Pa asociro si na proslu godinu jeb.o ga ti definisi se
NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2019/2020
Neas legitimnu trecu opciju, to je trebao biti Kuzma no do sad se cini kao los fit sa ovom dvojicom.Kobe Bryant je napisao/la: ↑22 dec 2019, 18:35Ja sam zadovoljan našom odabranom ( samo Dallas u 2 poluvremenu i Milwokee u 1 poluvremenu su poremetili nasu odbranu do PO očekujem još veći nivo )ne kazem da smo tanki nekad u napadu ali evo KCP pokazuje znakove života u napadu a i Green igra dobro protiv jakih ekipa....
Ako Kuzma ostane na ovom nivou ne pise nam se dobro ako vrati samopouzdanje suta imamo šanse za titulu.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Jel se ti salis da su vam dobar match up?Ja jos nisam vidio da su LAC ove godine stavili cijelu tekmu na nekog Kawhia ili Georgea.Stave povremeno,ali,za sada,Beverley uglavnom cuva naibolje protivnicke vanjske igrace.
Kad dodje PO i kad to urade,tako ce se protivnici i gasiti.
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 22 dec 2019, 18:43, ukupno mijenjano 1 put.
Zanima me samo kakva ćeš opravdanja smislit kad izletite zbog divljaka. Protiv zdravih Clippersa i Lakersa su vam šanse prilično tanke al neka lijepo je da hajpaš pa da se poslije možemo smijat.
Stavljali su obojicu neku noc, cak i duplali svojevremeno.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑22 dec 2019, 18:41Jel se ti salis da su vam dobar match up?Ja jos nisam vidio da su LAC ove godine stavili cijelu tekmu na nekog Kawhia ili Georgea.Stave povremeno,ali,za sada,Beverley uglavno cuvao naibolke protivnicke vanjske igrace.
Kad dodje PO i kad to urade,tako ce se protivnici i gasiti.
Kao ekipa we matchup well, jos nam Gordon nije igrao.
Pa I call it how i see it covjece. Ako use.re reci cu da je usro. Sport je, zivi se u trenutku je.bo ga ti.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kazem ti,stavljaju povremeno.Jos uvijek njih dvojica ne cuvaju nekog cijelu tekmu.
Pa i gledao na to, ako cuvaju Hardena kako ce resto ekipe reagovat posebno Russ. Doc ima najbolji gameplan u zaustavljanu Brade otkako je u Lac. Odradili su fokus na Bradi, Wes im sasuo 40 cao djaci.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑22 dec 2019, 18:45Kazem ti,stavljaju povremeno.Jos uvijek njih dvojica ne cuvaju nekog cijelu tekmu.
Čim dođe momenat da postoji objektivna šansa da Hou prođe WB će zaboraviti mozak ponijeti na parket. Jedina sigurna stvar pored smrti je da Hou neće u finaleKobe Bryant je napisao/la: ↑22 dec 2019, 17:55Nesta kontam Houston ima veće šanse da pobjedi Clipperse od Lakersa ako Wesrbrook bude normalan, sa druge strane Houston ima puno manje šanse da prodje Lakerse. A bilo bi dobro radi Baverly-Westbrook odnosa da se sastanu ranije zbog zanimljivosti![]()
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
To.sto govoriš ima smisla kada je htio da bude prava opcija ili 1B opcija sa.Durantom i bez potrebe sutao sa.disrance ako ostavi izolaciju Hardenu i ovi ostali role igraci nastave pohađati trice a on isključivo bude igrao tranziciju i pick i napadao obruč imaju šanse ali ja govorim o.idealnim uslovoma jer stvarno Zubac u Harel ne mogu ga blokirati na obruču a Kawhi i George ga mogu ustopati ako.bude silio kao inace ali u tranziciji i u pick and roll igri ako napada obruc a ne šut onda im može ubaciti +30p jer George ili Kawhi moraju biti na 7 m na HardenuBrokula je napisao/la: ↑22 dec 2019, 19:33Čim dođe momenat da postoji objektivna šansa da Hou prođe WB će zaboraviti mozak ponijeti na parket. Jedina sigurna stvar pored smrti je da Hou neće u finaleKobe Bryant je napisao/la: ↑22 dec 2019, 17:55Nesta kontam Houston ima veće šanse da pobjedi Clipperse od Lakersa ako Wesrbrook bude normalan, sa druge strane Houston ima puno manje šanse da prodje Lakerse. A bilo bi dobro radi Baverly-Westbrook odnosa da se sastanu ranije zbog zanimljivosti![]()
Pa kad skontaš da je prva opcija Harden, frajer koji se dosad milion put savio u clutch momentima i pokazao da nema taj mentalitet, onda je sve jasno. Ne treba ići dalje od prošlogodišnjeg finala konferencije. Durant se povrijedio u G5, Warriorsi ionako tanki, Harden nestaje sa scene i Curry ga izdomonira potpuno u zadnje dvije utakmice.Kobe Bryant je napisao/la: ↑22 dec 2019, 20:08To.sto govoriš ima smisla kada je htio da bude prava opcija ili 1B opcija sa.Durantom i bez potrebe sutao sa.disrance ako ostavi izolaciju Hardenu i ovi ostali role igraci nastave pohađati trice a on isključivo bude igrao tranziciju i pick i napadao obruč imaju šanse ali ja govorim o.idealnim uslovoma jer stvarno Zubac u Harel ne mogu ga blokirati na obruču a Kawhi i George ga mogu ustopati ako.bude silio kao inace ali u tranziciji i u pick and roll igri ako napada obruc a ne šut onda im može ubaciti +30p jer George ili Kawhi moraju biti na 7 m na HardenuBrokula je napisao/la: ↑22 dec 2019, 19:33Čim dođe momenat da postoji objektivna šansa da Hou prođe WB će zaboraviti mozak ponijeti na parket. Jedina sigurna stvar pored smrti je da Hou neće u finaleKobe Bryant je napisao/la: ↑22 dec 2019, 17:55Nesta kontam Houston ima veće šanse da pobjedi Clipperse od Lakersa ako Wesrbrook bude normalan, sa druge strane Houston ima puno manje šanse da prodje Lakerse. A bilo bi dobro radi Baverly-Westbrook odnosa da se sastanu ranije zbog zanimljivosti![]()
Da fakat očekujemo da njih dvojica izbace Lebrona/AD ili Kawhija/PG. Pogotovo ova druga dva, pola ekipa Clippersa mogu izmarati Hardena do besvijesti
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Dugo goru utakmicu nisam gledao, šta je ovo? 

-
- Kontakt:
Čuva te fakin mcraw i ti za četvrtinu ne uzmeš nijedan posjed. Bravo Kristapse, daleko ćeš dogurati kao spot up šuter.
S druge strane, kakav je kancer ovaj THJ bokteje.bo.
S druge strane, kakav je kancer ovaj THJ bokteje.bo.
1921
Kristaps nikada nije znao postirati igraca, ali pored svega jos uvijek velika doza straha preovladava kod kontakt igre ispod kosa. Inace, nisam ocekivao da je ovako skroman momak koji i pored izostanka Doncica ne igra hero ball. Obzirom da je dosao iz NYK, ocekivao sam da se pobuni 

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
raspored bez Luke Mavsima je bio Miami,Bucksi,Boston,Philla i veceras Toronto,znaci tesko da moze jbenij raspored i iz toga ce izaci pozitivni sa omjerom 3-2 s tim da im je Miami za dlaku izmakao,nestvarno jbte.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kakav god da je madjionicar,Luka ne poboljsava ekipu ni ublizu koliko se to hajpa.Ovi mavsi bez njeg lagano PO ekipa na zapadu
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Dosadašnji dio sezone:
MVP: Giannis
COY: Carlisle
DPOY: AD
MIP: Bam
6th man: Montrezl
ROY: Ja
MVP: Giannis
COY: Carlisle
DPOY: AD
MIP: Bam
6th man: Montrezl
ROY: Ja
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.