AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

milanist
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la milanist » 22 dec 2019, 16:51

Ovaj bi opet mlado da dovodi, pedofilu, treba nam neko ko zna igrati tipa Modric ili Ibra.
Pun mu k...c vise ovi talenata. :tralala:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 22 dec 2019, 16:55

Ko god je gledao Paquettu u Flamengu zna o kakvom se igraču radi. Druga stvar što je propao kao i svi u Milanu. I Pepe je harao u Lilu pa vidimo kako se provodi u Arsenalu gdje su svi u kanalu.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 22 dec 2019, 17:02

Ni prvi ni zadnji koji se nije najbolje snašao u Evropi.

Ne znam kakav bi bio u nekoj drugoj, pa i zdravijoj sredini, ali činjenica je da u Milanu apsolutno ništa nije uradio niti pokazuje naznake bilo kakvog napretka. Najbolje je prodati dok je još uopšte na cijeni i zamjeniti veznjakom koji će nam ustvari biti od koristi, nemamo mi vremena za čekanjem Paquete i gatanjem hoće li ikad proigrati ili neće. Od njega ovakvog nema velike koristi, ni za nas ni za njega.

Treba i bar dvojica starkelja u ekipi, slažem se. :zzz:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 dec 2019, 17:04

dobri ste bili danas, bez zajebancije

niste zasluzili ovako visok poraz

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 22 dec 2019, 18:45

Posljednja utakmica u 2010-im, fin su nam poklon dali.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 22 dec 2019, 19:23

celikmilan je napisao/la:
22 dec 2019, 18:45
Posljednja utakmica u 2010-im, fin su nam poklon dali.
Desetljeće za zaborav, mimo one jedne titule sa početka desetljeća.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 22 dec 2019, 19:30

Daš ugovor Pochettinu i slobodu da radi i koju formaciju da forsira. Dovedeš po krilima Ziyecha i Mertensa ili onog Bogu, Zlatana da pokaže i igru i liderstvo, ispred odbrane Rubena Nevesa i u vezu Eriksena kojeg Pochettino veoma dobro zna.

Oslobodi se Hakana, Susa, Kessia, Biglie i ostalih rak rana ovog tima na kojima možeš nešto i zaraditi ali pitanje je jesu li oni u stanju išta od toga uraditi.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 22 dec 2019, 19:44

Ono najpogubnije jeste cinjenica da ce ovaj hudnik birati igrace preko zime, a zna se da nece ni zavrsiti sezonu u Milanu. I onda eto ponovo problema za narednog trenera i njegove zamisli, a potrosice se pare pa taj novi nece moci dovoditi ono sto htjedne, sve i da nas najbolji trener izabere.
A sve zbog nerezonskog dovodjenja prvog Gp, a onda i Piolija. Bas smo pogrijesili sa Upravom, fuck.

A Correa odlicno igra ove sezone, mozda i najbolja statistika godinama unazad gledajuci dosadasnji dio, bar mi se cini na prvu. Udje danas i donese pobjedu golom i asistencijom.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 22 dec 2019, 19:59

A gdje bi taj crni Correa uopšte igrao, kad je onaj diletant promjenio formaciju nakon sat vremena prvog kola? Nit' krilo nit' napadač, samo bi bezveze bacili 45 miliona na igrača sa nedefinisanom pozicijom.

Nije se ni Rebić proslavio, ali bar se nisu nikakve pare potrošile.

Ne vjerujem da će se bog zna šta trošiti ove zime, eventualno ako iskrsne neko dobro ime i univerzalac koje će biti korisno i narednih sezona, a koje će se moći iskoristiti u zamjeni sa Kessijem.

FORZA MILAN !

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 22 dec 2019, 20:20

Čim je Leo pobjegao nazad u PSG znalo se da neće na dobro izać.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 22 dec 2019, 21:08

Druga stvar je trener kojeg nemamo i sto bi kod njih i Corea trpio radi Susa. Ali njega na desnom krilu, Theo lijevo i Leao/Piatek u vrhu napada i vec ozbiljnije izgleda.
A moze i iza Piateka i Leaoa kao ofanzivni vezni, moze kao SS uz Piateka i Paquetu iza njih.
Milion opcija kad imas kvalitetne igrace i dobrog trenera. A mi nemamo nista od toga.

A sto je najzalosnije, bili smo blizu dovodjenja ga i 100% bi i on bio losijaner sa ovim suigracima.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 22 dec 2019, 22:03

Kakav sad gol dade Allan sa trojicom na sebi a to mu uopšte nije zanimanje. Takav gol Piatek može samo da sanja.

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 22 dec 2019, 22:30

Boban Maldini i Gazidis su se propisno obrukali sa sklapanjem squadre....
Treba sposoban Covjek za dovodjenje igraca ovi vezze nemaju,ako zaposlit Galeta opet,mada pitanje je koliko budzet ce tu bit za mercato jer ima taj FFP **** im on sve vise

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 22 dec 2019, 23:49

Debil boban izjavio da su prezadovoljni piolijevim radom.. Pa da, bio bi jos sretniji da je bilo 6 ili 7 komada jbg
Sloboda Tuzla !!!

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 23 dec 2019, 00:04

Napokon sam se malo smirio. Pisao sam i neki dan, 11 igrača out, i Pioli sa njima.

Privremenog Piolija ništa ne treba pitati za januarski mercato, to bi bila četvrta greška nakon #1 GP #2 Mercato #3 Pioli

Samo su 4 ekipe dale manje golova u Serie A od Milana, a imamo svega 16golova u 17kola. Dok god imaju više bodova od odigranih kola neće ispasti, lani je Empoli sa 38p ispao. Nije do napadača, jer oni gotov pa nemaju korisnih lopti, nego do seoskog trenera GP i #PioliOut. Ko ih je zaposlio, također treba platiti poslom, vjerovatno Massara i Boban koji su, citiram, "super zadovoljni radom Piolija", izjava prije i poslje blamaže.

Pojačanja isključivo iz top klubova, dakle višak/br.23-25 u rosterima Reala, Chelsea i sl.

Drago mi je da je ovaj rezultat sad pred januar, svakako bi zijanili, no bolja je petarda koja je odjeknula Evropom nego poraz golom, dva razlike. Uzeli smo 1p (JEDAN!) iz mečeva protiv Top8 ekipa, samo bod nikad lošijem Napoliju, uz 7 zasluženih poraza. 1 od 24, ili ti ga 96% PORAZA (!)

To je za momentalnog otkaza Pioliju, pogotovo nakon ovakvog rezultata u Bergamu.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 23 dec 2019, 00:36

Šta reći o inteligenciji dotičnog gospodina? :think:

slika

FORZA MILAN !

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 23 dec 2019, 00:55

Bio to pravi profil gospodina ili ne, svakako leti iz kluba već u januaru - a ako jeste pravi, onda mu momentalno treba zapalit i auto i kuću, pa nek lajka i to.

Najbolje su ove izjave Piolija, sam sebi podapinje jer ne zna šta baljezga "to je do mlade ekipe", a on vadio RR da bi ubacio 4 godine mlađeg Calabriju :clap:
Dalje priznaje sam da su loše trenirali ove hefte, zamisli onda kakvi su tek ovi što su bili na klupi, odnosno ne trebamo ni zamislit jer smo vidjeli već pomenutog Calabriju.
Ta zayebancija na treningu je jasan indikator da je squadra okrenula leđa Pioliju :guz:

Odavno nije viđeno silovanje bekova kao u Bergamu, u 1.pol Contija, u drugom je Pioli prebacio to silovanje na suprotnog beka Calabriju, još im se manta

Brukaju nekad slavni dres, bolje igrat bez trenera i gurnut Gabbiju u vatru, ako Caldara već nije spreman, da ne gledamo masakriranje Musake

Edit: neko je pitao za karte vs Samp u januaru, nek se javi, mogu srediti. Bio sam na 2 gostovanja (London, Rim), te više puta na San Siru (Juve, Bari, Vicenza).

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 23 dec 2019, 01:03

Profil je pravi njegov je, kaze Roup ne suj, ja inace ne psujem nisam taj tip, al danas mi je kap prelila casu, evo i nakon ovog lajka se vidi kakvi manekieni igraju u Milanu, boli njega neka stvar za klubom, on je navukao dres 7-og prvaka europe, slika se objavljiva po Insta slike i. To mu je bitno, a za rez ga boli qurac kao sto pokazuje ovaj lajk na objavu Papua, valjda ce ga navijaci uzeti na zub i otjerati **** sto dalje, kako njega tako i mnoge druge sa njim

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 23 dec 2019, 01:18

Ma šalim se, samo sujte, treba se isprazniti. Naši smo. :mrgreen:

Teško je ostati pribran i normalan na sve ovo.

FORZA MILAN !

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 23 dec 2019, 02:26

Zbog kakvih levatina gubim san....

Bonaventura 25.nov "treba nam cudo da se plasiramo u CL"
Hakan 20.nov "Cilj mi je igrati za BVB ili Bayern. Bayerna nebi mogao odbiti"
Piatek 18.nov "zelim udvostruciti svoj transfer kada napustim klub, taman nekih 70M"
Pioli 2.nov, pred mec sa Naziom "moramo vjerovati u CL plasman"
Paqueta 15.avg "GP je sjajan ucitelj, igrat cemo dobar fudbal, Leo Duarte ce pomoc klubu - Milan se ne smije zadovoljiti ni 4.mj ni 2.mj"

Capello 9.nov "Samo su Theo i Leao igraci za Milana, od svih pojacanja. Ovakav Milan sebi nemoze priustiti da sanja, nego razmisljati o jednoj po jednoj utakmici. Zlatan bi bio pravo pojacanje. Svakog mercata trebaju 2-3 top pojacanja da bi se Milan vremenom vratio"

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: galia95 i 2 gosta.