AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Dje su oni znalci sto su uporedjivali tursku kokos, spansku manekenku itd sa atalantinim igracima? Brukate se samo, ova ekipa nema KVALITET i nijedan trener na svijetu ne bi mogao izvuc nesto vise..
Sloboda Tuzla !!!
Dollarboy i Musachio se gledaju ko će po loptu, pa jbm mu više stavite Caldaru u igru, izbaci Susa i Kessia, stavi koga na sredinu, ovo je sramota. Na žalost Maldini i Boban su tek sada uvidjeli da je lako tuđim kur.cem koprive mlatiti, pos.rali su se na sve što su uradili kao igrači, naročito Maldini kojeg sam cijenio kao igrača i čovjeka.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
- Beduin
- Kontakt:
Mozemo se barem pohvaliti da smo svjedocili obaranju niza negativnih rekorda u ovoj sezoni.
Svaka cast ovim igracima, barem cijeli svijet zna kakvi su, ako i nije znao.
Svaka cast ovim igracima, barem cijeli svijet zna kakvi su, ako i nije znao.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Jel moguce kupit kartu za utakmicu, na stadionu, valda ima negdje gdje se prodaju karte? Konto sam sad 5.1 gledat ove levatine protiv Sampdorije, al kako igraju bit ce mjesta koliko hoces 

moSa likCe
Kad samo covjek pogleda neke igrace Milana npr.Calabrija pa taj lik nema nista od fudbalera, covjek moze igrati 1000 god fudbal nikad nece biti neki fudbaler, ponasanje fudbalera nema, potrcati ne zna i on se cudi nesto, prolaze ga kao na ps4 pes fudbal, a da ne spominjem ostale....
Dobro što se ovo desilo pred sam merkato, ima da nekolicina igrača leti iz kluba milom ili silom. Ne treba nikoga ni dovoditi jer je sezona svakako gotova, samo nosi, da ih više ne gledam.
Htjedoh reći da komotno mogu i jedno 2-3 primaverca ubaciti da pokrpe tim, ali onda se sjetim da su i ta talentovana dječica ispala u drugu ligu. Raspad kluba na svim nivoima.
Ali gol razlika -8, na sve ovo.
Htjedoh reći da komotno mogu i jedno 2-3 primaverca ubaciti da pokrpe tim, ali onda se sjetim da su i ta talentovana dječica ispala u drugu ligu. Raspad kluba na svim nivoima.

Ali gol razlika -8, na sve ovo.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- _forzamilan_
- Kontakt:
Nego jel j.ebeno naci streamove za seriu b 

Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Nek sad objavljuju slike pmt svima redom, hebo im instagram familije, manekeni svi redom, ko tetkice hodaju terenom, qurce se igraju za Milan, oca im j.ebem
Ne 'suj, Allah će vas kazniti. 

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Nije belaj poraz od Atalante,ekipa je trenutno bolja od nas i gotovo.
Belaj je izgubiti 5-0 od Atalante i ne osutati po golu za citavih 90 minuta igre. Belaj je ponasati se kao da su dosli termin da odigraju. Belaj je sto ti ljudi imaju milionske plate. Belaj je sto se i nakon ovog poraza nista ocigledno nece promjeniti,niti ce neko istupiti i reci ovo je nas kraj,ovo ne ide ovako. Belaj je sto ne brinu ni 1% za osjecaje navijaca koji ovo godinama prate i trpe. Belaj je sto nisam dozivio ovakvu sramotu nikada,a navijam za ovaj klub gotovo 20 godina. Belaj je sto sam mislio da je kurcobolja Arsenalovih igraca najveca na planeti,danas sam se ubjedio da ipak tu titulu nose nasi igraci. Belaj je moj sto navijam za ovaj klub.
Belaj je izgubiti 5-0 od Atalante i ne osutati po golu za citavih 90 minuta igre. Belaj je ponasati se kao da su dosli termin da odigraju. Belaj je sto ti ljudi imaju milionske plate. Belaj je sto se i nakon ovog poraza nista ocigledno nece promjeniti,niti ce neko istupiti i reci ovo je nas kraj,ovo ne ide ovako. Belaj je sto ne brinu ni 1% za osjecaje navijaca koji ovo godinama prate i trpe. Belaj je sto nisam dozivio ovakvu sramotu nikada,a navijam za ovaj klub gotovo 20 godina. Belaj je sto sam mislio da je kurcobolja Arsenalovih igraca najveca na planeti,danas sam se ubjedio da ipak tu titulu nose nasi igraci. Belaj je moj sto navijam za ovaj klub.
Jebomu Kessie i Bonaventura mater
- Beduin
- Kontakt:
Da smo dobili Napoli i Sassuolo sve bi drugacije bilo, igraci bi se psihicki podigli, moral bi porastao, a ovako sve pada u vodu, sve sto su pokusavali i nadali se.
Tek sad je tim psihicki pao i neka im je Bog na pomoci. Vrijeme je da se navijaci probude i naprave pritisak kao nikada do sada. Uceras ti insti i twiteru i #pioliout, nego pred ured kluba i j3bat im mater, ishandriti ih na stadionu, zvizdati cijelu utakmicu "zvijezdama" tima poput Susa, Hakana, Piateka, Musakia, Bonu, nek im ogade fudbal i Milan i neka sami traze transfer.
Trebala nam je jedna ovakva utakmica. Ali sad je vec kasno i mijenjati tim, rotirati, sezona je gotova. Jedino jos ostaje isprobati neke igrace i vidjeti da li ih ostaviti ili i njih se rijesiti.
Tek sad je tim psihicki pao i neka im je Bog na pomoci. Vrijeme je da se navijaci probude i naprave pritisak kao nikada do sada. Uceras ti insti i twiteru i #pioliout, nego pred ured kluba i j3bat im mater, ishandriti ih na stadionu, zvizdati cijelu utakmicu "zvijezdama" tima poput Susa, Hakana, Piateka, Musakia, Bonu, nek im ogade fudbal i Milan i neka sami traze transfer.
Trebala nam je jedna ovakva utakmica. Ali sad je vec kasno i mijenjati tim, rotirati, sezona je gotova. Jedino jos ostaje isprobati neke igrace i vidjeti da li ih ostaviti ili i njih se rijesiti.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- muha milanez
- Kontakt:
Uspavane ljepotice kaznit i udarit po dzepu debelo, makar bi pojedine otjerali na taj nacin.
Da nije Gigia bilo, izgubili bi 8-0
Da nije Gigia bilo, izgubili bi 8-0
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Mene pored svega viđenog najviše fascinira (unazad 7-8 godina) kako je odbrana STATIČNA. Kod prvog gola Gomeza, conti ga prati kao da je njegov cuko, bez imalo zelje da tu loptu uzme, izbije, ukrade, pojede, poždere zapali siluje il šta već.. i tako svaki **** igrač zadnjih 7 godina igra kao da ne igra. Nigdje agresivnosti i presinga nema ekipa se brani na postavljenu odbrnau čekajući da protivnik izgubi loptu, pogriješi u dodavanju ili zabije pogodak.. Pored svih negativnih, loših stvari u i oko kluba, meni lično ovo NAJVIŠE ide na živce a nijedan trener zadnjih 7 godina nije ništa promjenio po tom pitanju.. pa majku mu zar su ljudi u Milanu toliko slijepi ili ih zaista toliko boli k za klub ?
Sloboda Tuzla !!!
Samo jedno pitanjce..
Ko vam je Jack?
Ko vam je Jack?

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- Fantasista
- Kontakt:
Danas je bila konacna “potvrda Kvaliteta” ove ekipe
NIKO od njih ne moze igrat lopte ali NIKO vece hrpe smeca na jednom mjestu nije zapamceno!
NIKO od njih ne moze igrat lopte ali NIKO vece hrpe smeca na jednom mjestu nije zapamceno!

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ne može ti valjati ekipa kad imaš Hakana i Susa po krilima, a Kessija i Jacka u sredini. Znači, nema tog boga koji bi od ovakve postavke napravio balansiran i funkcionalan tim, pogotovo kod 433 formacije.
Ja više ne znam koliko ona dvojica kancera po krilima imaju više kredita i odakle opčinjenost trenera sa njima. Nešto neshvatljivo.
Negdje pročitah da je Paqueta u ozbiljnim pregovorima sa PSG, ma neka se i goni više, ko ga yebe. Možda proigra u nekoj drugoj sredini ili ligi skupa sa onim klaunovima brazilcima, ali ovdje niti je šta pokazao niti napredovao niti promjenio stil fudbala koji u Italiji očigledno ne prolazi.
Može se nekih 55 miliona uzeti na Kessiju i njemu, uloži još dvadesetak i dovedi dva mlada, kvalitetna veznjaka koji će biti okosnica tima.
Ja više ne znam koliko ona dvojica kancera po krilima imaju više kredita i odakle opčinjenost trenera sa njima. Nešto neshvatljivo.

Negdje pročitah da je Paqueta u ozbiljnim pregovorima sa PSG, ma neka se i goni više, ko ga yebe. Možda proigra u nekoj drugoj sredini ili ligi skupa sa onim klaunovima brazilcima, ali ovdje niti je šta pokazao niti napredovao niti promjenio stil fudbala koji u Italiji očigledno ne prolazi.
Može se nekih 55 miliona uzeti na Kessiju i njemu, uloži još dvadesetak i dovedi dva mlada, kvalitetna veznjaka koji će biti okosnica tima.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !