Varupa iz Travnika kapitenB0SANAC je napisao/la:shevchenko 88 je napisao/la:Sedina Torlaka stopera Sarajeva obavezno treba pozvati za mec sa Poljacima,Edina Višću iz Želje,Trivunovića,Puzigaću iz Borca,Tosunovića iz Zvijezde...
Muniba Usanovica i Bogdana Ceku iz FK Foteljasa.
Ova dvojica su pred debijom A- Reprezentacije BiH.
Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
shevchenko 88
- Kontakt:
Re: Reprezentativci (fudbal)
DaRtAnJaN je napisao/la:pa sta hoces imas vec selekciju republike srpsketanzla je napisao/la:Ta utakmica bi imala kontraefekat u našoj avliji i ne treba je igrati nipošto..
Ako hoće da karamo špance - može! ;Dsamo sto nije odigrala niti jednu prijateljsku, mislim nece niko sa njima xD a one ne mogu biti priznate od fifa-e/uefa-e...nije to samo katalonija i rs imas puno takvih "reprezentacija"
Je al to nam netreba
RIP SALE VILENJAK
Ako je ovo protiv Katalonije istina, bila bi dobra tekma.
Igrala bi se na Nou Campu
.. Protiv 80% Barcinih igraca.
Igrala bi se na Nou Campu
Glupost.Ovim iz RS bi to doslo ko' kec na desetku.B0SANAC je napisao/la:Ako je ovo protiv Katalonije istina, bila bi dobra tekma.
Igrala bi se na Nou Campu![]()
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ne shvatam problem ovakve utakmice,sto da ne da priliku dobiju i ostali igraci.
Mi smo igrali sa raspalim Clementeom tekmu protiv Baskije i ispusili 3:0, na San Mamesu mislim da smo igrali.

Mi smo igrali sa raspalim Clementeom tekmu protiv Baskije i ispusili 3:0, na San Mamesu mislim da smo igrali.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ljudi ne mogu ili neće da shvate.harishp je napisao/la:Glupost.Ovim iz RS bi to doslo ko' kec na desetku.B0SANAC je napisao/la:Ako je ovo protiv Katalonije istina, bila bi dobra tekma.
Igrala bi se na Nou Campu![]()
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Cocalić lakše povrijedio koljeno i odmarat će danas. Prošlo kolo na poluvremenu tražio izmjenu i nije se stigao oporaviti.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Blatnjak dao za Rostov protiv Lokomotive
i marko topic opet strijelac za saturn..santos je napisao/la:Blatnjak dao za Rostov protiv Lokomotive
Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...
On je pod cenzurom. Gledao sam ga protiv Zenita par minuta i imao je strašan prodor i još bolji centaršut. A komentator je spominjao neki njegov strašni šut iz prvog poluvremena kao najbolju priliku Rostova. Trebao bi biti zanimljiv i selektoru.santos je napisao/la:Blatnjak dao za Rostov protiv Lokomotive
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Nebi trebo selektor zvati ove igrace +28 naprimjer. Bolje dati sansu igracima od 20-26,7 al eto to je moje neko misljenje 
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Besic,Mujdza,Ibisevic i Salihovic starteri u svojim klubovima,ovo je extra fakat! sretno svima!
Said Huseinovic u 60 minuti usao u igru u dresu Verdera ..ovo je super..da hoce i njega krenuti..
Nemoguce on udje u prosjeku u igru svaki 30ti mec Werdera !k_c je napisao/la:Said Huseinovic u 60 minuti usao u igru u dresu Verdera ..ovo je super..da hoce i njega krenuti..
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Kako igra mali Besic, prati li ga iko ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
sušiću,mujdžu u napad 
"Ako nekoga ne smatras za svoju drzavu kao i repku i igrace.A na ovom forumu se vecinom pise o BIH igracima i repci.Onda svaka ptica svome jatu leti." by harishp :)
Podržite akciju "Vratimo Hareta u osnovnu školu"!!
Podržite akciju "Vratimo Hareta u osnovnu školu"!!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
I Alispahić strijelac iz penala.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Štiliću 75 minuta, Buriću klupa. Uzeli 1:0 kući.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Koliko sam vidio i Muratović je postigao gol za svoj Sturm. Sve ukupno odličan dan za naše igrače.
Bravo zmajevi!
Bravo zmajevi!
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
A golemo vala, okle je ovaj indijanac opet izronio?k_c je napisao/la:Said Huseinovic u 60 minuti usao u igru u dresu Verdera ..ovo je super..da hoce i njega krenuti..
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], Goalgetter, Google [Bot], izdzezveubrazil i 23 gosta.