto.![]()
![]()
Možda nisam normalan, ali daleko više bih volio da Hardworker koji nikad nije ni pomislio da promjeni ekipu, bez obzira na košarku koju igra, uzme prsten nego 99% ove moderne ljigave lige.bombaysaphire je napisao/la: ↑23 dec 2019, 18:48Nijedna normalna osoba na svijetu ne bi volila da kornjača osvoji prsten , čak ni Alem to ne bi htio...To da se desi , košarka bi se ugasila iste sekunde...
Kad imas najboljeg igraca lige sve je moguce.
Vise vrijedi hardenova prosla sezona od citave historije Chicken McNuggetsa
Pa konigra bolju sezonu od covjeka koji kur.cem da 40 poena. Prosvjetli nas ko je to bolji u datom trenutku
Da je samo gori od Currya, onda bi bio vrlo dobarbombaysaphire je napisao/la: ↑23 dec 2019, 20:06Kakav ba Harden , lik se loži na regularnu sezonu , šutira 20 trojki i 20+ bacanja...
Dođe play off , kad treba povući niđe ga nema , nestane...
U odlučujućim utakmicama gori od Žvalje bude , a to je baš teško...
Ne bi mu dao licno iz principa MVP.Nista nije konkretno uradio u PO i 2.MVP da dobije ma bjezi.Harden je bar do WCF dosao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.