Dušan Bajević - "Princ sa Neretve"
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dušan Bajević - "Princ sa Neretve"
Makar će neko imat šamarat ako bude trebalo
Naučit će Spaha
Naučit će Spaha
Rodjeni su pitarske picke!
-
- Kontakt:
Najbolji izbor za selektora u istoriji reprezentacije. Sretno i do EP. Nagazi care ove manekene od igrača. 

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
A ne, mislim razjebao generaciju, ne znam šta to konkretno znači?emir79 je napisao/la: ↑22 dec 2019, 13:44Sta je on radio mislim da ti to ne mora niko objasnjavati. Vrlodobro ti to znas, kao i vecina ovdje.
Jedino mu mogu preporuciti da uzme karabin i krene na divlje svinje. Sto dalje kera drzati od reprezentacije za dobrobit iste. Pun mi je qrac i njega i brata mu i Fahrudina Pjanica i Midhata Dzeke iiiii.
Ne treba nam to vise, dosta je bilo. Kad mu se digne qrac podapece nogu i Bajevicu, ima on dosta svojih havera, ne samo unutar reprezentacije.
Sta mislis zbog koga je krenula prica o povratku četničkog nadvojvode Đujica? Zna se cije i on haver i sta bi povratak istog znacio. Syebace atmosferu prije nego ista pocne.
Taj kafanski pristup reprezentaciji je bio i prije Spahića i poslije Spahića.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
ovo se opet prica o spahicu kao nekom gaziji? retard nas je uz begovica najvise kostao, legenda argetojedaca iz frankfurta
Naravno da nije

mogu ti rec odma da si glup ciji god da si dupli acc
Neka pita Lulića da se vrati i pomogne ovu jednu utakmicu ili dvije, eventualno da odigra na kraju na Euru, mnogi igrači su se vračali i pomagali reprezentaciji, na pameti mi Zidane i Nedved, vjerujem da bi i Lula uradio isto, samo da neko sa njim kulturno popriča. Mi nemamo reprezentaciju da možemo birati, nama je svaki igrač bitan.
A koliko je golova Spahic spasio, ko je bio vodja odbrane u eri od 5-6 godina kada smo (barem) nesto znacili na fudbalskoj mapi?

ne bas puno, al je znao zato pokupit kakav karton majstorski
Lulic, Kodro, Begovic, Dilaver, Vranjes...svi nam trebaju za baraz!
Nema potrebe za LAGANJEM. Nikada niti jednog selektora ili igraca nisam opsovao niti u zivotu ikada koristim tu rijec.emir79 je napisao/la: ↑22 dec 2019, 14:54Zato sto je ne ker, nego kerina, ali ti to ne razumijes i to je problem. Cuj zasto sluzi selektor hahahahahaha. Pa vec si yebo majku Bajevicu da nije ni poceo, a ustvari yebace i sam sebi ako ga uzme za pomocnog.hurem je napisao/la: ↑22 dec 2019, 14:42Cuj Spahic rasturio...pa za sto služi onda selektor?
Valjda on uvodi red, dozvoljava neke stvari ili zabranjuje.
Da nije bilo Spahica mi bismo svake kvalifikacije završili bas kao i ove posljednje!
...
Ako ga bas Bajevic zeli onda ja nemam nista protiv.
...
Po vasoj priči ni najveće narkogazde mu nisu ravne.
Naprotiv puna podrska novom selektoru.
A ti ostani poznavalac svega, nisu ti ravni ni Begic, Spahic,Pape i Dzeko zajedno...znas vise nego oni sami.
Miješaš babe i žabe, ovdje se ne govori o Spahićevom učinku na terenu, nego van njega.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
LULA JE GUZICOM ZATVORIO VRATA REPREZENTACIJE, NE SPOMINJITE GA U KONTEKSTU ISTE VIŠE!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Najbolji nas stoper. Covjek je bio prvotimac Seville, Bayer Leverkusena, HSVa, nalazio se nekoliko puta u timu kola hebene lige prvaka. Nazalost je uvijek imao problema sa glavom i zbog toga se nikad nije mogao skrasiti u nekom klubu, ali osporavati njegov doprinos u repki je smijesno. Mozemo mi pricati o Francuskoj i Nigeriji, ali da nije njega bilo mi Nigerije vjerovatno ne bismo vidjeli a Francuska bi bila revijalna.
Safet Sušić: "Vidio sam na početku priprema da nam fali. Kukao sam na prvim treninzima, znaju to moji saradnici. Nije bilo sigurnosti u odbrani, niko ne priča, ne viče, odmah sam rekao da nam fali Spahić. Na dan utakmice me nazvao i poželio sreću, a jutro nakon utakmice, vraćajući se za Sarajevo, rekao sam Elviru Baljiću da moramo zvati Emira da se vrati. Dok sam se vozio, nazvao sam ga i zamolio da razmisli o povratku."
Zar Spahic ima licencu za trenera??
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Zna li neko sta je bilo 2010 sa bajevicom kad su ga u grckoj navijaci zamalo pretukli??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.