Sto se tiče trenerskog imena najveći. Imao je uspjeh tamo gdje je radio,valjda uspije da ukomponuje sve ,pa i njih dvojicu.samoposmatram je napisao/la: ↑21 dec 2019, 18:33Slabom qurcu i dlaka smeta. Necitaj sve gluposti i miran si. Realno najvece trenersko ime do sada. Iskreno tesko ce sastaviti homogenu ekipu sa igracima koji moraju igrati Dzeko i Pjanic.mimmo79 je napisao/la: ↑21 dec 2019, 18:23Ne mogu da vjerujem da nije čovjek niti počeo već neko sumnja u njega. Koji to nas trener ima bolje reference od Bajevića? Kad smo šanse davali Sušićima,Mešama i tamo nekom Prosinečki! Zašto ne dati priliku jednom od najvećih naših trenera,kao star je pa i ovi osim Ćire bili su mladi pa evo??
I svakako mi je on bolja opcija od Krstajića i ako ću da gubim radije sa njim!
Dušan Bajević - "Princ sa Neretve"
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dušan Bajević - "Princ sa Neretve"
"Fudbal je jednostavan, ali je teško jednostavno igrati!"
Johan Cruyff
Johan Cruyff
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Dobrodošao Dušane!
Iako mi je Safet Sušić najdraži, bez ikakve dvojbe može se i mora reći da je Duško Bajević najbolji stručnjak od svih koji su bili kandidati za selektorsku poziciju. 
Idemo na Euro... Vjerujte.

Idemo na Euro... Vjerujte.

⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Ideš ti u qrac ..KrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑21 dec 2019, 19:47Dobrodošao Dušane!Iako mi je Safet Sušić najdraži, bez ikakve dvojbe može se i mora reći da je Duško Bajević najbolji stručnjak od svih koji su bili kandidati za selektorsku poziciju.
Idemo na Euro... Vjerujte.![]()
Selektor se pita samo 20%
Igraci se ovde pitaju ..
Sad je kljucno da igraci budu redovni u svojim klubovima, radi forme pred ove utakmicu(e) baraza, sta vrijedi Dusku bilo koji igrac ako sjedi na klupi, ima malo minuta, jos gore ne igra nikako.
Mjau !
- Beduin
- Kontakt:
Steta samo sto nije od pocetka kvalifikacija bio sa nama, sigurni bismo kroz grupe otisli na EP.
Vidicemo s kakvim idejama raspolaze, dovoljno dugo je tu oko repke i zna sve detalje.
Vidicemo s kakvim idejama raspolaze, dovoljno dugo je tu oko repke i zna sve detalje.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ništa od pozlaćenog bifteka kod Seje
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Kao sto rekoh, postovi su ti puni cinizma. Cekaj, ti hoces da kazes da je Lippi **** isto tako jer je trofeje osvojio u 90-im? Dafuq frajeru? De malo ukljuci kefalo i iskljuci cinizam - mozda ti lakse u zivotu bude.Vucevich je napisao/la: ↑21 dec 2019, 15:48Njegovi trenerski uspjesi su bili prije 15+ godina, to nema veze sa fudbalom u 2019/2020 godini. Jednostavno je pod znakom pitanja koliko je mu znanje up-to-date s obzirom na situaciju?Rimes87 je napisao/la: ↑21 dec 2019, 15:23Nemoj se vaditi na foru da imas drugacije misljenje kada iza svakog tvog posta stoji nevjerovatan cinizam nicim podrzan. Ovaj savez je dno dna, ali kao i takav meni ne moze unistiti zelju za gledanjem repke, niti davanjem podrske selektorima - pogotovo onima koji imaju hebenu karijeru iza sebe vec za razliku od anonimusa koji se ovdje provlace.
Jesi li mozda razmislio da je trebalo mjesec dana da se dogovore uslovi? Mozda je covjek nih i oni njega necim uslovljavali za dogovor saradnje? Opet ti podcrtavam da je ovaj savez sranje, ali je ovaj put povukao dobar potez, plasirali se ili ne.
Moze i biti dobar izbor ali ne vidim nista trenutno na osnovu cega bi to neko mogao reci. Da li su trofeji osvojeni u 20-om vijeku zaista neki pokazatelj?
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
Papac Papac,
da, to sam rekao tacno tako

on je zadnji trofej osvojio prije par godina tako da ti je glupa uporeda
Da, zato sto tebi odgovara da pljujes po nasem covjeku. Nije da nisi navikao doduse.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
pa svaki ti je argument neki licni napad, dok cijenim tvoju kvazi-psihoanalizu ipak bih komentarisao fudbal - a Bajevic od 2005 nije nista napravio u trenerskoj karijeri. ne zanimaju me emocionalni argumenti nego sam postavio jednostavno pitanje a to je na osnovu cega ljudi govore da je Bajevic odlican izbor za trenera, jer je vodio Oly u Ligi Sampiona prije 20 i nesto godina?
Zadnja izmjena: Vucevich, dana/u 21 dec 2019, 20:16, ukupno mijenjano 1 put.
Kockasta glava dosla na red 

Nisam bas u toku kakav je strucnjak. Je li trener modernog tipa ili je tip iz 70ih godina? Mozda se nisam dobro izrazio, ali mislim da razumijete sta pitam.
Ma ebo to

Zadnja izmjena: Tili, dana/u 21 dec 2019, 20:27, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Uuuu... ozbiljan je. Jako mi se dopada stil.samoposmatram je napisao/la: ↑21 dec 2019, 20:26Njegove ekipe igraju direktno u napadu, a bez lopte man marking.

-
- Kontakt:
Dzaba mu stil ako igraci mu neprovode stvari u djelo. Na njemu je sad da nadje 12 igraca koji ce vodu nositi Dzeki i Pjanicu. Fakticki je on idealan za ovu dvojicu. Kao igrac je u duetu sa Vladicem bio udarna igla Veleza. Kao trener je imao duet Rivalda i Giovannija. Jedino sto ga zeza je Pjaniceva pozicija koja je vise povucena na terenu, gdje Moze stvarati slabu tacku u kontra fazi.FliX je napisao/la: ↑21 dec 2019, 20:36Uuuu... ozbiljan je. Jako mi se dopada stil.samoposmatram je napisao/la: ↑21 dec 2019, 20:26Njegove ekipe igraju direktno u napadu, a bez lopte man marking.![]()
usput ovi sto govore da covjek jedva prica, definitivno niste nikad gledali njegove press konferencije i izjave, frajer uvijek ovako dramski pricao
Trenutno korisnika/ca: denza, katalinski, Zglavkar i 17 gostiju.