Ma nisu to ti Podrinjci. Nit su moji nepismene kelje, oba djeda moje nene bili hodže

Slabo nasljeđa ima
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ma nisu to ti Podrinjci. Nit su moji nepismene kelje, oba djeda moje nene bili hodže
Slabo nasljeđa ima
Stari iz Šeste Bosanske.
E pa to ti je tako svugdje, ne možeš generalizovati nikad, jednu ulicu, grad, selo, opštinu, kanton, regiju, državu etc etiketirati na osnovu jednog dijela ljudiHeller je napisao/la: ↑22 dec 2019, 22:50Ma nisu to ti Podrinjci. Nit su moji nepismene kelje, oba djeda moje nene bili hodžemama moje nene i tetke išle u škole u Beč, a oni probabli govorili da ženska djeca ne idu u školu ućeraj im. Još joj dajdža izdo lozu i umjesto da postane hodža, ošo u Partizane
![]()
Pa to jedino.
Nemoj da o Visočanima počnemo.Raonffa je napisao/la: ↑22 dec 2019, 23:13E pa to ti je tako svugdje, ne možeš generalizovati nikad, jednu ulicu, grad, selo, opštinu, kanton, regiju, državu etc etiketirati na osnovu jednog dijela ljudiHeller je napisao/la: ↑22 dec 2019, 22:50Ma nisu to ti Podrinjci. Nit su moji nepismene kelje, oba djeda moje nene bili hodžemama moje nene i tetke išle u škole u Beč, a oni probabli govorili da ženska djeca ne idu u školu ućeraj im. Još joj dajdža izdo lozu i umjesto da postane hodža, ošo u Partizane
![]()
![]()
Nakon Božića krećemo opet žestoko jer Hrvatska je ponosna i snažna država. Hrvatska nije slučajna država, Hrvatska je namjerna država", istaknula je Grabar-Kitarović
Trenutno korisnika/ca: Slatinash_7 i 9 gostiju.