NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
evo sad s utakmice..2.minut sudija daje zuti karton Tosunovicu zbog navodnog simuliranja i to van 16 metara..totalno nepotrebno,al hajd..i od te 2.minute sve ide napako..covjek ni jedan faul Zvijezdi nije svirao blizu 20 metara,niti jedan..Slobodi je sve svirao,svaki onaj AUUUUU je odma svirao..sramota..ako vec zele da Zvijezda ispadne trebaju im rec a ne ovako da se ljudi nerviraju dzaba i treniraju..cisti penal u drugom poluvremenu na Sestu covjek ne svira,vece djubre od sudije nisam zadugo vidio..Slobodi svaka cast,igraci su bili OK,bilo je malo udaranja,al nista opasno,crveni karton je bio opravdan,poslije zutog je uslijedilo povlacenje za dres s ledja i to je to..al evo stvarno neutralan sam,gledao sam Zvijezdu 10-tak put u Gradaccu,Slobodu sam gledao prosle godine 4 put kod kuce,al danas je sudija svirao 70 %- 30 % za Slobodu..najgori sudija kojeg sam ja gledao da sudi..definitivno..Sretno Zvijezdi,danas nisu zasluzili da izgube,najrealnije je bilo nerijeseno..i jos jedan dokaz zasto smo najgora liga na svijetu citavom..*ebem svim sudijama (koji su ovakvi ) sve zivo i volio bi neg ista da ga iskljuce iz svih takmicenja..djubre Sarajevsko..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- husein veličanstveni
- Kontakt:
E moj Emire Alečkoviću " DABOGDA TI OKO KO OSIGURAČ ISKOČILO KAD TE BUDU HEBAVALI U SUPAK", Kako te nije stid i hebo te onaj ko te poslo u Gradačac. A što se tiče igre, obje ekipe su igrale slabo, nije nitko zaslužio pobjedu.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Danas je vise nego ocigledno bilo kome se kroje gace za ispadanje.Imal ko u Zvijezdi,Gradaccu muda da izadje u javnost i da ovo potvrdi.Jesmol mi to retardirani da citav Gradacac pravi ludim jadan konj iz Sarajeva sa dva pomocna konjcica na kojem jase Nogometni Savez.Izgleda da mi trebamo prvo rascistit sa nasim celnim ljudima jer su ko debili u javnosti i nesposobni da se bore sa kriminalcima koji nama pritisak nabijaju.
Ovo je najgluplja izjava koju sam čuo ikada. Da Savez stoji iza Slobode... Pa Savez nam je uskratio toliko željenu Evropu i duguje nam novac za to koji, uzgred, još nije vratio... Vama ovaj poraz pomutio razum...Ja sam govorio da se na vrijeme spustite na Zemlju ali vi niste i sada snosite posljedice.zmaj_Bosne je napisao/la:Kad vec dodje sa utakmice, možda si se dovezao sa helikopterom u Gradačac.s.s.lazio je napisao/la:1. Kao što znamo na većini tekmi sudija naginje domaćinu na taj način da svira za domaće barem 50 % nepostojećih prekršaja !
2. Svi pričaju da se iz Tuzle ne mogu odnijeti bodovi da smo mesari ovo ono a Leotar je odnio 1 bod,Široki je odnio sva 3 !
3.Nas je sudija zaklo u Prijedoru,napravio masakr !
4. U kupu protiv Olimpica sudija nas je drastično oštetio zato nemojte pričati da se navlači Slobodi !
5. U Gradačcu na tekmi nisam bio,čujem da se žalite na suđenje,ne bih da ulazim u to jer nisam upućen,al baš da vas je sudija toliko želio oštetiti nezz,zašto je onda isključio našeg igrača ?!
6. Čak i da je sudija bio protiv vas pa vi niste niti jedne ozb šanse napravili protiv Slobode,da vam možda sudija nije i za to kriv??
7. Pozdrav![]()
1. Ekipa vam je nula kao i naša, zapravo ispod nule je vaša ekipa.
2. Vas je sudija u Gradačcu oštetio pravo, jer je prebrzo se uhvatio za đep ali nije mogao vratit i tako vam je igrač isključen.
3. Nismo mi imali šansu, pa kako ćemo imat šansu kada Alešković stoji sa pištaljkom spremnom za pisnut čim Zvijezda pređe centar. Vidio sam svakako suđenje ali onako nikad.
4. Dugujem izvinjenje navijačima Slobode, Sloboda jeste gigant to ste dokazali danas, [siz e=200]Savez stoji iza vas[/size].
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
@AulleTa
Pa jestel ispali iz Premier lige ikad? Sa ovom ekipom niste ni za prve federalne
a savez vas i dalje vuče po PL. Normalno da vam nisu dali u Europu, kada nemate tamo šta pokazati. Eno i harry kaže da ulazite u formu

Pa jestel ispali iz Premier lige ikad? Sa ovom ekipom niste ni za prve federalne

Dragon Town
Tuzlak,savez ne stoji iza vas vec nas zele izbacit,al micemo na proljece biti jaci tako da ce mo pobijedit sudije,savez i najlosiju ekipu koja je dosla u Gradacac a to je Sloboda i to u Tuzli,vidjeces
Kojom ekipom, jel fakat misliš da je Zvijezda po imenima jača od Slobodezmaj_Bosne je napisao/la:@AulleTa
Pa jestel ispali iz Premier lige ikad? Sa ovom ekipom niste ni za prve federalnea savez vas i dalje vuče po PL. Normalno da vam nisu dali u Europu, kada nemate tamo šta pokazati. Eno i harry kaže da ulazite u formu
![]()
![]()

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Jesam li ja to gdje rekao???Frutek je napisao/la:Kojom ekipom, jel fakat misliš da je Zvijezda po imenima jača od Slobodezmaj_Bosne je napisao/la:@AulleTa
Pa jestel ispali iz Premier lige ikad? Sa ovom ekipom niste ni za prve federalnea savez vas i dalje vuče po PL. Normalno da vam nisu dali u Europu, kada nemate tamo šta pokazati. Eno i harry kaže da ulazite u formu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Dragon Town
Ne znam zasto se u pricu o nasem klubu i sudjenju javljaju ovi kvazi navijaci koji ne mogu da predju 50 km da gledaju svoj klub?Jel se vi to osjecate prozvanim kad se govori o poslovima protiv Zvijezde?Vi nesto znate sto mi ne znamo?Da i domace utakmice slusate preko radija govori cifra od 300 ljudi na utakmici.
Jedan ste od klubova koji je najvise srozao svoju reputaciju u zadnjih 15 godina,tako da se trebate pozabaviti o stvarima u svom cumezu, a nas pustiti da cistimo svoje(ili barem pricamo o tome).
Ako ovaj poraz konacno otvori oci onima koji nesto promijeniti mogu,nije mi ni zao,mozda i bude dobar po nas,ali u promjene sumnjam.
Jedan ste od klubova koji je najvise srozao svoju reputaciju u zadnjih 15 godina,tako da se trebate pozabaviti o stvarima u svom cumezu, a nas pustiti da cistimo svoje(ili barem pricamo o tome).
Ako ovaj poraz konacno otvori oci onima koji nesto promijeniti mogu,nije mi ni zao,mozda i bude dobar po nas,ali u promjene sumnjam.
Nemoj ih bgti,giganti koji ce nas pocjepat nisu sutnuli na gol prema izvjestajima,igrac vise 60 minuta,igraci sa platom od 3000 km,a igraci Slobode koji zive kako jedan navijac Zvijezde kaze od 300 km i bonovima u Bingu,pobjedise najplacenije igrace ligeFrutek je napisao/la:Kojom ekipom, jel fakat misliš da je Zvijezda po imenima jača od Slobodezmaj_Bosne je napisao/la:@AulleTa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
nemoj bgt tako nemaju svi platu 3000KM....to samo imaju cviletovi igraci...njegove zvijezde za koje nitko nikad nije cuoharry_90 je napisao/la:Nemoj ih bgti,giganti koji ce nas pocjepat nisu sutnuli na gol prema izvjestajima,igrac vise 60 minuta,igraci sa platom od 3000 km,a igraci Slobode koji zive kako jedan navijac Zvijezde kaze od 300 km i bonovima u Bingu,pobjedise najplacenije igrace ligeFrutek je napisao/la:Kojom ekipom, jel fakat misliš da je Zvijezda po imenima jača od Slobodezmaj_Bosne je napisao/la:@AulleTa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dajic 0:1..caoo

Nk Zvijezda
-
- Kontakt:
Pa nemate potrebe plaćat igrače kad je vaš najplaćeniji igrač sudija.harry_90 je napisao/la:Nemoj ih bgti,giganti koji ce nas pocjepat nisu sutnuli na gol prema izvjestajima,igrac vise 60 minuta,igraci sa platom od 3000 km,a igraci Slobode koji zive kako jedan navijac Zvijezde kaze od 300 km i bonovima u Bingu,pobjedise najplacenije igrace ligeFrutek je napisao/la:Kojom ekipom, jel fakat misliš da je Zvijezda po imenima jača od Slobodezmaj_Bosne je napisao/la:@AulleTa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dajic 0:1..caoo
Ovo boldiranozmaj_Bosne je napisao/la:Jesam li ja to gdje rekao???Frutek je napisao/la:Kojom ekipom, jel fakat misliš da je Zvijezda po imenima jača od Slobodezmaj_Bosne je napisao/la:@AulleTa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
-
- Kontakt:
Ovaj poraz može biti dobar ako će ljudima iz uprave otvoriti oči i u pogledu direktora,trenera i pojedinih igrača.Sada nam može biti jasno da ćemo u nastavku prvenstva protiv sebe imati i sudije i toga me je najviše strah.
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Alo ba frutek , nisam rekao da imamo "po imenima jače igrače". A to što sam rekao da niste za federalne to ti mogu ponovit opet.Niste ni za federalne lige. A što se tiče Zvijezdinih igrača znam da pojedini nisu ni za opštinske lige, kao i trener. 

Dragon Town
Pa ako naša ekipa nije za Federalne za koje su neke druge i vasazmaj_Bosne je napisao/la:Alo ba frutek , nisam rekao da imamo "po imenima jače igrače". A to što sam rekao da niste za federalne to ti mogu ponovit opet.Niste ni za federalne lige. A što se tiče Zvijezdinih igrača znam da pojedini nisu ni za opštinske lige, kao i trener.

- husein veličanstveni
- Kontakt:
Ma varaš se, Slobodu treba poslati direktno u grupnu fazu lige šampiona. Ova liga je za njih prdina bara.

Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
-
- Kontakt:
nemojte se svadjati ,ljudi su bili bolji od nas,a ko je kriv nama,sto nemamo IZA SEBE SUDIJE,nema se potrebe ljutiti,ja sam siguran da ce zvijezda ispastizmaj_Bosne je napisao/la:Alo ba frutek , nisam rekao da imamo "po imenima jače igrače". A to što sam rekao da niste za federalne to ti mogu ponovit opet.Niste ni za federalne lige. A što se tiče Zvijezdinih igrača znam da pojedini nisu ni za opštinske lige, kao i trener.
-
- Kontakt:
Evo sami se uvjerite da li je gospodin povrijeđen!

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak- ... 1351_n.jpg

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak- ... 1351_n.jpg
-
- Kontakt:
Zbog ovakvih majmuna publika ne dolazi na stadione!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.