FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 20 nov 2010, 16:22

Cega ovo vi igrate ? rukomet ?

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 20 nov 2010, 16:29

Nažalost, na poslu sam i nisam mogao otići na utakmicu Želje. :|

@ Čuj Ljeljak dao gol. :lol:

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 20 nov 2010, 16:38

OTNYS_YNWA je napisao/la:Nažalost, na poslu sam i nisam mogao otići na utakmicu Želje. :|

ziPa im prezime Muzgonja, čuj Muzgonja. :mrgreen:

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 20 nov 2010, 16:44

Opa Stanic! :D
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 20 nov 2010, 16:44

POPOVIĆU ŽENI ME :!: :lol:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 20 nov 2010, 16:51

Do deset i dosta je za veceras... :D Trebace vam gol razlika.

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 20 nov 2010, 16:52

ZEBA 4:1
TM87

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 20 nov 2010, 16:54

Zeljo sve gazi pred sobom,ovo je extra ljudi,razvaljujemo! Cujem da Stojanovicu koji je danas sam pobjedio Borac u decembru istice ugovor sa Leotarom,ja bi ga odmah doveo u Zelju,znam da je bio pred potpisom ljetos..
Naprijed Zeljo ljubavi moja!

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 20 nov 2010, 17:00

Rudar je ovde izmjesao 2 i 3 postavu, brani 4-ti golman...Samo 3 igraca iz prve postave, ostalo juniori koji ni na klupi ne sjede i oni koji sjede na klupi ali nikad ne igraju... :?

Bice jos koji penal za Zelju sigurno ;)
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 20 nov 2010, 17:04

nime_tm87 je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Nažalost, na poslu sam i nisam mogao otići na utakmicu Želje. :|

ziPa im prezime Muzgonja, čuj Muzgonja. :mrgreen:
Muzgonja je igrao kod nas u Podgrmecu.Prezime malo smjesno,ali nije los igrac.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

arbitar
Kontakt:

Post Postao/la arbitar » 20 nov 2010, 17:08

2. i 3. gol su prave perverzije bile, ono zbog cega se dolazi na stadione
Igra prava sampionska, more lijepih poteza i dominacija na terenu, po mojoj procjeni oko 3000 ljudi na stadionu
Oni koji nisu dosli imaju dosta razloga za kajanje

arbitar
Kontakt:

Post Postao/la arbitar » 20 nov 2010, 17:12

3. i 4. gol
Eurogol Stane i onda majstorski lob zebe
izvinjavam se

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 20 nov 2010, 17:27

arbitar je napisao/la:2. i 3. gol su prave perverzije bile, ono zbog cega se dolazi na stadione
Igra prava sampionska, more lijepih poteza i dominacija na terenu, po mojoj procjeni oko 3000 ljudi na stadionu
Oni koji nisu dosli imaju dosta razloga za kajanje
Po tvojoj procjeni iz fotelje ;)
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 20 nov 2010, 17:49

Brko će nakon ove utakmice biti sigurno nezadovoljan. :|

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 20 nov 2010, 17:56

Loša predstava naših u 2. poluvremenu,ali najvažnije je da smo danas uzeli 3 boda.
FK Željezničar
Chelsea FC

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 20 nov 2010, 17:58

Sta nam pise na dresovima. :mrgreen:

AdisManiacZ
Kontakt:

Post Postao/la AdisManiacZ » 20 nov 2010, 18:03

Ibrahim Šehić od zime u Kayserisporu?

Talentovani golman sarajevskog Željezničara i reprezentacije BiH, u narednom prelaznom roku vrlo bi lako mogao napustiti redove aktuelnog prvaka države.

Naime, prema informacijama do kojih dolazi naš portal, velike su šanse da golman Željezničara ove zime promjeni sredinu.

Da je prerastao Premijer ligu i zaslužio priliku da se dokaže u nekom drugom klubu, pokazao je u utakmici između Slovačke i naše reprezentacije kada je bio jedan od boljih pojedinaca u našem timu.

Već po završetku prošle sezone, interesa od inostranih klubova za mladog golmana nije nedostajalo a ista situacija je i sada.

Krajem prošle sezone, turski prvoligaš Kayserispor klubu sa Grbavice ponudio je cifru od 150.00. eura što je menadžer plavih, Amar Osim u startu odbio, smatrajući da Šehić vrijedi mnogo više.

No, čini se da Turci nisu odustali od Šehića, navodno su ga na djelu gledali upravo na utakmici protiv Slovačke nakon koje su vjerovatno bili oduševljeni.

Kayserispor koji ove sezone igra dosta dobro u turskom prvenstvu, na 2. je poziciji sa 27 bodova, dva manje od prvoplasiranog Trabzonspora, u narednom prelazom roku pokušat će ponovo dovesti Šehića.

Kontakt sa Željezničarom postoj duže vrijeme, Turci su svjesni da Šehić neće otići za siću pa će ponuda upućena Željezničaru vjerovatno biti mnogo veća od one ljetos, pogotovo jer je Kayserispor jedan od kandidata za titulu šampiona Turske.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 20 nov 2010, 18:12

AdisManiacZ je napisao/la:Ibrahim Šehić od zime u Kayserisporu?

Talentovani golman sarajevskog Željezničara i reprezentacije BiH, u narednom prelaznom roku vrlo bi lako mogao napustiti redove aktuelnog prvaka države.

Naime, prema informacijama do kojih dolazi naš portal, velike su šanse da golman Željezničara ove zime promjeni sredinu.

Da je prerastao Premijer ligu i zaslužio priliku da se dokaže u nekom drugom klubu, pokazao je u utakmici između Slovačke i naše reprezentacije kada je bio jedan od boljih pojedinaca u našem timu.

Već po završetku prošle sezone, interesa od inostranih klubova za mladog golmana nije nedostajalo a ista situacija je i sada.

Krajem prošle sezone, turski prvoligaš Kayserispor klubu sa Grbavice ponudio je cifru od 150.00. eura što je menadžer plavih, Amar Osim u startu odbio, smatrajući da Šehić vrijedi mnogo više.

No, čini se da Turci nisu odustali od Šehića, navodno su ga na djelu gledali upravo na utakmici protiv Slovačke nakon koje su vjerovatno bili oduševljeni.

Kayserispor koji ove sezone igra dosta dobro u turskom prvenstvu, na 2. je poziciji sa 27 bodova, dva manje od prvoplasiranog Trabzonspora, u narednom prelazom roku pokušat će ponovo dovesti Šehića.

Kontakt sa Željezničarom postoj duže vrijeme, Turci su svjesni da Šehić neće otići za siću pa će ponuda upućena Željezničaru vjerovatno biti mnogo veća od one ljetos, pogotovo jer je Kayserispor jedan od kandidata za titulu šampiona Turske.
ode nam Seha kod Fusune.

Amar TM'87
Kontakt:

Post Postao/la Amar TM'87 » 20 nov 2010, 18:14

nime_tm87 je napisao/la:
AdisManiacZ je napisao/la:Ibrahim Šehić od zime u Kayserisporu?

ode nam Seha kod Fusune.
:D :lol:

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 20 nov 2010, 18:17

Ovo je jadno da nam nude 150 000 eura.Ako Bog da Brko će to promijeniti. 8-)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ANamelessGhoul, avalPacidoroP, mavi i 53 gosta.