Senad Lulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Senad Lulic
Begovic
Kvrzic
Bicakcic
Sunjic
Kolasinac
Besic
Pjanic
Krunic
Lulic
Visca
Dzeko
Kvrzic
Bicakcic
Sunjic
Kolasinac
Besic
Pjanic
Krunic
Lulic
Visca
Dzeko
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
-
- Kontakt:
Bravo Lula majstore! Nemozes ti vise meda ali mozes osvajat titule i bit Kapiten Lazia
A vamo menadzerska se raspada al raspada. Narkoman jos uvijek te trazi po Rimu, jbg velik je to grad treba vremena dok te nadje. Samo naprijed Lula 

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
- kontrasviju
- Kontakt:
Vrlo vjerovatno naš najbolji mogući sastav, barem trenutno. Eventualno Cimirot/Jajalo umjesto Bešića i Dilaver/Memišević umjesto Šunjića, ali to je to otprilike. Nadam se sličnom u baražu.
1921
Hjoooj, Bešić u prvoj postavi. 

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Selektor reprezentacije BiH Dušan Bajević i direktor sektora za sport Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine Elmir Pilav će 11. januara (18 sati) gledati derbi Serije A između Lacija i Napolija u Rimu, gdje će se sastati s kapitenom "Nebesko-plavih" Senadom Lulićem. Naime, Bajević će pokušati nagovoriti Lulića da se vrati i pomogne našoj reprezentaciji u plej-ofu Lige nacija, odnosno baražu za Euro 2020.
Neka od Prosineckog trazi adresu i broj telefona.Drape je napisao/la: ↑03 jan 2020, 20:29Selektor reprezentacije BiH Dušan Bajević i direktor sektora za sport Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine Elmir Pilav će 11. januara (18 sati) gledati derbi Serije A između Lacija i Napolija u Rimu, gdje će se sastati s kapitenom "Nebesko-plavih" Senadom Lulićem. Naime, Bajević će pokušati nagovoriti Lulića da se vrati i pomogne našoj reprezentaciji u plej-ofu Lige nacija, odnosno baražu za Euro 2020.
Da ljudi odu u erzurum jelDrFilgud je napisao/la: ↑03 jan 2020, 20:32Neka se kod Prosineckog raspita za adresu i broj telefona.Drape je napisao/la: ↑03 jan 2020, 20:29Selektor reprezentacije BiH Dušan Bajević i direktor sektora za sport Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine Elmir Pilav će 11. januara (18 sati) gledati derbi Serije A između Lacija i Napolija u Rimu, gdje će se sastati s kapitenom "Nebesko-plavih" Senadom Lulićem. Naime, Bajević će pokušati nagovoriti Lulića da se vrati i pomogne našoj reprezentaciji u plej-ofu Lige nacija, odnosno baražu za Euro 2020.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
ako Lulic ne procita vijest da Bajevic dolazi u novinama onda nema nista od ovoga 

-
- Kontakt:
Bravo , kasno su se sjetili neradnici pogotovo ovaj papak pilav. Sad jos u Berlin kod VedeDrape je napisao/la: ↑03 jan 2020, 20:29Selektor reprezentacije BiH Dušan Bajević i direktor sektora za sport Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine Elmir Pilav će 11. januara (18 sati) gledati derbi Serije A između Lacija i Napolija u Rimu, gdje će se sastati s kapitenom "Nebesko-plavih" Senadom Lulićem. Naime, Bajević će pokušati nagovoriti Lulića da se vrati i pomogne našoj reprezentaciji u plej-ofu Lige nacija, odnosno baražu za Euro 2020.

Dzaba sve ako u strucni stab uvrste spahu i vrate onog posranog cetnika sranjesabhfanatic14 je napisao/la: ↑03 jan 2020, 20:51Bravo , kasno su se sjetili neradnici pogotovo ovaj papak pilav. Sad jos u Berlin kod VedeDrape je napisao/la: ↑03 jan 2020, 20:29Selektor reprezentacije BiH Dušan Bajević i direktor sektora za sport Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine Elmir Pilav će 11. januara (18 sati) gledati derbi Serije A između Lacija i Napolija u Rimu, gdje će se sastati s kapitenom "Nebesko-plavih" Senadom Lulićem. Naime, Bajević će pokušati nagovoriti Lulića da se vrati i pomogne našoj reprezentaciji u plej-ofu Lige nacija, odnosno baražu za Euro 2020.Uz povratak Begovica i sjajnog Vrancica imamo se cemu nadat.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Nešto ne vjerujem da će biti išta od tog, mada ako bude povjerovaću u Baja efekt, onda očito da im dobar plan ako ga nagovori na povratak.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
To si u pravu 100posto . Ja sam siguran da lula i vedo nece se vratit ako bude i cetnik tu, vedo ga je ganjo zbog one tetovaze . Znam da ga ne mirisu nikako, nemoze u nas nista kako treba. Taj spahic i cetnik su jedno veliko zlo za nasu repku. Vidjet cemo sta ce se desit, pred nama je , veliki plus bi bili lulic, vedo, begovic , vrancic. Preveliki, to bi nas diglo opet na jedan visok nivo. Minus veliki cetnik ako se vrati, tu bi u startu bajevic posvadjo navijace i izgubio euforiju.Maestro je napisao/la: ↑03 jan 2020, 20:54Dzaba sve ako u strucni stab uvrste spahu i vrate onog posranog cetnika sranjesabhfanatic14 je napisao/la: ↑03 jan 2020, 20:51Bravo , kasno su se sjetili neradnici pogotovo ovaj papak pilav. Sad jos u Berlin kod VedeDrape je napisao/la: ↑03 jan 2020, 20:29Selektor reprezentacije BiH Dušan Bajević i direktor sektora za sport Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine Elmir Pilav će 11. januara (18 sati) gledati derbi Serije A između Lacija i Napolija u Rimu, gdje će se sastati s kapitenom "Nebesko-plavih" Senadom Lulićem. Naime, Bajević će pokušati nagovoriti Lulića da se vrati i pomogne našoj reprezentaciji u plej-ofu Lige nacija, odnosno baražu za Euro 2020.Uz povratak Begovica i sjajnog Vrancica imamo se cemu nadat.
Bosnjo ako moze nisko pasti to ne moze niko.
Sad ovog moliti da igra
pa Lula tekme nije odigrao za rep kako valja a imao je xy sansi sad neka laprda 
Sad ovog moliti da igra

Naravno da nece vratit se da igraju sa cetnikom. Nisu budale.bhfanatic14 je napisao/la: ↑03 jan 2020, 21:28To si u pravu 100posto . Ja sam siguran da lula i vedo nece se vratit ako bude i cetnik tu, vedo ga je ganjo zbog one tetovaze . Znam da ga ne mirisu nikako, nemoze u nas nista kako treba. Taj spahic i cetnik su jedno veliko zlo za nasu repku. Vidjet cemo sta ce se desit, pred nama je , veliki plus bi bili lulic, vedo, begovic , vrancic. Preveliki, to bi nas diglo opet na jedan visok nivo. Minus veliki cetnik ako se vrati, tu bi u startu bajevic posvadjo navijace i izgubio euforiju.Maestro je napisao/la: ↑03 jan 2020, 20:54Dzaba sve ako u strucni stab uvrste spahu i vrate onog posranog cetnika sranjesabhfanatic14 je napisao/la: ↑03 jan 2020, 20:51
Bravo , kasno su se sjetili neradnici pogotovo ovaj papak pilav. Sad jos u Berlin kod VedeUz povratak Begovica i sjajnog Vrancica imamo se cemu nadat.
Kao sto receno, spaha sto dalje od repke a tako i sa cetnikom.
A ovima sto je cedo drag neka ga vode kuci nek im tamo igra...
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Da se hoce vratiti pa da ne moramo gledati Duljevica vise
Nazalost je samo kratkorocno rjesenje,34 godine ima
Ali bar moze u barazu posluzit

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Kroz njega ćemo vidjeti kakvi su planovi Bajevića. Ako ga ubjedi na povratak, onda...
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAGarfia, Mostarska, Napapijri i 60 gostiju.