Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
padobranac1978
-
Kontakt:
Postao/la padobranac1978 » 20 nov 2010, 15:24
Colorado je napisao/la:Samo F.K.S !! je napisao/la:Sve dok ne odu lopovi iz kluba nama nece biti dobro pa makar i prvi bili jedva cekam tu famoznu skupstinu
1921 ako se neke kockice posloze zasto ne bi mogli ?
ee pa to naravno *ajebajem se i ja malo hahaha zato sto ti prijatelju govoris da si navijac SARAJEVA od juce .. zna se da ne nama svima SARAJEVO priraslo srcu .. da nam srce kuca za sveti GRB i Bordo boje , al ovo vise ne moze ovako ja ne mogu da shvatim kako ljudi koji nemaju pojma o zivotu vode najbolji KLUB U DRZAVI ii to sto ti kazes za skupstinu nadam se i ja da ce se makar nesta promjeniti jer dok ne odu vec odavno poznati PARAZITI situacija u klubu se nece promijeniti . Al mene najvise boli to sto neki okrivljuju igrace , pa igraci nisu nista krivi ljudi .. znaci oni su samo iznijeli situaciju takva kakva jeste i ja sam u potpunosti samo na njihovoj strani !
sad ce te napasti da si i na mirzinoj strani

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
-
Colorado
padobranac1978 je napisao/la:Colorado je napisao/la:Samo F.K.S !! je napisao/la:Sve dok ne odu lopovi iz kluba nama nece biti dobro pa makar i prvi bili jedva cekam tu famoznu skupstinu
1921 ako se neke kockice posloze zasto ne bi mogli ?
ee pa to naravno *ajebajem se i ja malo hahaha zato sto ti prijatelju govoris da si navijac SARAJEVA od juce .. zna se da ne nama svima SARAJEVO priraslo srcu .. da nam srce kuca za sveti GRB i Bordo boje , al ovo vise ne moze ovako ja ne mogu da shvatim kako ljudi koji nemaju pojma o zivotu vode najbolji KLUB U DRZAVI ii to sto ti kazes za skupstinu nadam se i ja da ce se makar nesta promjeniti jer dok ne odu vec odavno poznati PARAZITI situacija u klubu se nece promijeniti . Al mene najvise boli to sto neki okrivljuju igrace , pa igraci nisu nista krivi ljudi .. znaci oni su samo iznijeli situaciju takva kakva jeste i ja sam u potpunosti samo na njihovoj strani !
sad ce te napasti da si i na mirzinoj strani

ma nek me napada ko hoce kazem podvlacim NISAM NA MIRZINOJ strani al lik nije nista kriv ..

NE opravdavam ga , volio bi da ode i da dode husref

-
kengur
-
Kontakt:
Zadnjih par postova je skroz na mjestu.
Pribojavao sam se ove tekme ali igraci su je odradili sa obrazom. Steta onog kiksa sa Drinom. Zao mi je Veleza i zelim mu da se pregrupise i izvuce.
Kao sto par raje rece - treba se fokusirati na lopove, cinjenice koje su pravili i dokaza koji su skupljeni a preskakati nagadjanja. Lopove i parazite na sud.
Sto se igraca tice, nije im lako ali i njima treba podrska navijaca. Dakle neka ne ponavljaju gresku da se mjesaju u politiku a imace potpunu podrsku kao i do nedavno. Ja im vjerujem da im je tesko i da je neimastina ali ne smiju dozvoliti da se lopovi sakrivaju iza njih i zakuhavaju izmedju igraca i navijaca, da bi skrenuli paznju sa sebe.
-
Megamon
-
Kontakt:
kengur je napisao/la:Zadnjih par postova je skroz na mjestu.
Pribojavao sam se ove tekme ali igraci su je odradili sa obrazom. Steta onog kiksa sa Drinom. Zao mi je Veleza i zelim mu da se pregrupise i izvuce.
Kao sto par raje rece - treba se fokusirati na lopove, cinjenice koje su pravili i dokaza koji su skupljeni a preskakati nagadjanja. Lopove i parazite na sud.
Sto se igraca tice, nije im lako ali i njima treba podrska navijaca. Dakle neka ne ponavljaju gresku da se mjesaju u politiku a imace potpunu podrsku kao i do nedavno. Ja im vjerujem da im je tesko i da je neimastina ali ne smiju dozvoliti da se lopovi sakrivaju iza njih i zakuhavaju izmedju igraca i navijaca, da bi skrenuli paznju sa sebe.
Zanimljivo da su igraci danas ignorisali nase navijace.Kada smo dali gol otrcali su u zagrljaj mirzi umjesto navijacima.Na kraju su otisli u svlacionicu umjesto da pozdrave navijace

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
miky_hz
-
Kontakt:
Jbt kako mi je sad krivo sto protiv Drine nisu uzeli i sto se svi ovi problemi nisu rijesavali na polusezoni,sad bi bili na 3 boda

al nema veze nije ni ovo lose,cestitke momcima
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
mostar_mo
-
Kontakt:
Megamon je napisao/la:kengur je napisao/la:Zadnjih par postova je skroz na mjestu.
Zanimljivo da su igraci danas ignorisali nase navijace.Kada smo dali gol otrcali su u zagrljaj mirzi umjesto navijacima.Na kraju su otisli u svlacionicu umjesto da pozdrave navijace 
i meni je to upalo u oči ...nisam znao da ste u zavadi sa igračima ..
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
-
kengur
-
Kontakt:
Pa to je to o cemu govorim. Lopovi i paraziti su vec bacili kost izmedju navijaca i igraca a oni se sklonili u stranu.
Znaju oni sta rade itekako. I sada ce oni zaboga jos i braniti igrace.
Raja pazite se ubleha, sa igracima treba rascistiti da oni nisu problem samo neka se klone politike.
-
Batistuta
-
Kontakt:
Radujem se svakoj pobjedi Sarajeva,ali sa ovim parazitima tapkat ćemo u mjestu i tonuti samo dublje.Nas interesuju titule a ne neka 2 i 3 mjesta.Mirza odlazi zajedno sa svojim puncem koji je siva eminencija našeg kluba i čitavo zlo i naša propast dolazi vašim vjetrom.Učinili ste to da vam korijene mrzimo,i ako su ikada imalo voljeli ovaj klub neka odu.Dobra stvar je što se lavina pokrenula i što će se nešto desiti.E sad ili će čudovišta da se i dalje hljebe i nalaze stihijska rješenja ili ćemo konačno postati klub.Mene ne interesuje titula i Evropa ako ću poslije nje izlaziti sa još većim dugovima i problemima.BP očekujem od vas neki smislen potez,samo vama vjerujem i nikome više.
-
UPS
-
Kontakt:
Gledao sam utakmicu u Mostaru i mogu vam reci da je sve ovo sto se dogadja prava kuhinja. Igraci jednostavno biraju kad i kako ce odigrati, a sve za potrebe familije Fazlagic i jarana im baljka. Ne pise nam se dobro...
Pakas varesanovic naravno nece otici jer to sad nije aktuelno, sad ima i neke rezultate... Sve je ovo klasicna rezija mahalskih minderpuza iz kluba. Naravno, sad ce mirza sjesti sa jaranom Baljkom i opet razmatrati sta ce dalje, kakvu strategiju trebaju razviti za narednu skupstinu i tako to... tuga velika sta nam rade
I da, zao mi je Veleza ali sta da se radi, Mirza je danas morao pobjediti

-
Batistuta
-
Kontakt:
UPS je napisao/la:Gledao sam utakmicu u Mostaru i mogu vam reci da je sve ovo sto se dogadja prava kuhinja. Igraci jednostavno biraju kad i kako ce odigrati, a sve za potrebe familije Fazlagic i jarana im baljka. Ne pise nam se dobro...
Pakas varesanovic naravno nece otici jer to sad nije aktuelno, sad ima i neke rezultate... Sve je ovo klasicna rezija mahalskih minderpuza iz kluba. Naravno, sad ce mirza sjesti sa jaranom Baljkom i opet razmatrati sta ce dalje, kakvu strategiju trebaju razviti za narednu skupstinu i tako to... tuga velika sta nam rade

Najveće zlo našeg kluba i pokretač svega su Fazlagići.Pa evo vidite šta se sad dešava,Mirza naravno neće otići,čudovišta će naći neko prelazno rješenje,preko plaćenih medija i članaka ušminkati situaciju,a navijače će proglasiti nepoželjnim jer su im jedino navijači prepreka za njihov lopovluk,i nastavit će da žive od Sarajeva jer su ga oni privatizovali.Sa druge strane ako nema dovoljno jakih ljudi da to spriječe i ako nema volje,hrabrosti onda to i zaslužujemo.Sarajevo ima dosta uticajnih navijača,privrednika,pametnih ljudi pa ako oni to mogu gledati onda i mi izgleda moramo,malo bi me začudilo i razočaralo da Bp sve to olako puste ali daj Bože da se obrne u našu korist.
-
FK Sarajevo
-
Kontakt:
Postao/la FK Sarajevo » 20 nov 2010, 17:07
Batistuta je napisao/la:UPS je napisao/la:Gledao sam utakmicu u Mostaru i mogu vam reci da je sve ovo sto se dogadja prava kuhinja. Igraci jednostavno biraju kad i kako ce odigrati, a sve za potrebe familije Fazlagic i jarana im baljka. Ne pise nam se dobro...

Najveće zlo našeg kluba i pokretač svega su Fazlagići.Pa evo vidite šta se sad dešava,Mirza naravno neće otići,čudovišta će naći neko prelazno rješenje,preko plaćenih medija i članaka ušminkati situaciju,a navijače će proglasiti nepoželjnim jer su im jedino navijači prepreka za njihov lopovluk,i nastavit će da žive od Sarajeva jer su ga oni privatizovali.Sa druge strane ako nema dovoljno jakih ljudi da to spriječe i ako nema volje,hrabrosti onda to i zaslužujemo.Sarajevo ima dosta uticajnih navijača,privrednika,pametnih ljudi pa ako oni to mogu gledati onda i mi izgleda moramo,malo bi me začudilo i razočaralo da Bp sve to olako puste ali daj Bože da se obrne u našu korist.
Nije mi jasno KAKO IH NIJE SRAMOTA!!!!!!!!!!!Dvije godine se Alihodzic i Baljak mole da napuste klub,dvije godine na razno razne nacine.I jos nijednom se nisu oglasili oko toga,lopovi jedni mars iz kluba.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
-
rtm86
-
Kontakt:
FK Sarajevo je napisao/la:
Nije mi jasno KAKO IH NIJE SRAMOTA!!!!!!!!!!!Dvije godine se Alihodzic i Baljak mole da napuste klub,dvije godine na razno razne nacine.I jos nijednom se nisu oglasili oko toga,lopovi jedni mars iz kluba.
Ja ne mogu razumjeti takve ljude (podsjecaju me na one iz državnog Saveza). Niko ih ne želi a neće da odu, k'o da je to njihova babovina,

...
-
FK Sarajevo
-
Kontakt:
Postao/la FK Sarajevo » 20 nov 2010, 17:23
rtm86 je napisao/la:FK Sarajevo je napisao/la:
Ja ne mogu razumjeti takve ljude (podsjecaju me na one iz državnog Saveza). Niko ih ne želi a neće da odu, k'o da je to njihova babovina,

...
Kazu da nemaju svojih interesa,tako kazu.A ako nemaju interesa zasto ne ode????Zato sto ipak imaju interese,pokrali su stotine hiljada maraka i nije im dosta

.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
-
BEZZA
-
Kontakt:
Bravo Sarajevo, bravo igraci, bravo MV !
-
Batistuta
-
Kontakt:
Klub je njihov,igrači su njihovi,transferi igrača su njihovi,jednostavno ljudi od Sarajeva žive,imaju lagodan život,što mogu uzeti uzimaju,ne daju ništa klubu,navijači ih ne interesuju,glas javnosti takođe,imaju svoje medije i potplatljive novinare koji napišu šta im se kaže(tačno se mogu poznati takvi članci) a mi bolesnici kluba koji dajemo sveje živote,novac,vrijeme njih ne interesuju.Da se ne lažemo takav je slučaj i u Veležu,Slobodi,Čeliku,i u Želji ali to Osim malo vadi zadnjih godina a i to do trenutka dok njihovim lopovima odgovara.To je ostatak rata kod nas,takvi likovi su se nakotili i teško ih je istjerati,pogledajte i savez koji je vrhunac svega takvog.
-
djokica
-
Kontakt:
Megamon je napisao/la:kengur je napisao/la:Zadnjih par postova je skroz na mjestu.

To je jedino sto su mogli uraditi. Navijaci prave ogromnu gresku. Ja sam stari navijac sarajeva, i ne znam ko je vise u pravu u svemu ovome. Mozete biti protiv Baljaka, merdanovica... ili ovog sto je bio predsjednik ( Blekic ). sve je to u 5 deka. ali NIKAD niste smjeli da se okrenete protiv trenera ( ko god on bio ) i igraca. Ljudi su gladni i za to su krive i stara i nova uprava. Ne vidim sta je problem sto su rekli nakon 5-6 mjeseci - ISTINU. Iskreno, ne bih vas ni ja pozdravio niti trcao prema vama nakon gola.
IGRACIMA SVAKA CAST STO JOS IGRAJU ZA ONO STO JE NEKAD BILO ----VELIKI KLUB. Igraci i trener sigurno nisu doveli Klub do ovoga!
FKS❤️1946
-
rtm86
-
Kontakt:
Batistuta je napisao/la:Klub je njihov,igrači su njihovi,transferi igrača su njihovi,jednostavno ljudi od Sarajeva žive,imaju lagodan život,što mogu uzeti uzimaju,ne daju ništa klubu,navijači ih ne interesuju,glas javnosti takođe,imaju svoje medije i potplatljive novinare koji napišu šta im se kaže(tačno se mogu poznati takvi članci) a mi bolesnici kluba koji dajemo sveje živote,novac,vrijeme njih ne interesuju.Da se ne lažemo takav je slučaj i u Veležu,Slobodi,Čeliku,i u Želji ali to Osim malo vadi zadnjih godina a i to do trenutka dok njihovim lopovima odgovara.To je ostatak rata kod nas,takvi likovi su se nakotili i teško ih je istjerati,pogledajte i savez koji je vrhunac svega takvog.
Problem je u nama, sto smo takvi kakvi jesmo, samo nesto trpimo. Treba se malo ogledati na francuze il grke npr, njihove proteste. Kad im nesto ne stima, onda sve gori. Nisam tip nasilnika, al nekada bi javni linč takvih osoba bio jedino rješenje...
-
Colorado
rtm86 je napisao/la:Batistuta je napisao/la:Klub je njihov,igrači su njihovi,transferi igrača su njihovi,jednostavno ljudi od Sarajeva žive,imaju lagodan život,što mogu uzeti uzimaju,ne daju ništa klubu,navijači ih ne interesuju,glas javnosti takođe,imaju svoje medije i potplatljive novinare koji napišu šta im se kaže(tačno se mogu poznati takvi članci) a mi bolesnici kluba koji dajemo sveje živote,novac,vrijeme njih ne interesuju.Da se ne lažemo takav je slučaj i u Veležu,Slobodi,Čeliku,i u Želji ali to Osim malo vadi zadnjih godina a i to do trenutka dok njihovim lopovima odgovara.To je ostatak rata kod nas,takvi likovi su se nakotili i teško ih je istjerati,pogledajte i savez koji je vrhunac svega takvog.
Problem je u nama, sto smo takvi kakvi jesmo, samo nesto trpimo. Treba se malo ogledati na francuze il grke npr, njihove proteste. Kad im nesto ne stima, onda sve gori. Nisam tip nasilnika, al nekada bi javni linč takvih osoba bio jedino rješenje...
ee upravo tako slazem se sa tobom , i ja bi iskreno volio da se org neki protest nesta .. da se vise stane u kraj lopovima u klubu

-
ado-hz
-
Kontakt:
Opet mi na virslama pobjedjuemo....sta bi bilo da pojedu samo jedan kiwi

...eh evo jedan zanimljiv tekst o Blekicu pa kome nije mrsko neka procita....samo nemoj da neki kaze da je montiran jer je ovo tekst iz 2009god kad nije bio ni u pjesmi nekoj za predsjednika Sarajeva...dok svi ne skontamo da nam ne treba ni Baljak,ni Alihodzic ni Merdanovic....a takodje ni Blekic i Varesanovic nema nam napretka.....svi nabrojani su lopovi na svoj neki naco...neki kradu pare...neki peru pare preko klupa....dok su neki zalutali u svom poslu....al dzaba je nama govoriti kad smo slijepi kod ociju....al haj ko hoce da procita procitace
http://www.ambasador.ch/site/film/236-zijad-bleki-
-
kengur
-
Kontakt:
Raja hajmo biti posteni.
Igraci su stali pred kamere i opisali situaciju u nadi da im se isplati jos koja plata. To su iskoristili lopovi koji su se sakrili iza njih i odglumili svadju izmedju navijaca i igraca. Igraci ih nisu mogli sprijeciti a nebi im ni bilo to pametno. Njima je do pokoje plate i to je sve. Naivno su uletili u zamku parazita.
Igrace treba podrzati. Zamolio bih one razumnije navijace da se prekontaju i ovo podrze. Takodje i trenera sve dok naredna uprava ne odluci da li se on i dalje uklapa u planove. Licno nisam o Mirzi imao ekstra misljenje ali on trenutno NIJE problem i treba ga podrzati.
Problem su lopovi i samo se na njih usmjeriti. Jer sa njima cemo tavoriti i iducih 15 godina.
I tacno svi mi pomalo snosimo odgovornost jer trpimo i biramo lopove svaki put.
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, BeYaZ, bosnas_, fera, fks74, johntravolta123, Kabinet1987, keli, napoleon72, NazorUso, Shategabri, SHZ82, spezial, xinxee i 99 gostiju.