Uzeo je Osijek, Zagreb, Split, Dablin, Rijeku
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Kaže ja sam iz okolice Dubrovnika, koje naselje, Čapljina sine
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Svjesni su i u SDP da će teško ostvariti pobjedu u drugom krugu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ljevica im je loša kao i kod nas.
Nema ljevice na području Balkana , to je cinjenica...
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Samo služi za drk.anja i ničemu više.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Realno tesko da ce Skorovi(osim “hrvata”) puno glasati za Kolindu
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Prije će glasati za Kolindu nego za Milanovića.BosniaBoston je napisao/la: ↑22 dec 2019, 21:18Realno tesko da ce Skorovi(osim “hrvata”) puno glasati za Kolindu

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- BosniaBoston
- Kontakt:
A najprije nece ni glasatiVirtu4l je napisao/la: ↑22 dec 2019, 21:19Prije će glasati za Kolindu nego za Milanovića.BosniaBoston je napisao/la: ↑22 dec 2019, 21:18Realno tesko da ce Skorovi(osim “hrvata”) puno glasati za Kolindu![]()

#Punoljetstvo
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zamalo, pali VAR
Znači za KolinduBosniaBoston je napisao/la: ↑22 dec 2019, 21:19A najprije nece ni glasatiVirtu4l je napisao/la: ↑22 dec 2019, 21:19Prije će glasati za Kolindu nego za Milanovića.BosniaBoston je napisao/la: ↑22 dec 2019, 21:18Realno tesko da ce Skorovi(osim “hrvata”) puno glasati za Kolindu![]()
![]()
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
A jbt. Šamara jer je desnica podijeljena na 2 kandidata.
Milanović je dokazani nesposobnjaković. Kolinda ga uzima lagano u drugom krugu.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Tihić je daleko najbolji političar, u pravom smislu te riječi, kojeg je imala ta zelena bagra, ali eto nažalost njega nestade, a ostala **** nikad življa i zdravija.
A vjerovatno i jedan od najkvalitetnijih bošnjačkih političara u globalu, ili probosanskih da malo to proširimo.
Zadnja izmjena: Raonffa, dana/u 22 dec 2019, 21:31, ukupno mijenjano 1 put.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.