Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
sta ovo obezbjedjenje u bingu nabi migrante
vala svejedno mi, pokuso sam al nemam empatije ka migrantima
vala svejedno mi, pokuso sam al nemam empatije ka migrantima
Kradu gamad jbg, a vjerovatno su se i **** ovima, nek su ih nalupali.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
I ti likovi koji rade u tim zaštitarskim agencijama su uglavnom stoka.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ma za tu stoku svakako, osim degeneka policije ili nekog drugog poput obezbjedjenja, i ne postoji sankcija.
Tako da udri bagru. Ove koji ih zale nabijem na q
Tako da udri bagru. Ove koji ih zale nabijem na q
Ybt, tek sam sad skontao da je Ines ona milfara što je vodila emisiju na BHT-u o filmovima. 

Neki dan je jedan pokušo curi otet torbicu na Ilidzi. Zaletiše se 2 momka na njega ubili su brašno u debilu.
Nema drugog načina osim batina, ciganija su malo je reć.
Nema drugog načina osim batina, ciganija su malo je reć.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Kad malo bolje razmislim i naši gurbosi su migranti s istoh meridijana. A oni su se integrisali u pm.

Nullius in verba
Jedan prijatelj iz Francuske me nedavno zamolio da jaranu od njegovog jarana(

Uzmem ja svašta nešta, namirnica, cigara, voća, sapun šampon da se okupa itd itd... i dadnem mu, kad kaze lik hladno bolje da si mi dao pare da sebi uzmem trave, al hvala ti opet

Stoka nezahvalna.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- Fantasista
- Kontakt:
Samo vi njih hranite da nas mogu jače udarat po ulici. Sve bitange, narkomani i alkosi.
Krivi su oni koji su im crtali granice.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Opširno je pitanje. Djeca se ne udaraju ni blizu ko prije, što je totalno pozitivno. Mala djeca imaju previše igračaka, što i nije baš dobro za njihov razvoj. Dosta djeca mlađih od 12 godina prate razni šljam po youtubeu.Derdiyok je napisao/la: ↑21 dec 2019, 21:48Kakvo imaš mišljenje o današnjem odgoju djece ?Fowl95 je napisao/la: ↑21 dec 2019, 21:41Kuduzoviću smiješna i poučna priča kako je neki lik tjerao dijete da uči Kur'an svaki dan, tako da je dijete učilo i u snu. I kad ga je žena upozorila da pretjeruje, a ovaj joj odgovorio da bi udario dijete kad bi pogriješilo tekst u snu. (VIDEO, SMIJEŠNO, POUČNO)
Uglavnom ako roditelji kvalitetno posvećuju dijetu vrijeme, dobro je.
Let's talk about SIX baby!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.