Mislim da treba sacekati i viditi finalnu listu strucnog staba. Bazdarevic i Prosinecki su imalu svoje kandidate, tako da ne vidim sto se ne bi omogucilo i Bajevicu pogotovo u momentu gdje se nalazimo. Ne vjerujem da bi licnost kao on prihvatio da mu se nametnu glavni pomocnici tek tako, a da on nije OK sa tim.babino je napisao/la: ↑22 dec 2019, 10:28ako je istina da ce mu za pomocnike dati uhljebe koji su vec u savezu, odmah nema dobre uslove za rad:-)Tristan10 je napisao/la: ↑22 dec 2019, 10:06Nije bas tako. Daleka vecina ja za Bajevica i pozitivna prema njemu kao selektoru BIH. Manji dio nije. A cesto bude tako da oni koji odredjenu osobu najvise prizivaju budu oni koji poslije najvise pljuju. Vazno je da ima podrsku koju ima, i da ima dobre uslove rada, koje vjerovatno i ima.
Dušan Bajević - "Princ sa Neretve"
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dušan Bajević - "Princ sa Neretve"
Nadam se da ovo sa kabadahijom nije istina, da je on nekakav pomocnik. Pun mi je qrac njegovih klanova. Nek se Bajevic pripremi za nogiranje prije nego je dosao ako ovaj dođe.
Mrš od repke!
Mrš od repke!
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
izet fazlinovic je napisao/la: ↑22 dec 2019, 06:42Koji god komentar čitam, svaki drugi piše isto......
1.-nije dugo radio kao trener
2.-nema iskustva kao selektor
3.-nije se baš proslavio kao trener
Po tome se vidi, da većina ne razmišlja objektivno i da (nemojte mi zamjeriti) nema puno znanja o Fudbalu.
To što nije radio dugo kao trener, neznači da je zaboravio kako se radi taj posao, judi moji.... To je smiješno reči![]()
1.Kao u fazonu, nije više u modi, fudbal se promjenio od kad je on imao svoj posljednji angažman i tako dalje...
Pa čovjek nije pa sa marsa, nije bio van svijeta pa da nezna kako se Fudbal promjenio u zadnjih par godina.
On je sasvim svjestan na kojem nivou je današnji fudbal.
2.Kao drugo. Selektorski posao je puno lakši nego posao klubskog trenera.
Ti kao selektor imaš 11 igrača iz 11 različitih klubova za različitim minutažima i fizičkim spremama i onda sastaviš formaciju i onako općenito ih pripremiš za utakmicu. Nemaš ti tu puno fore. To mora da vam bude jasno !
3.I većina se ne sjeća ili nezna da je on bio trener u grčkoj kada je grčki Fudbal bio u cvatu.
Koštur grčke reprezentacije koja je 2004. godine osvojila evropsko prvenstvo, je igrala u AEK Atini, koji je u to vrijeme vjerovali ili ne vodio naš "Princ sa Neretve"
Igrao je sa svojim klubovima u Ligi Prvaka i bio je hajmo reći relativno uspješan.
On je po meni i predobro riješenje !

i de promijeni ovaj naslov u - selektor reprezentacije BiH
izgleda spahic i varesanovic, zavrsne konsultacije sa bajevicem ostale
Samo ne Spahica.Ta osoba je najodgovornija za formiranje dernek grupe u repki.Sto dalje od reprezentacije...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mislio sam da covjek tesko govori zbog starosne dobi ili slabosti ali evo pogledah njegove starije klipove i vidjeh da je covjek jednostavno tako prica.
4-IN-A-ROW
On ako se vrati, klan se ponovo aktivira. Derneci, ocevi, braca oko reprezentacije. Yebo ih on sve u prkno.
Pa tu su bili i od kad spaha nije tu. Samo sto je to predvodio njegov nasljednik
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Kad je on otisao,Dzeko i kompanija su samo nastavili gdje je on stao.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Sve vec pada u vodu odma na startu . Spahic , varesanovic
prebolesno. Spahic glavni igrac begica, zamisli pomocni trener najbolji jaran sa kapitenom, glavni predvodnik kafana, kolaca, kupleraja. Ovo moze samo u BH. Uz to spahic i misimovic su glavni menadzerski sa ramadanijem .
nece ovdje nikad bit napredka i dzabe je nadanja, bolje neka ljudi suspenduju nas najmanje na 2-3 godine . Pa mozda onda neko malo se zapita zasto, hajmo nesta promjenit na bolje, ali i tad bi glupi bosnjo se vratio na stare bolesti . Cuj spahic ovo je stvarno kao skrivena kamera, jedinu referencu sto ima je sto ganja divlje svinje, a i tu nije bas uspjesan .

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
pa to i kazem. Njegov nasljednik kao kapiten je vodio kolo dalje. Nije dzeko sto se dernecanja tice nista bolji od spahe.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Treba sacekati finalnu listu strucnog staba. Mislim da nije Begic u poziciji da uvjeti Bajevica da mora po svaku cijenu imati te ljude u strucnom stabu. Sami ste pisali kako je Bajevic napustio klupu CZ na poluvremenu, tako da sigurno nece imati pomocnike sa kojim on nije saglasan da budu tu.
Brate, jesi probao otići psihijatru? Najozbiljnije te pitam.bhfanatic14 je napisao/la: ↑22 dec 2019, 12:05Sve vec pada u vodu odma na startu . Spahic , varesanovicprebolesno. Spahic glavni igrac begica, zamisli pomocni trener najbolji jaran sa kapitenom, glavni predvodnik kafana, kolaca, kupleraja. Ovo moze samo u BH. Uz to spahic i misimovic su glavni menadzerski sa ramadanijem .
nece ovdje nikad bit napredka i dzabe je nadanja, bolje neka ljudi suspenduju nas najmanje na 2-3 godine . Pa mozda onda neko malo se zapita zasto, hajmo nesta promjenit na bolje, ali i tad bi glupi bosnjo se vratio na stare bolesti . Cuj spahic ovo je stvarno kao skrivena kamera, jedinu referencu sto ima je sto ganja divlje svinje, a i tu nije bas uspjesan .
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- ElCartel11
- Kontakt:
Spaha glavni za provode, eto sad se ovi bez Spahe ne provode i igraju ko Spanija.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Pa jeste, ali nije ni blizu kao sa kabadahijom.
Moglo bi se desiti da nas i u barazu gledaju zene, djeca, starci i dijaspora, bas kao i protiv italije.
NEMA NAZAD
Moglo bi se desit da samo jedete **** i da tražite razloge za kmečanje.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Mozemo mi diskutovati o Spahicu i Varesanovicu, da li su oni prave osobe za te funkcije, ali mislim da nije to toliko relevantno. Ono sto je relevantno jeste, da li je Bajevic ima autonomiju u odabiru. Ako ima, i on je zadovoljan sa njima, da mu oni ispunjavaju kriterije, onda je to dovoljno.