Kenan Kodro
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Kenan Kodro
Svaka cast...polahko upisuje minute dostojne pozivanja za utakmice baraza.
A možda ga mu pruzaju priliku zbog posudbe...ko ce znati
A možda ga mu pruzaju priliku zbog posudbe...ko ce znati
-
- Kontakt:
Momak zna igrati fudbal. Drugo je sto ga bagra za svaku gresku ovdje pljuje. Sto je najzalosnije vrhunac karijere im bacati ga kad neki stranac hvali BiH i govori kako vjeruje da ce se kvalifikovati. 

Ignorisu ga maksimalno u prvih 25 minuta iako je u par navrata bio slobodan.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Porazno je koliko ne ucestvuje u igri
Pa kako ce ucestvovati kad Real ima preko 70% posjeda lopte i tekma se odigrava na 30 metara od gola Athletica. Budimo realni.
Ova mržnja prema Kenanu nema smisla, ja bi sutra transfer zatražio.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
- Bazinga12345
- Kontakt:
Aaaaa STETEEE
E jbg, centimetri jbt.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
E jbg **** pola koraka
ma znam ali nekako ni da primi loptu, nedorecen, od kene nekako mozda i ja ocekujem vise pa se razocaram
nadam se da ga nece izvadit
ma znam ali nekako ni da primi loptu, nedorecen, od kene nekako mozda i ja ocekujem vise pa se razocaram
- akisarajevo92
- Kontakt:
sto se mene tice, ko da je i priznat:-)
ne znam koliko je subjektivno ali bas djeluje da ga ignorisu saigraci, stalno se crnac trazi.
ubi real sve u njima i cudo je da jos nijedna nije usla, malo se ufurao ovaj trener pa izasao sa dva napadaca a tamo viktorija dok ova dvojica gledaju.
nema sumnje da ce real ovo dobiti ako ovako nastave.
- ElCartel11
- Kontakt:
Pokazao da mu samo malo treba.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Igra spica protiv najveceg kluba na svijetu. I ovo dosad je puna saka brade.drakensang je napisao/la: ↑22 dec 2019, 21:45E jbg **** pola koraka
Ne govorim o gol prilikama nego situacijama gdje stoji sam otvoren ali saigraci ipak igraju prema Williamsu ili nekome drugom i gube loptu jer je u tezoj poziciji...samoposmatram je napisao/la: ↑22 dec 2019, 21:33Igraju na bernabeu protiv Reala. Neznaju kako se zovu od pritiska da se dokazu a kamoli da znaju ignorisati. Dobro je da se niko nije usro u gace.
Pred kraj poluvremena Keno i jos jedan jos otvoreniji sami stoje lijevo i umjesto da igrac odigra lagano dijagonalu, on salje pas na drugu stranu Williamsu na kojem su dvojica....i sl.
Ja ne gledam utakmicu vec Kenana...da nema njega ne bih ni gledao, tako da tacno znam da je bilo nekoliko situacija gdje su ga bukvalno ignorisali..bas kao Musu u Netsima.

-
- Kontakt:
Dzeka u cityju, Mirzu u netsima, Pjanica u Romi i Juve... Ako pratis jednog igraca nije vazno kojeg uvjek ces vidjeti situacije gdje su u dobroj poziciji a neprime loptu.hurem je napisao/la: ↑22 dec 2019, 21:52Ne govorim o gol prilikama nego situacijama gdje stoji sam otvoren ali saigraci ipak igraju prema Williamsu ili nekome drugom i gube loptu jer je u tezoj poziciji...samoposmatram je napisao/la: ↑22 dec 2019, 21:33Igraju na bernabeu protiv Reala. Neznaju kako se zovu od pritiska da se dokazu a kamoli da znaju ignorisati. Dobro je da se niko nije usro u gace.
Pred kraj poluvremena Keno i jos jedan jos otvoreniji sami stoje lijevo i umjesto da igrac odigra lagano dijagonalu, on salje pas na drugu stranu Williamsu na kojem su dvojica....i sl.
Ja ne gledam utakmicu vec Kenana...da nema njega ne bih ni gledao, tako da tacno znam da je bilo nekoliko situacija gdje su ga bukvalno ignorisali..bas kao Musu u Netsima.![]()
Frajer lopte nije dirno dva puta za 45 min.