Prebili ga k'o vola u kupusu

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
I to je Safetu bilo samoubistvo. Lijepo se Spaha ismija i od srece iskaka i izgrli sa BHF-om u Izraelu nakon utakmice. Al se syeba ne dođe mu jaran za selektora kako je ciljao.Drape je napisao/la: ↑22 dec 2019, 22:17Safet Sušić: "Vidio sam na početku priprema da nam fali. Kukao sam na prvim treninzima, znaju to moji saradnici. Nije bilo sigurnosti u odbrani, niko ne priča, ne viče, odmah sam rekao da nam fali Spahić. Na dan utakmice me nazvao i poželio sreću, a jutro nakon utakmice, vraćajući se za Sarajevo, rekao sam Elviru Baljiću da moramo zvati Emira da se vrati. Dok sam se vozio, nazvao sam ga i zamolio da razmisli o povratku."
Slazem se ... on i Dzeko su kolovodje svega nakaradnog u repci ...
Ukoliko ostane, nema Begovica. Da ne govorim sta ce biti ako mu se i Spahic pridruzi.
Cini mi se da je on vec dobio otkaz, poslali mu sluzbeno pismo i tako mu javili. Mozda je i to jedan od indikatora da se vec neki period znalo da ce Bajevic biti selektor, dok je u subotu to samo postalo oficialno.
Od kuda ti ta informacija? Ako je istina podrzavam to. Jer je lik zlo jednako spahicu.
Mora dobit nogu. Valjda je normalno da svi dobiju otkaz u strucnom stabu nakon najgorih kvalifikacija svih vremena . Bajevic je vec spomenuo da ce vratit ministra begovica, mislim da to automatski znaci noga kakanjskom klosaru . A bajevic je valjda pametan da zna da poluamater hasagic nemoze biti nikom trener , nemoze on nikom nista pokazat kad je igro na najnizem nivou. Hoce biti merak opet gledat najboljeg BH golmana na golu
Oni su fuj nacija svakako, od fudbala pa dalje. Prljavi, neuredni, neradnici, konfliktni, ne svi naravno, ali ogromna većina. U gradskom prevozu recimo, svako malo ide obavještenje da se čuvate džeparoša i samo jedna vožna metroom kroz Atinu je dovoljna da ih vidite na djelu i kako ljudi izbezumljeni trče za njima, itd...hule_barca je napisao/la: ↑23 dec 2019, 13:37Ovi Grci su stvarno fuj nacija kad pogledaš navijačke ekscese. Tamo fudbal treba zakonom zabraniti.
francuzi pa deset mjesta niko pa bi se onda dalo raspravljati ....Virtu4l je napisao/la: ↑23 dec 2019, 13:45Oni su fuj nacija svakako, od fudbala pa dalje. Prljavi, neuredni, neradnici, konfliktni, ne svi naravno, ali ogromna većina. U gradskom prevozu recimo, svako malo ide obavještenje da se čuvate džeparoša i samo jedna vožna metroom kroz Atinu je dovoljna da ih vidite na djelu i kako ljudi izbezumljeni trče za njima, itd...hule_barca je napisao/la: ↑23 dec 2019, 13:37Ovi Grci su stvarno fuj nacija kad pogledaš navijačke ekscese. Tamo fudbal treba zakonom zabraniti.
Uz Ruse, za mene najodvratnija nacija.
+selektor dobija extra bonus u slucaju plasmanahurem je napisao/la: ↑23 dec 2019, 15:31Rekao je da se prihvatio iz ljubavi prema reprezentaciji...iskreno ja mislim da je prije te "ljubavi" (ne sumnjam u nju) vidio ODLICNU priliku (dvije domace utakmice) da se kvalifikuje na EP i tako se zlatnim slovima upiše u historiju.
Gdje su bili ljubav i iskrenost prije 10 godina...
Da je bio slobodan ja sam siguran da bi se i VAHID VAHA HALILHODZIC prihvatio ovog baraža, 99% da bi...ako uspijes, jos veca legenda si...ako ne uspijes, pa svakako je bilo rasulo i niko te nece plaho kriviti jer opravdanje uvijek postoji - izmedju ostalog samo par dana priprema i upoznavanja s igracima...
Trenutno korisnika/ca: Sarajevskigigant1921, Skojevska i 82 gosta.