FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BordoSarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoSarajevo » 23 dec 2019, 13:07

Po vama, koliko nam treba igrača odnosno pojačanja i na kojim pozicijama za nastavak?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 23 dec 2019, 13:13

kengur je napisao/la:
23 dec 2019, 12:36
SarajevoJeBordo je napisao/la:
22 dec 2019, 19:11
kengur je napisao/la:
22 dec 2019, 19:02
Nakon svega sto je receno ti dodjes sa ovakvim postom. E moj SJB.
Sve to sto si nabrojao je istina i uprava je to morala izbjeci tako da ne potpise ugovor sa Husrefom na ljeto.
Ovo je tebi tesko shvatiti, ali si bar ponosan sto si balijski parazit.
Bas su u upravi panicili i bili ocajni kad su tebe izabrali. Jesi li ti u odjelu marketinga ili ti imas "specijalni" odjel.
Ti si ispod granice retardiranosti. Sad svi ispastaju jer ti mati nije znala za abortus.
Spartanci su takve bacali sa litice.
Hahahaha, a da ga nisu produžili bili bi razapeti gore nego sad. Husref je dobio podršku nakon Atalante i GOŠKa kad su ga navijači tjerali i nakon toga je došla dupla kruna. To je predstavljeno kao zasluga Husrefa Musemića, a sada ovo što je Husref unazadio klub i ostavio nemir i rasulo u javnosti za vas je zasluga uprave. Zašto? Pa zato jer vam je on iznad kluba.
Puno ti hvala. Sa ovim postom si 100% potvrdio svaku rijec koju sam napisao o tebi. :tokralju: :tokralju:
alacious je napisao/la:
23 dec 2019, 09:46
Zašto im je*ete majku osim zbog Husrefa?
Prestanite se sakrivati iza Husrefa. Hvala Bogu pa ga vise nema na klupi.
Daju vam se razlozi na tacni a vi ih niste sposobni shvatiti pa ih onda u jednoj recenici genearlno negirate i opet po onome sto vam je receno da morate pisati. Kao da ste proizvod Gebelsa i Riste Djoge.
*Uprava nije smjela da trazi novog trenera na ljeto jer se (navodno) bojala za svoje zicagu. Takva kukavicka uprava nije za nas.
Cim su Husrefa ostavili sve je dalje na njima jer je njihova duznost da ZASTITE KLUB a ne svoje jadne zivote.
*Uprava je morala otjerati Husrefa nakon (navodnog) konfilkta sa Jeleskovicem. Opet nisu. Sve dalje je njihova krivica.
* U Listici nisu smjeli pustiti da igraci izadju na teren.
* Kad je Husref dosao u sukob sa skoro svim igracima uprava je trebala raskinuti kontakt u ime zastite interesa kluba

4 puta su MORALI reagovati i 4 puta nisu. To im je glavni posao. Ali nemaju ni znanja ni hrabrosti nego gledaju da sebe licno zastite.
Tek kad su shvatitli da ode titula a time i njihove stolice e onda sve mogu i nicega se ne boje.
Jer balija se najzesce bori za svoju stolicu
Zasto onda to nisu uradili ranije ? Jer im nisu stolice bile ugrozene.

Kad su doveli Hadzica ? Kad su se Sabrina i rumeni izblamirali sa pregovaranjima i vodjenjem sportskog dijela sa kojim pojma nemaju.
Onda su nasli emira a do tada su oni to sami radili. Kad su im se stolice zaljuljale, napravili su ocajnicki potez koji ih je spasio.

Nakon Atalante su Husrefa ostavili jer je sljedeci najjaci kandidat bio (po raji sa foruma) "polulijevo" i slicni. U toj varijanti je Husref i bio najbolje rjesenje. Dakle nisu imali izbora.

Realno ko od naseg dijela uprave ima znanje i iskustvo rada u ozbiljnom klubu. Sabrina i rumeni nisu slicne funkcije ni u Slobodi iz Tuzle, Gosku i Mladosti obavljali a ne u FKS. Plus u bitnim momentima treba imati iskustvo i mirnocu da povuces prave poteze a ne da se sakrivas i molis Boga da se stvari smire.

I na kraju izjava "ako na kraju sezone ova uprava ..." - je vrlo idiotska jer tako su mogli i Husrefa ostaviti pa nebi ni Evropu igrali. Otjeras sve koji ne mogu doprinijeti buducem uspjehu kluba. To je Nam rekao u interview-u.
Nije li smijesno da Sabrina i rumeni interview-isu Custovica i Vinka ili Kodru. Kao da Izetbegovic u Kennedy Space Centru selektira ko ce biti iduci astronaut u NASI.
Samo jedno pitanje imam: Zašto nisi ti pisao da uprava treba otjerati Husrefa nakon duple, nakon konflikta s Jelom itd? Već si se toga sjetio sad. Druže, ti i tebi slični ovu upravu tjerate jer je otjerala Husrefa koji je za vas sveta krava.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 23 dec 2019, 13:22

BordoSarajevo je napisao/la:
23 dec 2019, 13:07
Po vama, koliko nam treba igrača odnosno pojačanja i na kojim pozicijama za nastavak?
Desni bek, desno krilo, napadac.
+produzit ugovore glavnim igracima
1946~

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 23 dec 2019, 13:24

MortemHz je napisao/la:
23 dec 2019, 12:32
zagorski je napisao/la:
23 dec 2019, 11:39
bordobijeli je napisao/la:
23 dec 2019, 10:43
Jel vrijeme da u ovoj sedmici rijese pitanje novog šefa ?
Neko je ovdje pisao da bi se do 31.12. trebalo rijesiti pitanje trenera.
Nije neko već uprava. :D
U pravu si :thumbup:

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 23 dec 2019, 13:38

ThrillerHz je napisao/la:
23 dec 2019, 13:22
Isto mislim desni bek, krilo i ja bi licno volio veznjaka tipa Crepulja, po meni takav igrac najvise fali ovoj ekipi
Od napadaca imamo Ahmeta, Handzica za ozbiljne kombinacije i Guzinu da popuni broj, ne znam sta ce nam jos jedan
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 23 dec 2019, 13:43

Inijesta je napisao/la:
23 dec 2019, 13:38
Isto mislim desni bek, krilo i ja bi licno volio veznjaka tipa Crepulja, po meni takav igrac najvise fali ovoj ekipi
Od napadaca imamo Ahmeta, Handzica za ozbiljne kombinacije i Guzinu da popuni broj, ne znam sta ce nam jos jedan
Ahmetovic star, Handzic navodno ode, Guzina vala tanak bio. Al u sustini najkriticnije je bek i krilo, ako ne bude kakvih odlazaka. Na ostale pozicije ako se otvori kakav kapitalac, sto da ne.
1946~

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 23 dec 2019, 13:48

Inijesta je napisao/la:
23 dec 2019, 13:38
Ovo je onaj prelazni rok gdje treba da ti ode 5 igrača, a dođe 8. Npr takav prelazni rok treba Totenhemu i Arsenalu. Treba se dobro dezinfikovati svlačionica nakon maga.

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 23 dec 2019, 13:55

Treba nam samo dobar strucnjak koji ce upravi dati spisak igraca koji mu trebaju za pozicije koje su kriticne :kafa:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 23 dec 2019, 13:59

Ja sam fanaticno podrzavao Husrefa Musemica dok nismo po drugi put ove godine ponizeni na derbiju. Jednostavno Amar Osim mu je presudio, igrao se sa Husrefom kao sa malim djetetom i tad sam okrenuo plocu. Onu vece nakon derbija ja bih ga otjerao da mi je babo. Sad mozda kad sve gledam trebalo ga je istrpiti do kraja sezone jer se stvorila ova frka u klubu i losa atmosfera. Ali mi Husrefa ne mozemo sigurno vratiti prije ljeta, a mozda ni tad i zato treba pustiti do ljeta upravu da pokazu jesu li za tjeranje ili ostanak. Ko god bude novi trener i ko god bude u upravi treba ih pustiti da u miru rade do kraja sezone pa onda tjerati ili ostaviti

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 23 dec 2019, 14:01

Mislim da je stvarno krajnje vrijeme da ozvanice novog trenera. Stvarno su ovo malo previse razvukli.

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 23 dec 2019, 14:06

Naši neće Zengu skup, ocekujem bas bombuu
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 23 dec 2019, 14:09

Evander je napisao/la:
23 dec 2019, 14:01
Mislim da je stvarno krajnje vrijeme da ozvanice novog trenera. Stvarno su ovo malo previse razvukli.
Kao sto su razvukli sa novcem, pripremama, pojacanjima...

Ozbiljna uprava nema šta. Preslo im u naviku da u svemu kasne. I onda kazu najbolja uprava poslije rata.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 23 dec 2019, 14:10

emir79 je napisao/la:
23 dec 2019, 14:09
Evander je napisao/la:

Ozbiljna uprava nema šta. Preslo im u naviku da u svemu kasne. I onda kazu najbolja uprava poslije rata.
Rekli su rok do 31. fkt ne znam gdje kasne
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 23 dec 2019, 14:11

23 dec 2019, 13:13

Samo jedno pitanje imam: Zašto nisi ti pisao da uprava treba otjerati Husrefa nakon duple, nakon konflikta s Jelom itd? Već si se toga sjetio sad. Druže, ti i tebi slični ovu upravu tjerate jer je otjerala Husrefa koji je za vas sveta krava.
Navijaci i jesu i trebaju biti "generali poslije bitke " , dobro pise @kengur , Uprava je mozda za nijansu manje kriva od HM . Moj stav o HM je poznat
(nije bio , a znaci nece ni biti igracka "velicina" u FKS , trenerska jeste- prvi do DK) . Valentin , Sabra , Hadzic i dr. primaju finu pinku i imaju lagodan zivot od FKS . Sta imaju @kengur i sl. ? Nesanicu , nervozu , a poneko Bogami cireve i povisen secer . Samo bi dodao da su i igraci jednako krivi kao HM i Uprava . HM i sportki dio uprave nisu smjeli dozvoliti da Jahic ide na pripreme (hoce ga CZ), povlacenje Jeleskovica i dosta toga su krivi i HM i Uprava . Uprava kao noj zabila glavu u pijesak iz straha od HM (vise od navijaca koji ga gotive i koji su ga gotivili) da ne izgube lagodan zivot sutili .
Dobro je i raduje me sto Uprava ima opoziciju medju navijacima . Neka misle i skandiraju " Uprava napolje " , ali bez zastave na kojoj je HM . Ako krene po zlu (a nece aBd ) , "Sjeveru" ce se uveliko pridruziti Istok i Zapad . Ako budemo ono sto po finasijama i predispozicijama zasluzujemo (to je TITULA , obezbjedjena bar 2 (dva) kola prije kraja prvenstva , onda ce se i "Sjever" pridruziti Istoku i Zapadu .
Od kako mi propadose "zlatne kasike" i sebe uhvati u lazi , ne vjerujem nikom . Ko su :
- Valentin
- Sabra (ne znam je li se tako zove Direktorica)
- Hadzic
da im vjerujem bezuslovno . Slavili smo Ibrakovica , kad se skopiti , hvatali smo se za glavu . Ko je garant da Hadzic nece istim putem zajedno sa ostalim clanovima Uprave . Iskreno za ovo troje je HM i igracka legenda .Upravu mogu opravdati samo DK u nizu dok je ovaj odnos snaga(kapitala) u PL.
Moja poruka navijacima FKS : Samo DK u nizu (naravno uz leprsavu igru i stalni iskorak u Evropi) su minimum sto trazimo od dobro placene Uprave i buduceg SŠ . Treba biti na oprezu i stalno traziti bolje , jer VI TO ZASLUZUJETE navijaci (bar Vas 3-4.000 hiljade).
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 23 dec 2019, 14:14

Samozdravlje je napisao/la:
23 dec 2019, 14:11
23 dec 2019, 13:13

Navijaci i jesu i trebaju biti "generali poslije bitke " , dobro pise @kengur , Uprava je mozda za nijansu manje kriva od HM . Moj stav o HM je poznat
(nije bio , a znaci nece ni biti igracka "velicina" u FKS , trenerska jeste- prvi do DK) . Valentin , Sabra , Hadzic i dr. primaju finu pinku i imaju lagodan zivot od FKS . Sta imaju @kengur i sl. ? Nesanicu , nervozu , a poneko Bogami cireve i povisen secer . Samo bi dodao da su i igraci jednako krivi kao HM i Uprava . HM i sportki dio uprave nisu smjeli dozvoliti da Jahic ide na pripreme (hoce ga CZ), povlacenje Jeleskovica i dosta toga su krivi i HM i Uprava . Uprava kao noj zabila glavu u pijesak iz straha od HM (vise od navijaca koji ga gotive i koji su ga gotivili) da ne izgube lagodan zivot sutili .
Dobro je i raduje me sto Uprava ima opoziciju medju navijacima . Neka misle i skandiraju " Uprava napolje " , ali bez zastave na kojoj je HM . Ako krene po zlu (a nece aBd ) , "Sjeveru" ce se uveliko pridruziti Istok i Zapad . Ako budemo ono sto po finasijama i predispozicijama zasluzujemo (to je TITULA , obezbjedjena bar 2 (dva) kola prije kraja prvenstva , onda ce se i "Sjever" pridruziti Istoku i Zapadu .
Od kako mi propadose "zlatne kasike" i sebe uhvati u lazi , ne vjerujem nikom . Ko su :
- Valentin
- Sabra (ne znam je li se tako zove Direktorica)
- Hadzic
da im vjerujem bezuslovno . Slavili smo Ibrakovica , kad se skopiti , hvatali smo se za glavu . Ko je garant da Hadzic nece istim putem zajedno sa ostalim clanovima Uprave . Iskreno za ovo troje je HM i igracka legenda .Upravu mogu opravdati samo DK u nizu dok je ovaj odnos snaga(kapitala) u PL.
Moja poruka navijacima FKS : Samo DK u nizu (naravno uz leprsavu igru i stalni iskorak u Evropi) su minimum sto trazimo od dobro placene Uprave i buduceg SŠ . Treba biti na oprezu i stalno traziti bolje , jer VI TO ZASLUZUJETE navijaci (bar Vas 3-4.000 hiljade).
Ok, druže, kontam šta govorite, ima elemenata, samo ti ne kontaš šta ja njega pitam: Zašto niko od vas nakon npr odlaska Jeleškovića nije rekao da uprava treba dati otkaz Musemiću?

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 23 dec 2019, 14:19

Joj napravio se mit od jeleskovica u pm. vidjet cemo koliko ce biti involviran u rad sa nama, olimpicom a vjerovatno i sa konama.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

thassos
Kontakt:

Post Postao/la thassos » 23 dec 2019, 14:20

Nije da nam je bas nesto extra potreban a vala i mogo bi kod nas zaigrati ponovo...obzirom na Ahmetove godine.
Ipak...Bilbija potpisuje za smetljare sa shuge. Info iz menadzerskih krugova. Prilicno tacna

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 23 dec 2019, 14:24

Ma mogu slobodno produziti rok i u 2020 godinu ha ja ionako prvenstvo pocinje februara.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 23 dec 2019, 14:27

emir79 je napisao/la:
23 dec 2019, 14:09
Evander je napisao/la:

De mi objasnite koja je razlika da ga ozvanice danas ili 31.og?

Otkud znate da trener vec nije dogovoren? Ali da se nece jos ozvaniciti? Eto Bayern je najneozbiljnija ekipa, cak ce do kraja sezone sacekat, da imenuju trenera :bow:
1946~

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 dec 2019, 14:29

Moje licno misljenje: golman, desni bek (to je Hadzija vec 90% rijesio), centralni vezni, krilo i jedan napadac ako Handzic ode.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: maroon46, mosarajvosa83, napoleon72 i 65 gostiju.