Ogledalo društva.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Priča se o gradovima po Ercegovini ne Hrvatskoj, i da jesu (po Hercegovini)Lillard je napisao/la: ↑22 dec 2019, 22:10Meni puca qrac za Kolindu, jednaka mi je ko i svi, samo m ije smiješno da se ona ismijava, a klaun poput Milanovića uzdiže.
Oboje jednaki, ko i Škoro, lažni domoljub. Samo pišem činjenice. London je država u državi pa šta im znači? Jesu oni iz manjih gradova u Britaniji krezubi debili? Ne čudi od ljevičara.

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Nikad se ne glasa za osobe već za političke opcije. Svako za svoga. Svugdje je tako, i u Americi i ovdje.
- Fantasista
- Kontakt:
Poderala je u inozemstvu. Logično da će za nju glasati narod koji je poslala u Dablin i Minhen.
Peti
Nullius in verba
Usporedba. U većini zemalja je jednako i normaono da je ljevica jača u velikim gradovima. To ne znači da su oni iz ruralninih sredina manje vrijedni ili slično kakvu priču ljeiva zna prosipat.BosniaBoston je napisao/la: ↑22 dec 2019, 22:11Jer inace manji gradovi u UK i manji gradovi u Hrvatskoj su iste naseljenosti i istog stepena napretkaLillard je napisao/la: ↑22 dec 2019, 22:10Meni puca qrac za Kolindu, jednaka mi je ko i svi, samo m ije smiješno da se ona ismijava, a klaun poput Milanovića uzdiže.
Oboje jednaki, ko i Škoro, lažni domoljub. Samo pišem činjenice. London je država u državi pa šta im znači? Jesu oni iz manjih gradova u Britaniji krezubi debili? Ne čudi od ljevičara.Ne voli on koljindicu,a guze bi za HDZ dao
![]()
Za HDZ, hvala Bogu, nikad nisam glasao, al znam da ti za SDA jesi. Doviđenja.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- BosniaBoston
- Kontakt:
Aha jesam jesam
Najcesce SDP

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ma ljudi imaju sisteme, i kod njih i kod nas. Grade oni izbornu masineriju decenijama. Zna se unaprijed koliko ce mrtvih gdje glasati, kome se i kako papirici ponistavaju, ko ce uci dva puta, ko ce glasati za starce. Rijetko ko glasa iz ubjeđenja.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bečirović, Komšić, Hadžikadić.. pa ovi ostali, to je što se tiče moje ulice
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 22 dec 2019, 22:29, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa sad omalovazavaju u drugom krugu vjerovatno Milanovica da on uopste i nije Hrvat jer je ljevicar.
I ovi Hrvati u Tuzli uopste isto nisu Hrvati jer je od 12500 glasacki sposobnih glasalo 2500 za Covica. Znaci po novom izbornom zakonu oni jer ne glasaju za Covica nece ni imati pravo da biraju Hrvata ispred TK.
I ovi Hrvati u Tuzli uopste isto nisu Hrvati jer je od 12500 glasacki sposobnih glasalo 2500 za Covica. Znaci po novom izbornom zakonu oni jer ne glasaju za Covica nece ni imati pravo da biraju Hrvata ispred TK.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kolinda ko ja u srednjoj kad sam izlagao prezentacije
Jos ovi idioti svakih 10 sekundi pljescu i urlaju pobjeda pobjeda

#Punoljetstvo
Dodaj i na to firme, državne uhljebe, poguzne muhe...i tako. Ista stvar i ovdje i preko Drine.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Baš se ekserima puco u srednjoj ovoliko???BosniaBoston je napisao/la: ↑22 dec 2019, 22:29Kolinda ko ja u srednjoj kad sam izlagao prezentacijeJos ovi idioti svakih 10 sekundi pljescu i urlaju pobjeda pobjeda
Izbore u KS i TK rješavaju Podrinjci

Nullius in verba
- Fantasista
- Kontakt:
Valja naredne godine opet na izbore. Na prošlim rahmetli djed glasao, možda ga naredne godine sretnem.
nakon 5 godina mandata nije u stanju održati govor iz glave nego čita s papira

- BosniaBoston
- Kontakt:
Helco bgm Podrinjci su gospoda za Sandze.Iz iskustva
#Punoljetstvo
Što je zanimljivo da nije Sejde, ljevica bi uzela izbore, i predsjedničke i parlamentarne, ili bi bar bili tu negdje. Ta njihova podjeljenost je najveća mana i greška. Sve radi ličnih interesa i ega.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.