Za koga si ti glasao?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Chat
Koliko su vas nagurali u autobus?
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
A opcenito je presmijesno kako bh Hrvati imaju jak utjecaj na ove izbore, pa veze nema sa životom da neko ko ne živi u toj državi odredjuje kakva ce vlast biti. Isto smatram i za našu dijasporu. Šta meni neko van BiH ima glasati na izborima i meni odredjivati ko ce mi biti predsjenik, ko ce biti u skupstini itd. Na kraju njihov zivot odredjuje vlast Njemacke, Austrije itd., a meni donekle zivot i uredjenost u drzavi odredjuju ovi nasi idioti.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Pa i Milanović će pokupiti glasove većine ostalih i dobar dio Škorinih iz Slavonije.
Škoro je poklopio Osijek, ali teško da će Kolinda pokupiti te sve glasove recimo.
Doduše s obzirom da se iz Osijeka sve iole pismeno odselilo u Irsku, možda i uzme MDMAlinda.
Biće to u procenat opet.
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 22 dec 2019, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Škori je nedostajalo 40.000 glasova, odnosno da je 20.000 ljudi umjesto za Kolindu, glasalo za Škoru, ovaj drugi bi išao u drugi krug. Tačno onoliko koliko su joj dali naši Hrvati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nijedan desničar nikad neće glasat za Milanovića.Heller je napisao/la: ↑22 dec 2019, 21:37Pa i Milanović će pokupiti glasove većine ostalih i dobar dio Škorinih iz Slavonije.
Škoro je poklopio Osijek, ali teško da će Kolinda pokupiti te sve glasove recimo.
Doduše s obzirom da se iz Osijeka sve iole pismeno odselilo u Irsku, možda i uzme MDMAlinda.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Hrvati ce glasati za Kolindu da imaju platu 15 hiljada maraka. A ona je sposobna i obezbjediti ce to.
Krvi ti issove pajdo?
Škoro nije pokupio glasove isključivo i samo desničara. Mislim uglavnom u Slavoniji. Dosta je ljudi glasalo za njega samo jer je Slavonac. A ne desno lijevo, barem Slavonija nije ekstremno i hc desno.Lillard je napisao/la: ↑22 dec 2019, 21:41Nijedan desničar nikad neće glasat za Milanovića.Heller je napisao/la: ↑22 dec 2019, 21:37Pa i Milanović će pokupiti glasove većine ostalih i dobar dio Škorinih iz Slavonije.
Nullius in verba
Kako mi stoji ona fuzija Staljina i Lenjina u tijelu žene
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
U drugom krugu ,Skoro ce dati podršku kolindi i to bi bilo to...
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Zaro im je Zoki obezbjedio u vjerojatno najgore 4 godine otkad je države.tuzlak1987 je napisao/la: ↑22 dec 2019, 21:42Hrvati ce glasati za Kolindu da imaju platu 15 hiljada maraka. A ona je sposobna i obezbjediti ce to.
Manite se gluposti ljevičari, svi su jednaki, samo su "vaši" pa ko bolji

@Heller
Griješis. Škoro je bliži ekstremnom desničaru nego centru. On je ono šta je Đapić zapravo, al ne smije vodit rakvu kampanju jer ne bi bio ni blizu ovih glasova. Dobio masu glasova u HDZ utvrdama. Vidjet ćeš u drugom krugu.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Znam da je Škoro bliže ekstremnom desničaru, ali ti kažem da je takođe i Slavoniji dio glasova dobio na lokal patriotizam a ne desno lijevo i da neće Kolinda BAŠ SVE pokupiti, većinu hoće, ali neće sve.Lillard je napisao/la: ↑22 dec 2019, 21:45Zaro im je Zoki obezbjedio u vjerojatno najgore 4 godine otkad je države.tuzlak1987 je napisao/la: ↑22 dec 2019, 21:42Hrvati ce glasati za Kolindu da imaju platu 15 hiljada maraka. A ona je sposobna i obezbjediti ce to.
@Heller
Griješis. Škoro je bliži ekstremnom desničaru nego centru. On je ono šta je Đapić zapravo, al ne smije vodit rakvu kampanju jer ne bi bio ni blizu ovih glasova. Dobio masu glasova u HDZ utvrdama. Vidjet ćeš u drugom krugu.
Nullius in verba
- BosniaBoston
- Kontakt:
Zato kod nas Djafer sa manje od 30% glasova pokupi predsjednistvo,jbo ga nedostatak 2.kruga
#Punoljetstvo
- tuzlak1987
- Kontakt:
Da pricamo ovdje o desnicaru koji je kapacitet pa recimo da. Da li je Kolinda uopste desnicar ili oportunista? Gdje bi ona bila bez HDZ-a? Meni ne bi bilo ponizenje glasati za sposobnog desnicara, ali glasanje za Kolindu mi je smijesno. Nije narod tu za nju nego ona za narod. Ona je precrtani Dzaferovic kod Bosnjaka. Kandiduj mene ispred SDA i imati cu 20% kada imaju infrastrukturu.Lillard je napisao/la: ↑22 dec 2019, 21:45Zaro im je Zoki obezbjedio u vjerojatno najgore 4 godine otkad je države.tuzlak1987 je napisao/la: ↑22 dec 2019, 21:42Hrvati ce glasati za Kolindu da imaju platu 15 hiljada maraka. A ona je sposobna i obezbjediti ce to.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 22 dec 2019, 21:51, ukupno mijenjano 1 put.