prijatelju pricas nei stine da je velez otjeran,nemoj pricat kad neznas,poslije rata mostar je bio podjeljen na 6 opcina i svaka je opcina donosila zakone kako je htjela i tako je izdala zrinjskom stadion,i tako isto kao sto su hrvatski prostori na starom mostu,dati nekom drugom,i kad se grad ujedinjavao obje su strane potpisale da se sve stosu opcine potpisale usvoji kao da je grad potpiso,i tako je i bilo,znaci i muslimani su to potpisali,zato nemoj iznositi ne istinetanzla je napisao/la:Velež je otjeran, protjeran i to je de facto. Ne volim ih ni ja, vazda nešto seruckaju protiv nas, ali se to poreći ne može.suntu jeu je napisao/la:To je sta bi bilo kad bi bilo priča. Dakle on je bio komunistički stadion, a ne Veležov. Da skratimo priču, meni nikada ne bi bilo da me neko istjera iz kuće koja nije moja, pa bilo koji gazda da je u pitanju.![]()
Svi na svoja ognjišta.
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
e jarane da vidim tog kloca,majmuna koji je mogo potpisati da Velezov stadion pripadne Zrinjskom....ne interesuje me jel gradski ili nije..al takva otimacina je DNO
by the way...red army kaka je atmosfera za tekmu...ma nama i bod MIJADZA..u kakim smo ****
by the way...red army kaka je atmosfera za tekmu...ma nama i bod MIJADZA..u kakim smo ****
Ovo sto je boldirano je cista laz jer niti jedan prijeratni privatni prostor pa bio on hrvatski,srpski ili bosnjacki nikom nije dat..... izdati su oni prostori koji su bili izdavani i prije rata.prijatelju pricas nei stine da je velez otjeran,nemoj pricat kad neznas,poslije rata mostar je bio podjeljen na 6 opcina i svaka je opcina donosila zakone kako je htjela i tako je izdala zrinjskom stadion,i tako isto kao sto su hrvatski prostori na starom mostu,dati nekom drugom i kad se grad ujedinjavao obje su strane potpisale da se sve stosu opcine potpisale usvoji kao da je grad potpiso,i tako je i bilo,znaci i muslimani su to potpisali,zato nemoj iznositi ne istine
Sta bi trebali sada izdati prostore onima koji su ih rusili a oni ljudi koji su od svojih para renovirali prostore i placaju sada kiriju sada ih treba izbaciti???
stadion pod BB je pravljen za potrebe Veleza iako nikada nije bio Velezov vec gradski opet ponavljam pravljen je za potrebe Veleza i moji su starci izdvajali od plate da bi se napravio.Nevolim o politici ali na ovu laz sam morao reagovati jer zivim u starom gradu i vrlo dobro sam upoznat o ovoj prici oko prostora
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
Sretno Vam sutra protiv FK Sarajeva (izvorno FK Torpedo) i da što prije stanete na svoje noge. Poderite pitare i spsite se. Još jednom sretno.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
pa sto nije nijedan izdat nijednom hrvatu?????????????nisko je napisao/la:Ovo sto je boldirano je cista laz jer niti jedan prijeratni privatni prostor pa bio on hrvatski,srpski ili bosnjacki nikom nije dat..... izdati su oni prostori koji su bili izdavani i prije rata.prijatelju pricas nei stine da je velez otjeran,nemoj pricat kad neznas,poslije rata mostar je bio podjeljen na 6 opcina i svaka je opcina donosila zakone kako je htjela i tako je izdala zrinjskom stadion,i tako isto kao sto su hrvatski prostori na starom mostu,dati nekom drugom i kad se grad ujedinjavao obje su strane potpisale da se sve stosu opcine potpisale usvoji kao da je grad potpiso,i tako je i bilo,znaci i muslimani su to potpisali,zato nemoj iznositi ne istine
Sta bi trebali sada izdati prostore onima koji su ih rusili a oni ljudi koji su od svojih para renovirali prostore i placaju sada kiriju sada ih treba izbaciti???
stadion pod BB je pravljen za potrebe Veleza iako nikada nije bio Velezov vec gradski opet ponavljam pravljen je za potrebe Veleza i moji su starci izdvajali od plate da bi se napravio.Nevolim o politici ali na ovu laz sam morao reagovati jer zivim u starom gradu i vrlo dobro sam upoznat o ovoj prici oko prostora
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
najgore sto ce opet glupa diskusija koja ide samo u krug zapoceti nakon ovoga
ali
dobro velik konj moras biti da bi upitao pitanje poput tvoga rozi
kao prvo hrvat sa desne,
nema sta da trazi u starom gradu jer makar 90% vas je skakalo i rafalalo kada se most rusio,
imali ste slavljenicki dan dok je citava lijeva obala,
sav normalan svijet sirom planete zgrazavao se nad nedjelom ljudskog uma desne obale grada Mostara!!!
kao drugo- aluminijski, bb, soko, bolnica itd itd sve sto je ostalo pod vasom rukom(svetom/prokletom)
sve je manje vise ocisceno 100% i takav tempo tj odraz protureakcije u starom gradu
ne pravdam poteze ali treba krenuti od tacke A da bi dosao do tacke stari grad
a ne preskakati stepenike i izjednacavati nesto sto se ne moze izjednaciti ni u ludilu!!!
mozda si mlad, mozda su ti dok si odrastao drugi ovo prepricali na drugaciji nacin
al ako nista sada imas priliku sjesti i razmisliti, skontati neku svoju licnu verziju desavanja,
OTETO - PROKLETO!!!
ali
dobro velik konj moras biti da bi upitao pitanje poput tvoga rozi
kao prvo hrvat sa desne,
nema sta da trazi u starom gradu jer makar 90% vas je skakalo i rafalalo kada se most rusio,
imali ste slavljenicki dan dok je citava lijeva obala,
sav normalan svijet sirom planete zgrazavao se nad nedjelom ljudskog uma desne obale grada Mostara!!!
kao drugo- aluminijski, bb, soko, bolnica itd itd sve sto je ostalo pod vasom rukom(svetom/prokletom)
sve je manje vise ocisceno 100% i takav tempo tj odraz protureakcije u starom gradu
ne pravdam poteze ali treba krenuti od tacke A da bi dosao do tacke stari grad
a ne preskakati stepenike i izjednacavati nesto sto se ne moze izjednaciti ni u ludilu!!!
mozda si mlad, mozda su ti dok si odrastao drugi ovo prepricali na drugaciji nacin
al ako nista sada imas priliku sjesti i razmisliti, skontati neku svoju licnu verziju desavanja,
OTETO - PROKLETO!!!
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
HSKZM je napisao/la:HSK Gradjanski je sadasnji Dinamo,pogledaj kako je taj klub mjenjao imena kroz povjest!
Ovdje imate sve,informirajte se!
http://www.rsssf.com/tablesk/kroahist.html

Gradjanski Zagreb = Zagreb City

Pokojni Pero Dzidic-Pesa imo(prosle god umro)a sada mu zena ima prostor.Ili mozda za vas Pero nije bio Hrvat jer je bio u Armiji BiH????Vise ne zelim o politici ovo je sportski forum.Rosas7 je napisao/la:pa sto nije nijedan izdat nijednom hrvatu?????????????nisko je napisao/la:Ovo sto je boldirano je cista laz jer niti jedan prijeratni privatni prostor pa bio on hrvatski,srpski ili bosnjacki nikom nije dat..... izdati su oni prostori koji su bili izdavani i prije rata.prijatelju pricas nei stine da je velez otjeran,nemoj pricat kad neznas,poslije rata mostar je bio podjeljen na 6 opcina i svaka je opcina donosila zakone kako je htjela i tako je izdala zrinjskom stadion,i tako isto kao sto su hrvatski prostori na starom mostu,dati nekom drugom i kad se grad ujedinjavao obje su strane potpisale da se sve stosu opcine potpisale usvoji kao da je grad potpiso,i tako je i bilo,znaci i muslimani su to potpisali,zato nemoj iznositi ne istine
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
-
- Kontakt:
Rosas7 je napisao/la:prijatelju pricas nei stine da je velez otjeran,nemoj pricat kad neznas,poslije rata mostar je bio podjeljen na 6 opcina i svaka je opcina donosila zakone kako je htjela i tako je izdala zrinjskom stadion,i tako isto kao sto su hrvatski prostori na starom mostu,dati nekom drugom,i kad se grad ujedinjavao obje su strane potpisale da se sve stosu opcine potpisale usvoji kao da je grad potpiso,i tako je i bilo,znaci i muslimani su to potpisali,zato nemoj iznositi ne istinetanzla je napisao/la:Velež je otjeran, protjeran i to je de facto. Ne volim ih ni ja, vazda nešto seruckaju protiv nas, ali se to poreći ne može.suntu jeu je napisao/la:To je sta bi bilo kad bi bilo priča. Dakle on je bio komunistički stadion, a ne Veležov. Da skratimo priču, meni nikada ne bi bilo da me neko istjera iz kuće koja nije moja, pa bilo koji gazda da je u pitanju.![]()
Svi na svoja ognjišta.
Odavno vecu laz nisam procitao ...
Stadion je ukrade i tokom okupacije i tzv''Herceg-Bosne'' je kao dodjeljen svinjskom na koristenje.Prosorije i pehari su pokradeni nesto se je uspjelo spasiti i to je vratio Kulje. **** odavde i idi negdje drugo siri dezimformacije koda ti je Smiljko Sagolj nesto u rodu ...
Anti Nakarada
molim vas bez politike na forumu.
koji prostori se izdaju i kome nas ovdje ne interesuje.
koji prostori se izdaju i kome nas ovdje ne interesuje.
Jeste brate vratite se nogometu!

FCS-FCS je napisao/la:e jarane da vidim tog kloca,majmuna koji je mogo potpisati da Velezov stadion pripadne Zrinjskom....ne interesuje me jel gradski ili nije..al takva otimacina je DNO
Hajde, hajde jazavci, sta vazda kukate

Svake godine ista prica, i vazda nas brcnete....Nego sretno vama u buducnosti, naravno od sutra

- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
SRETNO vam u izlasku iz bodovne, a komšinicama u izlasku iz finansijske i duhovne krize.
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
zamalo da pogodim 100 % al eto ii 1:2 odgovaraColorado je napisao/la:bice gusto bice 0:2arius je napisao/la:![]()
![]()

prvi put sam bio ove sezone na utakmici i nisam imao šta vidjeti ...kaljuža , blato ...teren je bio toliko težak da je teško bilo očekivati nešto više od prikazanog ...
Velež imao inicijativu gotovo cijeli susret al sve je to bilo prilično jalovo ...Sarajevo više sretno nego spretno došlo do pobjede ..mislim da nisu nikad lakše došli do 3 boda ...po prikazanom nismo zaslužili poraz al eto tako je kako je ... kažu da sreću treba izazvati ...
ostaje nam nada da ce se nesto organizovati na proljeće i da cemo izboriti opstanak mada ce biti jako tesko ...uz ove ljude koji trenutno vode klub nemoguce ...
Velež imao inicijativu gotovo cijeli susret al sve je to bilo prilično jalovo ...Sarajevo više sretno nego spretno došlo do pobjede ..mislim da nisu nikad lakše došli do 3 boda ...po prikazanom nismo zaslužili poraz al eto tako je kako je ... kažu da sreću treba izazvati ...
ostaje nam nada da ce se nesto organizovati na proljeće i da cemo izboriti opstanak mada ce biti jako tesko ...uz ove ljude koji trenutno vode klub nemoguce ...
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Nije problem u opstanku jer ce se ostati uz sve domace pobijede na proljece i jedna dvi sa strane (npr 3 boda iz Zenice ), vec je problem sto ce isti opet ostati u klubu i opet isto iz godine u godinu patnja.
ma znam ..pomirio sam se više sa takvom situacijom pa me manje i boli ...ja barem pamtim Velež iz boljih dana pa me to hrani i održava ...žao mi je ove mlađe raje koja su vidjela samo ovu patnju koju preživljavamo godinama..TNT je napisao/la:Nije problem u opstanku jer ce se ostati uz sve domace pobijede na proljece i jedna dvi sa strane (npr 3 boda iz Zenice ), vec je problem sto ce isti opet ostati u klubu i opet isto iz godine u godinu patnja.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
Lopovi u klubu i nesposobni su problem i na Kosevu. Indirektno kroz politiku i raja ih bira i kriva je sto su tu.
Mora se ustati na noge i pocistiti inace mrka nam kapa svima.
Sto se tice Veleza prije rata, da sad imate 10% takvu ekipu bili bi svake godine od rata ili prvaci ili bar u Evropi. Preziviti Mostar i mozda uzeti bod je znacilo da si ozbiljan za titulu. Asocijacija onog Veleza je bila brz i tehnicki lijep fudbal.
Nadam se da cete se osloboditi tereta, stati na noge i vratiti se na vas stadion.
Mora se ustati na noge i pocistiti inace mrka nam kapa svima.
Sto se tice Veleza prije rata, da sad imate 10% takvu ekipu bili bi svake godine od rata ili prvaci ili bar u Evropi. Preziviti Mostar i mozda uzeti bod je znacilo da si ozbiljan za titulu. Asocijacija onog Veleza je bila brz i tehnicki lijep fudbal.
Nadam se da cete se osloboditi tereta, stati na noge i vratiti se na vas stadion.
sta jel to penal kriv sto je SARAJEVO zasluzeno pobijediloMont0 je napisao/la:Dokle vise sa tim penalima, tugo moja

Meni je iskreno zao sto se velez nalazi u ovakvoj situaciji u kakvoj se nalazi i nadam se aBd da ce izboriti opstanak jer bi mi bilo jako zao da ispadnete .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.