Inijesta je napisao/la: ↑23 dec 2019, 13:38Isto mislim desni bek, krilo i ja bi licno volio veznjaka tipa Crepulja, po meni takav igrac najvise fali ovoj ekipiThrillerHz je napisao/la: ↑23 dec 2019, 13:22Desni bek, desno krilo, napadac.BordoSarajevo je napisao/la: ↑23 dec 2019, 13:07Po vama, koliko nam treba igrača odnosno pojačanja i na kojim pozicijama za nastavak?
+produzit ugovore glavnim igracima
Od napadaca imamo Ahmeta, Handzica za ozbiljne kombinacije i Guzinu da popuni broj, ne znam sta ce nam jos jedan
Desni bek definitivno nakon povrede, nažalost, Hebibovića. Isto tako i desno krilo, imamo dosta krila i kad ih sve sastaviš jedva jedno kako treba krilo ispadne. Meni napadač nije prioritet, sve se manje priča o odlasku Handžića a tu je vala i onaj na probi, bolje i njeg ostaviti nego da treći napadač bude Guzina. Slažem se sa Inijestom, treba nam veznjak tipa Crepulja, Gavrić dobro kreno pa se utopio u sivilo, Oremušu kao i da ne godi pozicija zadnjeg veznog, ništa posebno, Stanojević se vrati al minutaža očajna, očigledno nije u formi i da je povreda oka ostavila traga.
3-4 POJAČANJA a ne prinove i proba igrače uz naravno ostanak svih ostalih ako mislimo na titulu ići.