svaka cast Asmiru,kako je lijepo vidjeti da su skoro svi nasi reprezentativci starteri u svojim klubovima,Besic u HSV-u,Mujdza u Frajburgu,Ibisevic i Salihovic u Hofenhajmu..Begovic u Stouku,ma ljepota...Cartman je napisao/la:Asmir od pocetka i danas. Dobro da je ozdravio, ne treba dat Sorensenu priliku da se vrati.
Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Asmir Begović
Medicina je napredovala do neslucenih visina.szlaja je napisao/la:NEVJEROVATNA BRZINA OPORAVKA !
Pa zar nije do juce bio pri smrti![]()
![]()
![]()
Jadan smo mi narod. Ja mu ne bi oprostio da mi je babo
Prije par dana kako on rece samo sto nije umro.
A vec sad na golu.
Svaka im cast na ''dobro obavljenom posllu''
Spasili su nam golmana,''sigurne smrti''.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
zaj.ebo je Misimovica i Salihamidzica sa brzinom oporavkaszlaja je napisao/la:NEVJEROVATNA BRZINA OPORAVKA !
![]()
![]()

http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Sreca pa se ti i nepitas nistaszlaja je napisao/la:NEVJEROVATNA BRZINA OPORAVKA !
![]()
![]()
Sreca, po njega. Zato smo ovakva drzava sto se glupani pitaju za vaznije stvari. Demokratija nas ubila. To je kad dvije budale imaju vise prava od jednog pametnog.RKO je napisao/la:Sreca pa se ti i nepitas nistaszlaja je napisao/la:NEVJEROVATNA BRZINA OPORAVKA !
![]()
![]()
"Nepitas"-odvojeno
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
I u srijedu je bio pri smrti, jer ni tad nije mogao dici telefonsku slusalicu. Znaci za 2-3 dana je ko ptica, svaka mu cast. Jak momakcalcio je napisao/la:u ponedjeljak bio bolestan (alergicni napad?), u subotu na golu. nista neobicno. 4-5 dana je proslo, dovoljno da se oporavi.

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
steta sto vas je razocarao i oporavio se, valjda ce iduci put fasovati neku tezu bolest da bi svi bili zadovoljni.szlaja je napisao/la:I u srijedu je bio pri smrti, jer ni tad nije mogao dici telefonsku slusalicu. Znaci za 2-3 dana je ko ptica, svaka mu cast. Jak momakcalcio je napisao/la:u ponedjeljak bio bolestan (alergicni napad?), u subotu na golu. nista neobicno. 4-5 dana je proslo, dovoljno da se oporavi.

And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.
The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO
- Principatus
- Kontakt:

- Omerbavarac
- Kontakt:
Omerbavarac je napisao/la:Dobro je nije umro, a hvala Bogu nije ni gola primio.

Kad primis vakcinu protiv gripe ili ti Flu Shot, tu postoje sanse da dobijes reakciju ko da te je auto udarilo, znaci ona naj gora gripa. I to prodje u roku od dva tri dana.szlaja je napisao/la:"OD SMRTI DO ZVIJEZDA" (per aspera ad astra)![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, Amazon [Bot], bhfanatic14, BlackRiver1987, Burberry46, CAGarfia, Coolpanda24, DanijelTZ, deda, denza, Derleiprime, Drum, Edincapitano, FerdinandF, forgempp, galia95, GoldenLilies, Google Adsense [Bot], Grk1234, Hafiz00, icetea01, invincible1921, JackW, jasmin10, JEDRILICA, Jegres, Kaunas, marlostanf1eld, Micron, Mocvara1991, myself, napapijri1987, NerminFatic, Proximic, Sheyi, signalidunapark, StevieG8, Tracy3McGrady, travuljasSs, tutankamon1905, Venom i 268 gostiju.