Firme najvise, pod prijetnjom ljudi glasaju. Onda imas naivan svijet, obecaju mu sinu, kcerci posao, svake izbore druga stranka, nije ni SDP meden. Svasta se radi. Demokratija je precijenjen sistem.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Čak ni Džafer ne čita s papira, već nauči napamet odma šta mu Bake izdiktira šta da kaže.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Samo tri Hrvata u Irskoj dala su svoj glas Kolindi Grabar-Kitarović na današnjim predsjedničkim izborima.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pa i ne baš.BosniaBoston je napisao/la: ↑22 dec 2019, 22:33Helco bgm Podrinjci su gospoda za Sandze.Iz iskustva
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Doduse vama su dosli sjeverni,mozda su ovi juzni vise civilizovaniHeller je napisao/la: ↑22 dec 2019, 22:36Pa i ne baš.BosniaBoston je napisao/la: ↑22 dec 2019, 22:33Helco bgm Podrinjci su gospoda za Sandze.Iz iskustva

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Fantasista
- Kontakt:
Gledaj omladine kraj nje. Nije ni čudo što su u qrcu.
- ASD
- Kontakt:
Vama su došli ovi što su bili bliže civilizaciji. Nama gore dolazili ovi što su bili 50 kilometara od centra opštine, a taj centar opštine par hiljada stanovnika.BosniaBoston je napisao/la: ↑22 dec 2019, 22:37Doduse vama su dosli sjeverni,mozda su ovi juzni vise civilizovaniHeller je napisao/la: ↑22 dec 2019, 22:36Pa i ne baš.BosniaBoston je napisao/la: ↑22 dec 2019, 22:33Helco bgm Podrinjci su gospoda za Sandze.Iz iskustva![]()
U TK od Sandža znam par uglednih profesora i par kriminalaca.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 22 dec 2019, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
Jeste mi velika muda i jedan i drugi.BosniaBoston je napisao/la: ↑22 dec 2019, 22:37Doduse vama su dosli sjeverni,mozda su ovi juzni vise civilizovaniHeller je napisao/la: ↑22 dec 2019, 22:36Pa i ne baš.BosniaBoston je napisao/la: ↑22 dec 2019, 22:33Helco bgm Podrinjci su gospoda za Sandze.Iz iskustva![]()
Stanem ispred one avaz zgrade i kontam kako je to mrtvi Fahro napravio, i kako je to sve njegovo. Pa da je iz picke mile materine popiso nas je kolektivno, nas, osvijestene graDZane.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Hahahahaha gledaj što su dali po petobu ovoj omladini da stoje pored nje 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Upravo, Djed s očeve strane je iz GŽ a majka s mamine iz Foče, i ti ljudi su drugi svijet u odnosu na ove kelje po Tuzli, i ne samo zato što su mi rodbina. Generalno su pismeniji, obrazovaniji i kulturniji.BosniaBoston je napisao/la: ↑22 dec 2019, 22:37Doduse vama su dosli sjeverni,mozda su ovi juzni vise civilizovaniHeller je napisao/la: ↑22 dec 2019, 22:36Pa i ne baš.BosniaBoston je napisao/la: ↑22 dec 2019, 22:33Helco bgm Podrinjci su gospoda za Sandze.Iz iskustva![]()
Mislim ovi gore su i više najebali, i gledalo se da se iole inteligentno pobije a nama vamo da dođu Beriz i ekipa.
Nullius in verba
Ja znam za koga bi Lillard glasao da se kandidovaoBosniaBoston je napisao/la: ↑22 dec 2019, 22:11
Jer inace manji gradovi u UK i manji gradovi u Hrvatskoj su iste naseljenosti i istog stepena napretkaNe voli on koljindicu,a guze bi za HDZ dao
![]()
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Koja bruka sa ovim pitanjem sa papira, a oni iza nje su gore od nje..
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- ASD
- Kontakt:
Pa dobro, nije Foča čitava u Podrinju, samo ovaj sjeverniji dio.Heller je napisao/la: ↑22 dec 2019, 22:43Upravo, Djed s očeve strane je iz GŽ a majka s mamine iz Foče, i ti ljudi su drugi svijet u odnosu na ove kelje po Tuzli, i ne samo zato što su mi rodbina. Generalno su pismeniji, obrazovaniji i kulturniji.BosniaBoston je napisao/la: ↑22 dec 2019, 22:37Doduse vama su dosli sjeverni,mozda su ovi juzni vise civilizovani![]()
Mislim ovi gore su i više najebali, i gledalo se da se iole inteligentno pobije a nama vamo da dođu Beriz i ekipa.
Isto kao što većina opštine Bijeljina nije Podrinje, ali Janja recimo jeste.
Inače, ta Janja iako ruralna, najcivilizovanija u gornjem dijelu.
Helčo veći Podrinjac od svih ovih što upire prstom u njih, a ovamo drvlje i kamenje na zemljake 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Joj Kolinde i govora, mene sramota

- Fantasista
- Kontakt:
Joj Helćo i ti udrobio sa svih strana
Hajd dobro je da nije ovaj Škoro uzeo. Čim je sa njim onaj Hasanbegović to ne bi na dobro.
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave i 9 gostiju.