ti si najludji brat ko da te Sarri pravio ,pa mu na silu laskas,kao da ljudi nemaju oci ..kad ces priznati da covjek veze nema ?Pogba je napisao/la: ↑22 dec 2019, 18:28Pjanic jadan, ovo je žalosno na šta liči. Nije dobru tekmu odigrao već mjesec najmanje.
MDS što prije van kluba. Matuidi i ekipica također.
Sarri radi dobar posao, bilo da je riječ o miksanju, traženju idealnih 11, formacije, forsirao i tražio Bernu, vidio da ne ide pa promijenio, Demirala forsira, mijenja bekove, igra s 3 napadača itd, dakle, daje svoj doprinos kako i dolikuje, ali pristup pojedinaca je za svaku osudu. Previše je nadobudnih ovdje koji misle da se samo treba pojaviti. Ovo je ko zna koji gol na postavljene linije, smiješno.
Sami će sebi biti krivi ako izgube ovo.
Očekujem Costu i reakciju jer je ovo smiješno, pogotovo nakon serije dobrih partija.
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ne znam. Sarri radi odlično.
Fin gol, Lazio dao gol i ne prelazi centar. Razvaliti ih u nastavku.
Fin gol, Lazio dao gol i ne prelazi centar. Razvaliti ih u nastavku.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Dobro je ovo obzirom da je na teren izašao samo jedan veznjak, Rodrigo Bentancur.
#MaxOUT
#MaxOUT
Ma brate ozbiljne promjene se moraju raditi na sredini terena. pare uloziti na ljeto.
Ja sam prvi kriticar, ipak smo svi saglasni da treba sacekat mart i da vidimo u kakvoj cemo formi docekat zavranicu LP. Pogba malo pretjeruje svjesno i namjerno vise iz provokacije, tako ga zapalo pa nek uziva. Bojim se ako u martu i aprilu bude lose, da to nije vise problem Sari vec problem u kojem se klub nalazi. Sanjam dan kad ce nas Simeone preuzet! Rodrigodelinjo je napisao/la: ↑22 dec 2019, 18:34ti si najludji brat ko da te Sarri pravio ,pa mu na silu laskas,kao da ljudi nemaju oci ..kad ces priznati da covjek veze nema ?Pogba je napisao/la: ↑22 dec 2019, 18:28Pjanic jadan, ovo je žalosno na šta liči. Nije dobru tekmu odigrao već mjesec najmanje.
MDS što prije van kluba. Matuidi i ekipica također.
Sarri radi dobar posao, bilo da je riječ o miksanju, traženju idealnih 11, formacije, forsirao i tražio Bernu, vidio da ne ide pa promijenio, Demirala forsira, mijenja bekove, igra s 3 napadača itd, dakle, daje svoj doprinos kako i dolikuje, ali pristup pojedinaca je za svaku osudu. Previše je nadobudnih ovdje koji misle da se samo treba pojaviti. Ovo je ko zna koji gol na postavljene linije, smiješno.
Sami će sebi biti krivi ako izgube ovo.
Očekujem Costu i reakciju jer je ovo smiješno, pogotovo nakon serije dobrih partija.![]()
Zadnja izmjena: Mig_Mig, dana/u 22 dec 2019, 18:40, ukupno mijenjano 1 put.
Max Allegri
- IlCapitano
- Kontakt:
Kako je Bonucci iritantan. Kapitenska mu je samo izgovor da kafendiše sa sudijom svako 5 minuta.
Dobro je da su izjednačili prije poluvremena, zadnjih 15-ak minuta dobar pritisak, ali mora puno puno bolje.
Dobro je da su izjednačili prije poluvremena, zadnjih 15-ak minuta dobar pritisak, ali mora puno puno bolje.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Lazio nije nista odigrao, da De Sciglio nije kreten sada bi bilo 1-0 za Juve, iako ni Juve nije odigao nesto posebno.
Bezveze da te ovakva ekipa dobije u 15 dana dva puta na isti fazon...
Bezveze da te ovakva ekipa dobije u 15 dana dva puta na isti fazon...
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Burberry46
- Kontakt:
Mora ovo bolje u drugom. Sandro i Siljo se uopste ne ubacuju naprijed. Bolje da Cuadrado desno igra
1946
Sto se ovdje ceka mart? Isto da cemo tad ufatit formu.
MDS i Pjanić, je li realno ovo? Odmah van.
S njima i Higuain.
Costa, Ramiz i Juan IN.
Bravo Sarri, prepozna se problem i van igre.
Koliko bek mora biti loš da ga se vadi u 55 min je pokazao ovaj amater.
S njima i Higuain.
Costa, Ramiz i Juan IN.
Bravo Sarri, prepozna se problem i van igre.
Koliko bek mora biti loš da ga se vadi u 55 min je pokazao ovaj amater.
#MaxOUT
#MaxOUT
koji si ti brat majke mi
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- IlCapitano
- Kontakt:
Vjeruj mi da sam ozbiljan, uopće me ne zanima neko trollanje niti pišem zbog nekoga, nemam vremena za to. Sarri kotira jako dobro kod navijača, ponajviše jer za kratko vrijeme je napravljen otklon od načina igre koju je forsirao Max. To što su pojedinci očekivali redom pobjede od 3-0 je njihov problem. Sve ono što sam naveo gore više nego stoji i moj je stav kao i mnogo Juventina. Ne povodim se površnim analizama forumaša koji pogledaju 1/2 partije Juventusa. Sarri nije tvrdoglav i sve ono što su i navijači htjeli su i vidjeli, bilo od 4-3-3, Demirala, Juana na beku, realna šansa Berni itd.
Da ne govorim da rezultati i dalje pričaju za njega te nikada lakši prolazak grupe u LP.
Edit: pogodio sam i drugu izmjenu, još samo Costa.
Opet dovoljno igrača nazad i nema koncentracije.
#MaxOUT
#MaxOUT
Kake su rupe ovaj Sandro i Bonucci ...laselamet
Jbt Lulic i Lazzari te siluju. Gasi ba.
- IlCapitano
- Kontakt:
Svaki centarsut sansa il gol
Al komplikuju jbt te Tito.....nisam odavno vidio vako bezidejnu ekipu ...1o ih dodje do 16 m i drkaju je pola sata
halali sto pisem na ovoj temi nisam navijac,ali ne moze biti dobar trener koji ce sa jednim Juventusom koji nema konkurenciju u Italiji,ispusiti sve trofeje vjerovatno..ne moze da ga ****..Pogba je napisao/la: ↑22 dec 2019, 19:14Vjeruj mi da sam ozbiljan, uopće me ne zanima neko trollanje niti pišem zbog nekoga, nemam vremena za to. Sarri kotira jako dobro kod navijača, ponajviše jer za kratko vrijeme je napravljen otklon od načina igre koju je forsirao Max. To što su pojedinci očekivali redom pobjede od 3-0 je njihov problem. Sve ono što sam naveo gore više nego stoji i moj je stav kao i mnogo Juventina. Ne povodim se površnim analizama forumaša koji pogledaju 1/2 partije Juventusa. Sarri nije tvrdoglav i sve ono što su i navijači htjeli su i vidjeli, bilo od 4-3-3, Demirala, Juana na beku, realna šansa Berni itd.
Da ne govorim da rezultati i dalje pričaju za njega te nikada lakši prolazak grupe u LP.
Edit: pogodio sam i drugu izmjenu, još samo Costa.
Opet dovoljno igrača nazad i nema koncentracije.![]()
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.