Dzoni je napisao/la: ↑21 dec 2019, 01:05
Ma neam sta kmecat naviko sam.
Samo pisem istinu.
Jesul bila 2 in 1 penala,gdje bi vjerovatno poveli i gdje bi tok utakmice bio potpuno drugaciji?
Bila su.
Jel nedavno u Clasicu Suarez faulirao Varane (opet Varane jbt) nakon cega je pao gol?
Jest.
Jel u istoj toj tekmi bila nedosudjena penalcina na Marcelu?
Jest.
Samo budala moze kukat.
Imam pravo da pisem istinu.
Pišeš ti istinu ali samo djelimično. Iz ugla nekoga ko navija za Barcelonu istina bi ovako izgledala.
Jel nedavno Roberto dobije crveni karton zato jer je malo po ramenu udario Marcela? Jest.
Jel u istom El Clasicu prije toga Bale đonom sa leđa startovao na Umtitija i dobio samo žuti? Jest.
Jel u istom El Clasicu Rakitiću poništen regularan gol? Jest.
Jel isti taj El Clasico sudio isti ovaj sudac od prije 3 dana? Jest.
Jel isti taj sudac Hernandez, Hernandez oprostio nedavno i drugi žuti karton Ramosu odnosno crveni već u 25 minuti kada je pokupio Messija na ivici 16-erca? Jest. Jbg gdje ćeš Realu isključiti igrača tako rano i ostavit ih 65 minuta da igraju sa 10 igrača.
https://www.youtube.com/watch?v=qRWPClA7bMc
Jel nedavno Marcelo laktom izbio 2 zuba Messiju i prošao bez crvenog? Jest.
Jel prošle sezone Ramos namjrno udario laktom Messija i prošao bez crvenog? Jest.
Uporede radi, VAR za blažu stvar dodjeli crveni karton Lengletu u utakmici protiv Girone prošle sezone
Jel predprošle sezone Ramos namjerno udario Suareza i prošao bez crvenog? Jest.
Jel one sezone kada Real osvoji titulu Neymar kažnjen sa 2 utakmice samo da propusti El Clasico protiv Reala? Jest.
Jel istina da Barcelona u gotov svakom El Clasicu bude pokradena protiv Reala? Jest.
Eto, ovo su neke od stvari kojih se mogu sjetiti samo u zadnje 2-3 sezone i koje se vrlo lako mogu pronaći i na youtubu. Da ne nabrajam i ono od prije, nesvirani penali na Fabregasu, Sanchezu, Neymaru itd... ali bitno je da se Realu svira one godine u kupu čim Penaldo bude jednom sapleten na Camp Nou-u.
I da, samo budala moze kukat.
Imam pravo da pisem istinu.