FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

harry_90
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la harry_90 » 20 nov 2010, 16:24

Steta samo sto je kraj polusezone,tamam su usli u formu.Sad dobro odradit pripreme i na proljece jaci za Okanovica,Mesanovica i Nikolica,Sadikovic najavio jos neka pojacanja,ostaje da vidimo ko ce doci.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

TZ_BoY
Kontakt:

Post Postao/la TZ_BoY » 20 nov 2010, 16:27

harry_90 je napisao/la:Steta samo sto je kraj polusezone,tamam su usli u formu.Sad dobro odradit pripreme i na proljece jaci za Okanovica,Mesanovica i Nikolica,Sadikovic najavio jos neka pojacanja,ostaje da vidimo ko ce doci.
ABD da se na kraju izbori europa ako budu ovako igrali europo eto nas
:D :D
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 20 nov 2010, 16:29

Da je bogdom Sadiković od početka sezone vodio momčad, bili bismo u top 3 ekipe, garantujem.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

mačak u čizmama
Kontakt:

Post Postao/la mačak u čizmama » 20 nov 2010, 16:38

TZ_BoY je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Steta samo sto je kraj polusezone,tamam su usli u formu.Sad dobro odradit pripreme i na proljece jaci za Okanovica,Mesanovica i Nikolica,Sadikovic najavio jos neka pojacanja,ostaje da vidimo ko ce doci.
Nemoj se džaba sramotiti. Niste vi ni za ove lige a kamoli za Evrope. Danas niste ništa pokazali a čisto sumnjam da će te i ubuduće. Sreća vaša pa ste vi gostovali u Gradačcu. Isto tako, bilo koja druga ekipa da je zvijezdi bila gost odnijela bi bodove jer tako je već odlučeno. Vi ste do prije tri sedmice kukali kao godina a sad se nešto uzdižete. Na kraju sezone zauzećete 8 mjesto i bit će te zadovoljni. I još nešto da vam kažem. Današnji sudija Na utakmici u Gradačcu je još u četvrtak došao u Tuzlu i boravio je do jutros u hotelu "Tuzla". A tu su vođeni svakojaki razgovori.

FKR_ajla_TZ
Kontakt:

Post Postao/la FKR_ajla_TZ » 20 nov 2010, 17:02

mačak u čizmama je napisao/la:
TZ_BoY je napisao/la:
Nemoj se džaba sramotiti. Niste vi ni za ove lige a kamoli za Evrope. Danas niste ništa pokazali a čisto sumnjam da će te i ubuduće. Sreća vaša pa ste vi gostovali u Gradačcu. Isto tako, bilo koja druga ekipa da je zvijezdi bila gost odnijela bi bodove jer tako je već odlučeno. Vi ste do prije tri sedmice kukali kao godina a sad se nešto uzdižete. Na kraju sezone zauzećete 8 mjesto i bit će te zadovoljni. I još nešto da vam kažem. Današnji sudija Na utakmici u Gradačcu je još u četvrtak došao u Tuzlu i boravio je do jutros u hotelu "Tuzla". A tu su vođeni svakojaki razgovori.

ako si bio na tekmi ja se pitam gdje su tebi ocii vi ste ti koji niste nista pokazali mi smo imali nekoliko dobrih kontri...jos s 10 igraca i pobjedili i nismo niss pokazali de ba bgt mani svoje djetinjaste lafine...pa normalno da ce u hotelu Tuzli boraviti nece valjda u gradačcu gotiva covjeku u Hotelu Tuzla ima se moze se sto da neee..hahha....i sad hoces da kazes da je utakmica namjestena hahha sho mrzim ovakvu politiku a dali ste vi pobjedili onda nebi bila namjestena....cccc...pokrij se bgt...i ne provaljuj se djabe...toliko ja zadovoljna samo nisam zadovoljna kad su pretresali nas cure cccc kaze skini patike pa nisam s marsa pala da stavim baklju u patiku ccc...i sudija je malo malo zezao a mi smo ga malo prozivali haha i etooo... :D taman kad nas je krenulo krajjj sezone... :D

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 20 nov 2010, 17:06

FKR_ajla_TZ je napisao/la:

ako si bio na tekmi ja se pitam gdje su tebi ocii vi ste ti koji niste nista pokazali mi smo imali nekoliko dobrih kontri...jos s 10 igraca i pobjedili i nismo niss pokazali de ba bgt mani svoje djetinjaste lafine...pa normalno da ce u hotelu Tuzli boraviti nece valjda u gradačcu gotiva covjeku u Hotelu Tuzla ima se moze se sto da neee..hahha....i sad hoces da kazes da je utakmica namjestena hahha sho mrzim ovakvu politiku a dali ste vi pobjedili onda nebi bila namjestena....cccc...pokrij se bgt...i ne provaljuj se djabe...toliko ja zadovoljna samo nisam zadovoljna kad su pretresali nas cure cccc kaze skini patike pa nisam s marsa pala da stavim baklju u patiku ccc...i sudija je malo malo zezao a mi smo ga malo prozivali haha i etooo... :D taman kad nas je krenulo krajjj sezone... :D
Kol´ki ti broj nosiš :?: :?: 72 :?: :?: :lol: :lol: :lol: :lol: Joj lole patike pretresa :lol: :lol: :lol: :lol:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 20 nov 2010, 17:15

sa 10n igraca do 3 boda....svaka cast igracima...inace...imali smo jos 2-3 dobre prilike....na 1-0 za nas sudija svira ofsajd Dajicu iako je ovaj bio najmanje 5 metara ispred zadnjeg igraca Zvijezde...da smo otisli na 2-0 demolirali bi ih....zvijezda nije u okvir gola opucala....nisam vjerovao u Sadikovica i izvinjavam mu se javno....Sloboda stvarno puno bolje igra....kako su igraci samo ginuli za dres....jos jednom..svaka cast
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 nov 2010, 17:19

Alackovic je tito ja sam to rekao prije utkamice a nemojte me vise nista pitat u vezi tog covjeka :)...mi inace nemamo sudije, ali Alackovic je nas i cisto me boli kita sto nam je pomogao da dodjemo do pobjede, jer je on jedini koji je uz nas :)...ja sam jednom davno davno i zadesio se kada u vinariju(tadasnju Slobodino ugostiteljsko mjesto) ulaze sudije, da preciziram radilo se o Zrnicu :)...mislim mi dobro znamo koliko nas je taj covjek zakidao i koliko smo mu psovali kad aigramo protiv Sarajeva, jer on je 90% utkamica ove dvije ekipe svirao....vjerujte vi da su se preko njega samo namjestali rezultati ove dvije ekipe po dogovoru dvije uprave....pa lijepo su tad n nas tadasnji direktor Avdicevic zamole Kiselog da se izvine Zrnjicu sto mu je psovao dijete sa A-Mosnik tribine :)...tad sam prisustvovao i vidio sam koliko je sati...tako tvrdim vam i za ALackovica da je 100% nas sudija i on kad nam sudi sigurno necemo biti osteceni...on nam u isitnu i ne pomaze mnogo, ali sigurno nas nikad nece zajebat...dodjeli on namam crveni karton , ali zato na drugim stvarima tokom utkamice on je nas covjek
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

zmaj od b.
Kontakt:

Post Postao/la zmaj od b. » 20 nov 2010, 17:25

Čestitam vam na pobjedi, danas ste bili bolja ekipa, ali stvarno ne znam zbog čega sudije žele da su u prvom planu. Nije ni čudo što više niko ne gleda ovu našu ligu, pa i vi Tuzlaci a nadam se da će tobe doći i ovaj narod iz Gradačca!

FKR_ajla_TZ
Kontakt:

Post Postao/la FKR_ajla_TZ » 20 nov 2010, 17:26

Frutek je napisao/la:
FKR_ajla_TZ je napisao/la:

Kol´ki ti broj nosiš :?: :?: 72 :?: :?: :lol: :lol: :lol: :lol: Joj lole patike pretresa :lol: :lol: :lol: :lol:
38 - 39 hahha....mah opicena zenaaa kaze radi moje i radi tvoje sigurnosti....ja gledam u nju tobejarabi...hhahha...ma ludo sve...drago mi sto nisam djabe otisla na tekmu POBJEDILI (60 kilometara nije malo)...hahha... joj al se Dajic zapetlja nismo se nadali golu ali et super...hhahha...joj kako RED DRAGONSI BJEZE idu specijalci prema njima nisu jos ni dosli do njih a onako krenuli prema njima joj kako su pobjegli hahha....to je najjace biloo... :mrgreen:

skituljac
Kontakt:

Post Postao/la skituljac » 20 nov 2010, 17:37

Ma samo mi se ne sekiraj puno,oko moje.Znam ja da si ti jedna fina i postena djevojka,znam dosta takvih tuzlanki.
Niko vam zahvalniji od mene nece biti ako nam otjerate trenera ovom pobjedom,pa ni uz pomoc,kako Saltcity kaze,svojih sudija.Aferim bilo dragi moji tuzlaci i tuzlanke

FKR_ajla_TZ
Kontakt:

Post Postao/la FKR_ajla_TZ » 20 nov 2010, 17:42

skituljac je napisao/la:Ma samo mi se ne sekiraj puno,oko moje.Znam ja da si ti jedna fina i postena djevojka,znam dosta takvih tuzlanki.
Niko vam zahvalniji od mene nece biti ako nam otjerate trenera ovom pobjedom,pa ni uz pomoc,kako Saltcity kaze,svojih sudija.Aferim bilo dragi moji tuzlaci i tuzlanke
nezz jesil ovo stvarno rekao ili ironicno a i ne zanima me...najlakse je sad vrijedjati cureeee koje su dosle da bodre svoj klub...vidi se da ti nije lako zao mi je komsija takav je fudbal nemozemo svi osvojiti 3 boda...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 nov 2010, 17:46

ebiga mi inace nemamo svoje sudije i stvarno uvjek budemo zakinuti, ali imamo Alackovica ja sam to rekao prije pocetka utakmice :)...meni je ova liga presmjesna, a vas sve ovako citam i smijem se zbog cega se vi raspravljate...ja vjerujem da uprava Zvijezde i Slobode vec su znali koji ce rezultat biti...ma bilo kako bilo drago mi je zbog pobjede, ali stvarno ovo vise nikud ne vodi
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 20 nov 2010, 17:47

Ne treba se sad raspravljat,dokazali smo ko je glavni u TK,sa igracem manje,jos nam nisu sutnuli na go,fantasticno,steta samo sto je kraj polusezone,igraci su usli u formu,redaju dobre rezultate,valjda ovako bude na proljece.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 20 nov 2010, 18:11

SaltCityAttack je napisao/la:ebiga mi inace nemamo svoje sudije i stvarno uvjek budemo zakinuti, ali imamo Alackovica ja sam to rekao prije pocetka utakmice :)...meni je ova liga presmjesna, a vas sve ovako citam i smijem se zbog cega se vi raspravljate...ja vjerujem da uprava Zvijezde i Slobode vec su znali koji ce rezultat biti...ma bilo kako bilo drago mi je zbog pobjede, ali stvarno ovo vise nikud ne vodi
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

ciro_ciro
Kontakt:

Post Postao/la ciro_ciro » 20 nov 2010, 18:11

Vi ste nula , danas ste pokazali vašu tradiciju... valjate se po terenu sadikovic 90 minuta samo skaće kuka sudiji...
Dobili ste više nego srećno, a inače ne kukamo na sudjene al danas je sudija odradio pravi poso... Pravi prekid oko 80 minute lafo sudija pogođen isprazniše tribinu...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 20 nov 2010, 18:12

ciro_ciro je napisao/la:Vi ste nula , danas ste pokazali vašu tradiciju... valjate se po terenu sadikovic 90 minuta samo skaće kuka sudiji...
Dobili ste više nego srećno, a inače ne kukamo na sudjene al danas je sudija odradio pravi poso... Pravi prekid oko 80 minute lafo sudija pogođen isprazniše tribinu...
Dajic 0:1 caoo..

reebok23
Kontakt:

Post Postao/la reebok23 » 20 nov 2010, 18:18

SaltCityAttack je napisao/la:Alackovic je tito ja sam to rekao prije utkamice a nemojte me vise nista pitat u vezi tog covjeka :)...mi inace nemamo sudije, ali Alackovic je nas i cisto me boli kita sto nam je pomogao da dodjemo do pobjede, jer je on jedini koji je uz nas :)...ja sam jednom davno davno i zadesio se kada u vinariju(tadasnju Slobodino ugostiteljsko mjesto) ulaze sudije, da preciziram radilo se o Zrnicu :)...mislim mi dobro znamo koliko nas je taj covjek zakidao i koliko smo mu psovali kad aigramo protiv Sarajeva, jer on je 90% utkamica ove dvije ekipe svirao....vjerujte vi da su se preko njega samo namjestali rezultati ove dvije ekipe po dogovoru dvije uprave....pa lijepo su tad n nas tadasnji direktor Avdicevic zamole Kiselog da se izvine Zrnjicu sto mu je psovao dijete sa A-Mosnik tribine :)...tad sam prisustvovao i vidio sam koliko je sati...tako tvrdim vam i za ALackovica da je 100% nas sudija i on kad nam sudi sigurno necemo biti osteceni...on nam u isitnu i ne pomaze mnogo, ali sigurno nas nikad nece zajebat...dodjeli on namam crveni karton , ali zato na drugim stvarima tokom utkamice on je nas covjek
ma daj ba sta ti tamo iz obamine pametujes ,cao pametuj tamo ba,a aleckovic mi je prijatelj i mrzi vas ,mrzi vjeruj

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 20 nov 2010, 18:23

reebok23 je napisao/la: ma daj ba sta ti tamo iz obamine pametujes ,cao pametuj tamo ba,a aleckovic mi je prijatelj i mrzi vas ,mrzi vjeruj
pa šta priča Alečković :? de nam pojasni ovo što si napis'o :roll:
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 20 nov 2010, 19:25

Sudija nije bitan. Nova 3 boda su važna. Doviđenja i prijatno!
A đe da znam?!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.