*Jugoslaveni
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
- Kontakt:
Yebem im matere dođu ovdje da se qurce. Treba im naplaćivati zrak čim kroče u Bosnu stoka, a ovo treba tretirati kao ubistvo klasično.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kompleksaši i seljacine mrtve fujjmoj uzor-S.G je napisao/la: ↑22 dec 2019, 13:10Tamo ne smiju da ispoljavaju svoj primitivizam i seljakluk.

Ljuti krajišnici

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
članovi gej ćeta na fejzbuku su napisali 2.5% svih postova ovog foruma. nema na cemu.
- BoixosNois1899
- Kontakt:

12 najelitnijih forumaša
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
i kad se skupimo jedva duplo vise od virte

pa jeste, jos pobjeglisviunapad1010 je napisao/la: ↑22 dec 2019, 13:08Yebem im matere dođu ovdje da se qurce. Treba im naplaćivati zrak čim kroče u Bosnu stoka, a ovo treba tretirati kao ubistvo klasično.
kako ce proc sad zivo me zanima, neve da kazu ko je vozio od njih trojice
-
- Kontakt:
Jel to ono u Tz? Nije samo dijaspora, mada vecinom jeste. I omladina u BiH se sili nenormalno danas, a vecina ih od babe auta fura.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
ko onaj prije koju godinu kad se zabio autom i poginule 3 cure, u babinom autu sa pogresnim registracijamaBundesliga je napisao/la: ↑22 dec 2019, 14:00Jel to ono u Tz? Nije samo dijaspora, mada vecinom jeste. I omladina u BiH se sili nenormalno danas, a vecina ih od babe auta fura.
-
- Kontakt:
Ima ih dosta takvih, u mom komsiluku gotovo svi od babe auta furaju ili im je babo kupio. Yebo ih babo.Wes je napisao/la: ↑22 dec 2019, 14:04ko onaj prije koju godinu kad se zabio autom i poginule 3 cure, u babinom autu sa pogresnim registracijamaBundesliga je napisao/la: ↑22 dec 2019, 14:00Jel to ono u Tz? Nije samo dijaspora, mada vecinom jeste. I omladina u BiH se sili nenormalno danas, a vecina ih od babe auta fura.
I am not yet born; O hear me.
Pa babu treba i odrobijati najviše, yebem i babu i bmw i dnk
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
https://www.klix.ba/magazin/film-tv/po- ... /191222043

Od filma "Kuduz“ prošlo je 30 godina, a ispiti se još uvijek najlakše polažu i diplome stiču u Kiseljaku. Magla i smog su i dalje iste boje, pa se Bademe i Kuduza uvijek sjetimo u ovim zimskim danima, kada hodamo po bljuzgavici. Za poslom se išlo u Njemačku, a kafana je razbijala učmali život sarajevskog predgrađa. Živjelo se teško i sve je bilo manje više isto. S jednom razlikom. Bosanskohercegovačka televizija danas nikada ne bi mogla proizvesti film kakav je "Kuduz“. Devastirana unutarnjim slabostima "kiseljačkih“ i inih školaraca, zanemarena od vlasti i gledatelja koji na ekranu sve manje vide razloge za plaćanje 7 i nešto konvertibillnih maraka, danas više ne pokazuje ni naznake nekadašnjeg produkcijskog betonskog diva s Alipašinog polja.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ines se zadaje baš po Klixu u zadnje vrijeme
A zado bi joj ga i ja
A zado bi joj ga i ja
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Quartararo i 29 gostiju.