Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Fantasista
- Kontakt:
Re: Chat
Da vidi raja u Rijeci ili Splitu ko ovdje glasa i njima odlučuje samoubili bi se svi. Kaže jaran morao djeda da vozi da glasa. Lik ima 75 godina, ne zna ni gdje je Hrvatska a kamoli da je nekad bio. Al samo daj za HDZ. Njegov djed ima dodirnih tački sa Hrvatskom isto kao i ja. Dakle nikakvih.
Zamalo da ga zayebe Komšo tad, morao i reis reagovati...poturale se Komši noge tad, odoše glasovi za njega, približiće se Denis. Udri po Komši, a sad im Komšo trči u zagrljaj. Moj Komšo.BosniaBoston je napisao/la: ↑22 dec 2019, 21:49Zato kod nas Djafer sa manje od 30% glasova pokupi predsjednistvo,jbo ga nedostatak 2.kruga
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Mi se smijemo Hrvatima za Kolindu a nama predsjedništvo divljak, krezo i alkoholičar.BosniaBoston je napisao/la: ↑22 dec 2019, 21:49Zato kod nas Djafer sa manje od 30% glasova pokupi predsjednistvo,jbo ga nedostatak 2.kruga
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Leave Kolinda alone kuknjava
Ne dirajte Kolindu vise, zaplakace momak
Ne dirajte Kolindu vise, zaplakace momak
Zanimljiviji su od ovih teletabisa, ko da im je neko mozak isprao.Heller je napisao/la: ↑22 dec 2019, 21:52Mi se smijemo Hrvatima za Kolindu a nama predsjedništvo divljak, krezo i alkoholičar.BosniaBoston je napisao/la: ↑22 dec 2019, 21:49Zato kod nas Djafer sa manje od 30% glasova pokupi predsjednistvo,jbo ga nedostatak 2.kruga
Ovdje je real deal, od ratnih profitera do narko kartela. Znaš da su mućci.
Bil je podojio???
Zbroj zuba u precjedništvu na 1.10 2018 56,5 M 2.15 V 1.6Osim13 je napisao/la: ↑22 dec 2019, 21:54Zanimljiviji su od ovih teletabisa, ko da im je neko mozak isprao.Heller je napisao/la: ↑22 dec 2019, 21:52Mi se smijemo Hrvatima za Kolindu a nama predsjedništvo divljak, krezo i alkoholičar.BosniaBoston je napisao/la: ↑22 dec 2019, 21:49Zato kod nas Djafer sa manje od 30% glasova pokupi predsjednistvo,jbo ga nedostatak 2.kruga
Ovdje je real deal, od ratnih profitera do narko kartela. Znaš da su mućci.
Nullius in verba
Ma yebeš predsjednike, za narod obični bitni ko ona izmišljotina od Doma naroda đe bivši predsjednici parazitiraju do idućeg mandata od 8 godina.
Milanović 4% glasova iz BiH.
Kolinda i Škoro 90%.

Kolinda i Škoro 90%.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kako Jurican koristi Kolindine izraze
Pobjedio u Indoneziji i Rumuniji

Pobjedio u Indoneziji i Rumuniji

Onaj momemt kad Alma Čolo kaže Peletu, pa vi samo o ekonomiji i obrazovanju

Nullius in verba
Jes jes

Meni je fascinantno forsiranje nje i one pritke Softića u medijima, yebem mu mater kako su sposobni za ukrast ako nisu sposobni za pričati pa im ono najbolji reprezenti budu.
Podsjeti me i na ovo,

Kad te skinu i sa budžeta stranke pa ti pozli, pa ti prileti Sebija u pomoć a ti se nazor digneš u fazonu "ma dobro sam nije mi ništa"
Mesiću vrati se !
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Meni puca qrac za Kolindu, jednaka mi je ko i svi, samo m ije smiješno da se ona ismijava, a klaun poput Milanovića uzdiže.
Oboje jednaki, ko i Škoro, lažni domoljub. Samo pišem činjenice. London je država u državi pa šta im znači? Jesu oni iz manjih gradova u Britaniji krezubi debili? Ne čudi od ljevičara.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jer inace manji gradovi u UK i manji gradovi u Hrvatskoj su iste naseljenosti i istog stepena napretkaLillard je napisao/la: ↑22 dec 2019, 22:10Meni puca qrac za Kolindu, jednaka mi je ko i svi, samo m ije smiješno da se ona ismijava, a klaun poput Milanovića uzdiže.
Oboje jednaki, ko i Škoro, lažni domoljub. Samo pišem činjenice. London je država u državi pa šta im znači? Jesu oni iz manjih gradova u Britaniji krezubi debili? Ne čudi od ljevičara.

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Životni standard na Balkanu je na samom vrhuncu tako da slažem se, šta će nam ljevica ikakva.
- Fantasista
- Kontakt:
Al koji bezmozgov moraš biti da daš glas ovoj kobili.
Ma isto je to sve, samo što je kod nje maksimalno izražena ova lažna priča i ponašanje. Baš hodajući krindž sa dvije sise.
Trenutno korisnika/ca: muhamedhulk i 8 gostiju.