Frutek je napisao/la:Sve fino al da potvrdimo DOMINACIJU u KANTONU![]()

Zvijezi puno srece u nastavku takmicenja

Frutek je napisao/la:Sve fino al da potvrdimo DOMINACIJU u KANTONU![]()
nije ni cudo sta pises...trebao si doci i pogledat kako vasi sa sudijama igraju ...s.s.lazio je napisao/la:Đe ste Zvjezdaši,ajd nemojte žaliti zbog poraza,niste bolje ni zaslužili,niste nam niti jedne ozb šanse napravili,a kakvi smo na strani,jesmo li mesari??
De mi samo jednu utakmicu Slobode ove sezone nadji da se prenosila ili da ce se prenositi svaka ti cast, pa bi se i mi na to trebali izvlaciti, bizi ba ako su vam igraci toliko mutavi da za 45 minuta ne mogu zabit go, a imaju igraca vise svaka vam cast.Bosanski zmaj je napisao/la:Ne zelim da dajem opravdanje za danasnju igru ali suđenje dotičnog iz Sarajeva nema nikakve veze sa sportom.Kako ga nije strah Boga.Ovo je čisti KRIMINAL.Samo mi je žao što na kraju nismo uletili u teren i prebili sudije.Sad nam može biti svima jasno zašto nema Zvijezdinih utakmica u pregledima,zašto nikad nisu ni pomislili da prenose jednu Zvijezdinu utakmicu.Ovdje je kriva naša uprava zato što ništa ne poduzima jer nas konstantno kradu već treću godinu.Izdrži Zvijezdo,ostatćeš i preživjeti zbog ovih grobara iz saveza.
P.S.ĆURGUZ,ĐORIĆ,ŠEST,HUSIĆ,BEDAK MRŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ IZ ZVIJEZDE !
SAVEZ NAPOLJE !
SAVEZ NAPOLJE !
SAVEZ NAPOLJE !
ovo je zalosno, sta rade sudije od zvijezde,ovo nema ni na kosovu,da se ovako kradu bodovi,**** ti i zvijezdu i nas savez ,vise ne dolazim na utakmice dok ne dodje boja uprava...pozzzBosanski zmaj je napisao/la:Ne zelim da dajem opravdanje za danasnju igru ali suđenje dotičnog iz Sarajeva nema nikakve veze sa sportom.Kako ga nije strah Boga.Ovo je čisti KRIMINAL.Samo mi je žao što na kraju nismo uletili u teren i prebili sudije.Sad nam može biti svima jasno zašto nema Zvijezdinih utakmica u pregledima,zašto nikad nisu ni pomislili da prenose jednu Zvijezdinu utakmicu.Ovdje je kriva naša uprava zato što ništa ne poduzima jer nas konstantno kradu već treću godinu.Izdrži Zvijezdo,ostatćeš i preživjeti zbog ovih grobara iz saveza.
P.S.ĆURGUZ,ĐORIĆ,ŠEST,HUSIĆ,BEDAK MRŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ IZ ZVIJEZDE !
SAVEZ NAPOLJE !
SAVEZ NAPOLJE !
SAVEZ NAPOLJE !
Jeste opasniBosanski zmaj je napisao/la:Da li je neko došao sa stadiona od navijača koji su ostali da dočekaju sudiju ,je li sudija "preživio".
svaka castslani grad je napisao/la:sutra nek pobijedi bolji i da sve prodze u redu..mi imamo odlicne odnose sa zmajevima...ne sirite bezveze zlu krv
Navijač nekog polukluba rečenecko_gradacac je napisao/la:frutek ajde alo jedi ****
OVO NAM NIJE UPAKOVALA SLOBODA IZA OVOG STOJI SAVEZ,KOJI ŽELI DA UNIŠTI ZVIJEZDU.ONI NAMA NISU DANAS DOZVOLILI DA PREĐEMO CENTAR,SVAKI IOLE KONTAKT IGRAČI SLOBODE BI SE VALJALI A NAMA SVIRALI KONTAFAUL I TAKO U NEDOGLED.MI NERADIMO SA SUDIJAMA I TO JE NAJVEĆI PROBLEM ZVIJEZDE,TO NAŠI IZ UPRAVE NIKAKO DA SHVATE,MOŽDA ĆE SHVATITI KAD NAS POŠALJU U PRVU FEDERALNU LIGU.s.s.lazio je napisao/la:1. Kao što znamo na većini tekmi sudija naginje domaćinu na taj način da svira za domaće barem 50 % nepostojećih prekršaja !
2. Svi pričaju da se iz Tuzle ne mogu odnijeti bodovi da smo mesari ovo ono a Leotar je odnio 1 bod,Široki je odnio sva 3 !
3.Nas je sudija zaklo u Prijedoru,napravio masakr !
4. U kupu protiv Olimpica sudija nas je drastično oštetio zato nemojte pričati da se navlači Slobodi !
5. U Gradačcu na tekmi nisam bio,čujem da se žalite na suđenje,ne bih da ulazim u to jer nisam upućen,al baš da vas je sudija toliko želio oštetiti nezz,zašto je onda isključio našeg igrača ?!
6. Čak i da je sudija bio protiv vas pa vi niste niti jedne ozb šanse napravili protiv Slobode,da vam možda sudija nije i za to kriv??
7. Pozdrav![]()
Kad vec dodje sa utakmice, možda si se dovezao sa helikopterom u Gradačac.s.s.lazio je napisao/la:1. Kao što znamo na većini tekmi sudija naginje domaćinu na taj način da svira za domaće barem 50 % nepostojećih prekršaja !
2. Svi pričaju da se iz Tuzle ne mogu odnijeti bodovi da smo mesari ovo ono a Leotar je odnio 1 bod,Široki je odnio sva 3 !
3.Nas je sudija zaklo u Prijedoru,napravio masakr !
4. U kupu protiv Olimpica sudija nas je drastično oštetio zato nemojte pričati da se navlači Slobodi !
5. U Gradačcu na tekmi nisam bio,čujem da se žalite na suđenje,ne bih da ulazim u to jer nisam upućen,al baš da vas je sudija toliko želio oštetiti nezz,zašto je onda isključio našeg igrača ?!
6. Čak i da je sudija bio protiv vas pa vi niste niti jedne ozb šanse napravili protiv Slobode,da vam možda sudija nije i za to kriv??
7. Pozdrav![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.