Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Pod uslovom da ne bude nekih debata ili govora u kojima će se sramotno isprovaljivat pobjeda je u njenim rukama. Kad saberes sve desnicarske glasove l odbijes određen procenat ljudi koji nece glasati iz revolta opet Milanovic nema sanse da se nosi s tim.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
jbte znam lika sto zgazi ovog momka u tz neku noc, skoro izaso iz zatvora, sta lik uradi od zivota sebi
- ASD
- Kontakt:
Ma jok. Iz Banja luke je. Živio kratko vrijeme u Hrvatskoj ali koliko znam uopšte se ne izjašnjava kao Hrvat.
Iznenadio bi se kako se izjasnio 1990. Godine.
Zanimljiv lik. Odbio milione iz ubjeđenja 80-tih od Don Kinga da boksa sa Evanderom Holyfieldom.
Kaže, da je znao kako će se stvari odvijati, prihvatio bi.
STO VOJAZ SRBIN SNIMA PJESME ISPRED ĐAMIJE
Počni, molim teHeller je napisao/la: ↑22 dec 2019, 23:29Nemoj da o Visočanima počnemo.Raonffa je napisao/la: ↑22 dec 2019, 23:13E pa to ti je tako svugdje, ne možeš generalizovati nikad, jednu ulicu, grad, selo, opštinu, kanton, regiju, državu etc etiketirati na osnovu jednog dijela ljudiHeller je napisao/la: ↑22 dec 2019, 22:50
Ma nisu to ti Podrinjci. Nit su moji nepismene kelje, oba djeda moje nene bili hodžemama moje nene i tetke išle u škole u Beč, a oni probabli govorili da ženska djeca ne idu u školu ućeraj im. Još joj dajdža izdo lozu i umjesto da postane hodža, ošo u Partizane
![]()
![]()
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
u 2020 zelimo unban moga brata sarmelina
Šta je ovo bilo kod Zvornika na pumpi jbt 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
A zamisli Riuška da ti kažem da imam krvi sa obje strane 
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Sotono
To je ravno onoj krvnoj grupi koja može primiti od svih a nikom dati
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- alan_kardec
- Kontakt:
Magla svuda, magla oko nas...
I došao debil i tu u blizini tirirao
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑23 dec 2019, 14:19Sotono
To je ravno onoj krvnoj grupi koja može primiti od svih a nikom dati![]()
- alan_kardec
- Kontakt:
Došlo auto na pumpu da sipa gorivo, lik nije digao ručnu, auto krenulo i udarilo u trotoar a zatim i u cijev od plina i plin počeo izlaziti. Plin izlazio 40 minuta, radnici sa pumpe izašli na cestu, zaustavljali auta, među tim autima bio i neki lik koji je turirao i boom. To ti je izjava svjedoka, imaš na rtrs portalu.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 46 gostiju.