Bio to pravi profil gospodina ili ne, svakako leti iz kluba već u januaru - a ako jeste pravi, onda mu momentalno treba zapalit i auto i kuću, pa nek lajka i to.
Najbolje su ove izjave Piolija, sam sebi podapinje jer ne zna šta baljezga "to je do mlade ekipe", a on vadio RR da bi ubacio 4 godine mlađeg Calabriju
Dalje priznaje sam da su loše trenirali ove hefte, zamisli onda kakvi su tek ovi što su bili na klupi, odnosno ne trebamo ni zamislit jer smo vidjeli već pomenutog Calabriju.
Ta zayebancija na treningu je jasan indikator da je squadra okrenula leđa Pioliju
Odavno nije viđeno silovanje bekova kao u Bergamu, u 1.pol Contija, u drugom je Pioli prebacio to silovanje na suprotnog beka Calabriju, još im se manta
Brukaju nekad slavni dres, bolje igrat bez trenera i gurnut Gabbiju u vatru, ako Caldara već nije spreman, da ne gledamo masakriranje Musake
Edit: neko je pitao za karte vs Samp u januaru, nek se javi, mogu srediti. Bio sam na 2 gostovanja (London, Rim), te više puta na San Siru (Juve, Bari, Vicenza).