Dejan, BL je napisao/la:Bravo momci, odličan ste rezultat izvukli na Koševu a da li ćete opstati ne znam pogotovo ako budete u trci sa Veležom, Čelikom ili Zrinjskim nema vam spasa oni mogu igrati sa juniorima ali će opstati. Vidimo se na proljeće u BL
Brate nažalost surova istina i realnost.Jer jbg realno ne može jedan klub iz Zenice ,Mostara ispasti a ligu igrat jedan klub iz Zvornika.

Isto tako sve ono što sam pričao se ispostavlja tačnim,Drina nema kredita u ovoj ligi,dok drugi jbg imaju neke račune,kredite kod klubova.
Isto tako vidim vodi se rasprava oko kupovine,pa dajte pogledajte samo reakcije igrača Širokog posle primljenih golova,kao i posle datih sve je jasno,a onaj Ištuk je smješan,šta tek reći o voditelju koji priča nebuloze,mada to je oik u interesu hrvata je da imaju dva kluba i to razumijem.
Onda ovaj momak što pravi ove najave Drine,stvarno ga ne kontam,jbt čovjek stavlja komunističke pjesme.Stvarno mi nije jasno,jel on to pokušava Vukove predstaviti kao komuniste,ne daj Bože?Volio bih da obratiš pažnju jer nama kao grupi je komunizam ravan fašizmu,ne znam te lično i ne znam da li dolaziš navijati ali ako dolaziš a praviš ovakve najave sa pjesmama koje krase vrijeme koje je srpskom narodu donijelo patnju je sramota,ako već ne želiš stavljati patriotske pjesme,nemoj ni ta komunistička sranja.Ništa lično protiv tebe,ali ako već voliš Drinu trebao bi znati da velika većina Vukova mrzi Titu i njegov sistem koji je uništio sve što ima prefiks srp......