Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Ide Gvardiola na kraju sezone ko halva
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Slabo je ovo bilo baš. Utakmica bez ikakvog ritma i opet primaš naivne golove sa postavljenom odabranom. Brzina nilakva, tu prije svega gledam na užasnog playmakera Pjanića, igrači statični bez lopte, rezultat ne može biti bolji.
Jedna zamjerka Sarriu, kao i ranije, Costa ne treba nikada igrati trequartistu, ulazi i igra na nemogućoj poziciji na 8 defanzivaca.
Izmjene su bile na mjestu. Pjanic, MDS, Higuain, Sandro i Ramiz od ulaska užasni.
Apsolutno se mora u januaru kupiti veznjak.
Jedna zamjerka Sarriu, kao i ranije, Costa ne treba nikada igrati trequartistu, ulazi i igra na nemogućoj poziciji na 8 defanzivaca.
Izmjene su bile na mjestu. Pjanic, MDS, Higuain, Sandro i Ramiz od ulaska užasni.
Apsolutno se mora u januaru kupiti veznjak.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Svaka akcija protivnika je opasna za nas
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Sarri je teška prevara. Što duže ostane to je problem za Juventus.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Pisanje
kad imas pravog trenera onda i ekipa koja ima talenta taman koliko i bracina vrbanjusa izgleda kao top ekipa.
svaka ti cast Simeone
Nema se ovdje sta cekati Mart.

Max Allegri
Smjesni su realno ...ko kog predje pola terena opasan je po nas gol ...nasamarase ih u 15 dana ...6 komada
Standardna igra, lopta u nogama bez konkretne sanse.
Ljudi su trenutno bolja ekipa.

*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
- anonymousHD
- Kontakt:
Poche slobodan. Zovite ga. Sarri nema blage o životu.
trpa ih lazio dva puta u mjesec. smijurija.
bljak.
bljak.
- Burberry46
- Kontakt:
Ovo vise nije slucajnost, previse Juve prima golova.
Bude li Sarri izgubio i titulu bice mu noga to je realnost.
Bude li Sarri izgubio i titulu bice mu noga to je realnost.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Juventinisimo
- Kontakt:
Demiral jedini sto vrijedi u odbrani...ja ga iz tekme u tekmu sve vise gotivim...srce k'o planina..a kikseru onako hladno lik prebaci loptu preko njega za drugi gol..Demi bi ga satrao ondje..govorio sam, da su ga iz sezone u sezonu vukli Chiellini i Barza..bez njih je pravi kikser..
Matori Lulic izdominirao..
"satrao" Silju k'o zvecku..
pa ni mene ne bi mogao onako..

Matori Lulic izdominirao..

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
mali ste vi za lazio
- IlCapitano
- Kontakt:
Realno loše. Polusezona rezultatski izgleda vrlo dobro, ali bar meni jednostavno izgleda da to na ovakav način nije održivo. Nemam nikakav osjećaj sigurnosti da kontrolišemo utakmice, da je protivnik neutralisan, ne stvaramo skoro nikako šanse osim onih prvih 5-6 utakmica, odbrana curi, vezni red je loš itd.
1. Formacija - za 4312 treba ti napadač ili dvojica koji mogu igrati leđima i koji odvlače stopere u šesnestercu i vezni igrači koji su pokretni, igraju jednako dobro u oba pravca, mogu dati zadnji pas, prodriblati kroz sredinu, igrati na malom prostoru. Higuain je sirovina i osim na neke polukontre kad mu se ostavi prostora nema ga ni u priči. Ronaldo i Dybala po prirodi vole lutati okolo tako da u većini slučajeva se igraju rukometni napadi, kružiš okolo bezveze bez prave prijetnje u sredini.
2. Odbrana - ovo je jednostavno loše. Može se desiti serija utakmica gdje se primaju bezveze golovi, nesretno itd., ali ovo je svaku mjeru prevršilo. Ne pretjerujem kad kažem da je velika većina ekipa koja se usudi igrati hrabro i poslati više igrača naprijed zabijala ili stvarala gomilu šansi.
3. Vezni red - nula, ništica. Bude tu bljesaka od 1-2 igrača i kao neka forma se nazire i onda pljas prosjek opet. Nekad kontam ostavio bi Ramseya i Rabiota jer su novi i nedokazani još tu, ali ne bi se bunio da se sutra kompletna ova garnitura pokloni nekom i krene ispočetka.
4. Forma igrača i povrede. Znamo ko je bio dežurni krivac za oboje prije, ali ne vidim nikakav napredak iskreno. Isti igrači su i dalje u bolnici, a osim Dybale i donekle Bonuccija nemaš igrača da se ističe u konstantnoj formi od početka sezone. Pjanić i Cuadrado su bili odlični jedno vrijeme - sad se vratili na stare postavke, Sandro je isti kao i uvijek. To su onako neki koji su bili preporođeni zbog mjesec dana dobre igre.
1. Formacija - za 4312 treba ti napadač ili dvojica koji mogu igrati leđima i koji odvlače stopere u šesnestercu i vezni igrači koji su pokretni, igraju jednako dobro u oba pravca, mogu dati zadnji pas, prodriblati kroz sredinu, igrati na malom prostoru. Higuain je sirovina i osim na neke polukontre kad mu se ostavi prostora nema ga ni u priči. Ronaldo i Dybala po prirodi vole lutati okolo tako da u većini slučajeva se igraju rukometni napadi, kružiš okolo bezveze bez prave prijetnje u sredini.
2. Odbrana - ovo je jednostavno loše. Može se desiti serija utakmica gdje se primaju bezveze golovi, nesretno itd., ali ovo je svaku mjeru prevršilo. Ne pretjerujem kad kažem da je velika većina ekipa koja se usudi igrati hrabro i poslati više igrača naprijed zabijala ili stvarala gomilu šansi.
3. Vezni red - nula, ništica. Bude tu bljesaka od 1-2 igrača i kao neka forma se nazire i onda pljas prosjek opet. Nekad kontam ostavio bi Ramseya i Rabiota jer su novi i nedokazani još tu, ali ne bi se bunio da se sutra kompletna ova garnitura pokloni nekom i krene ispočetka.
4. Forma igrača i povrede. Znamo ko je bio dežurni krivac za oboje prije, ali ne vidim nikakav napredak iskreno. Isti igrači su i dalje u bolnici, a osim Dybale i donekle Bonuccija nemaš igrača da se ističe u konstantnoj formi od početka sezone. Pjanić i Cuadrado su bili odlični jedno vrijeme - sad se vratili na stare postavke, Sandro je isti kao i uvijek. To su onako neki koji su bili preporođeni zbog mjesec dana dobre igre.
Ništa on bolji od Sarrija nije. Dapače, ne vidim zašto je njegov posao u Tottenhamu puno (ako je ikako) bolji od Sarrijevog u Napoliju, pa i Chelseau. Eto mlad je još, ali mentalitet za osvajanjem trofeja, poznavanje taktike i promjene u toku utakmice ne ukazuju da je spreman nositi se s klubovima kojima su samo trofeji bitni.anonymousHD je napisao/la: ↑22 dec 2019, 19:45Poche slobodan. Zovite ga. Sarri nema blage o životu.
Zadnja izmjena: IlCapitano, dana/u 22 dec 2019, 20:09, ukupno mijenjano 1 put.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Uozbilji se, nije ovo Lecce.
Fascinantno je koliko nedovoljnog praćenja ekipe, poznavanje nedostataka od ranije, konteksta itd.
Nema Sarri nikakav magični štapić ovdje.
Da ponovim, prvi u ligi i komotan prolaz LP.
A superkupove je Allegri gubio tako da polahko. O sezoni se sudi kad se završi, kao i uvijek.
Ako ćemo pripisati samo Sarriu poraz onda definitivno imamo problem. I pored toga nešto uzdizati Simonea koji se blamira u Evropi i koji je isto uzimao ovaj kupić protiv Allegria. Fakat ljudi nemaju mjeru, ali uobičajeno je to za naše podneblje.
Meč kao meč odlučen epizodama, logično za ovakav meč niskog ritma sa predvidljivom igrom. Juventus prima opet golove na postavljenu ekipu što nije dopustivo na ovom nivou. Da ne govorimo da Pjanic, Higuain, Sandro, MdS i slični nisu ni bili glavom na terenu, očajna igra, Matuidi koji nije za fudbal itd.
Naravno da trener ima svoje učešće u pripremi, ali on je odabrao ono što je najbolje mogao sada, igrače koji su zadnjih sedmica bili najbolji. Ekipi fali veznjaka, to je jasno kao dan, pogotovo kada znamo kakve tipove istih Sarri želi. A znamo da ih nema.
P.s. Definitivno nije za odbaciti historijski grozne pripreme finalnih tekmi koje se tradicionalno igraju nikako i gdje protivnik često znajući da je u jednoj tekmi sve moguće ima mnogo veći motiv i prije svega hrabrost.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 22 dec 2019, 20:13, ukupno mijenjano 2 puta.
#MaxOUT
#MaxOUT
demiral je spasio cist gol izblokiravsi sut immobilea
- Burberry46
- Kontakt:
Evo kraj polusezone moze se dati neki komentar.
Odbrana losa, nema tu sigurnosti kao prije. Previse je ovo da skoro svaku utakmicu primas gol. Rezultatski je ok, grupa u ligi prvaka se bez problema prosla.
Nekao najbolja utakmica je bila protiv intera ali premalo je to.
Vezni igrac fali, vratio bih Vidala i mislim da bi na ovaj vezni red bio pojacanje.
Kocka je bila izbor Sarrija vidjecemo kako ce to zavrsiti vrijeme je pred nama ali bude li izgubio i titulu noga mu je. Nadam se da se ovo nece desiti i da ce naci neko rijesenje da poboljsa odbranu.
Odbrana losa, nema tu sigurnosti kao prije. Previse je ovo da skoro svaku utakmicu primas gol. Rezultatski je ok, grupa u ligi prvaka se bez problema prosla.
Nekao najbolja utakmica je bila protiv intera ali premalo je to.
Vezni igrac fali, vratio bih Vidala i mislim da bi na ovaj vezni red bio pojacanje.
Kocka je bila izbor Sarrija vidjecemo kako ce to zavrsiti vrijeme je pred nama ali bude li izgubio i titulu noga mu je. Nadam se da se ovo nece desiti i da ce naci neko rijesenje da poboljsa odbranu.
1946
Zasto bi bila noga i da izgubi ligu? Pogotovo ako bude neki fin put u LP.
Inter je brutalno motivisan, kao i mi 2011. Dalje, zasto bi Juventus trebao svake sezone osvojiti, to je matematički nerealno, svaki ciklus ima kraj, to se već naziralo i s Allegriem, ja sam pisao i dok je bio tu da njegovom ciklusu scudetta dolazi kraj?!
Ili stvarno mislite da dok je ziv da bi osvajao.
Ako je opravdanje noge što imamo najbolji tim, ok, ali ima ga i City, Barca itd.
Polahko sa prognozama jer znate da u decembru veze s vezom nemaju. Superkupovi su se gubili ko god je tu sjedio.
Što se tiče odbrane, ako govorite o stoperima, i sami znate da su tu dva momka sa blistavom budućnošću i da ih morate istrpiti. Ako već govorimo o tome, nije isto kada imate Chiellinia i kada ga nemate mjesecima, normalno da tu trpimo, jer je lider povrh svega. Sve će se samo kazati kao i obično.
P.s. Ako bi se i razmatrao Sarri, ko je to ko bi trebao doći?
Klopp neće, a pitanje je i da je Pep slobodan da li bi se dovodio (slobodan uz još jedno ispadanje Citya iz LP).
Definitivno Poche nije taj nivo.
Inter je brutalno motivisan, kao i mi 2011. Dalje, zasto bi Juventus trebao svake sezone osvojiti, to je matematički nerealno, svaki ciklus ima kraj, to se već naziralo i s Allegriem, ja sam pisao i dok je bio tu da njegovom ciklusu scudetta dolazi kraj?!
Ili stvarno mislite da dok je ziv da bi osvajao.

Ako je opravdanje noge što imamo najbolji tim, ok, ali ima ga i City, Barca itd.
Polahko sa prognozama jer znate da u decembru veze s vezom nemaju. Superkupovi su se gubili ko god je tu sjedio.
Što se tiče odbrane, ako govorite o stoperima, i sami znate da su tu dva momka sa blistavom budućnošću i da ih morate istrpiti. Ako već govorimo o tome, nije isto kada imate Chiellinia i kada ga nemate mjesecima, normalno da tu trpimo, jer je lider povrh svega. Sve će se samo kazati kao i obično.
P.s. Ako bi se i razmatrao Sarri, ko je to ko bi trebao doći?
Klopp neće, a pitanje je i da je Pep slobodan da li bi se dovodio (slobodan uz još jedno ispadanje Citya iz LP).
Definitivno Poche nije taj nivo.
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlCapitano
- Kontakt:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.