Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Analiticar 2
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la Analiticar 2 » 19 nov 2010, 11:02

Virtu4l je napisao/la:Evo ga, opet se registrovao i počeo po starom. Nadam se da će nadležni reagovati.
Ja iznosim svoje mišljenje "prijatelju".

Opusti se zar nisi se obradovao kad si me vidio :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 19 nov 2010, 11:48

Ovaj igrac me najvise odusevljava kad uradi ono svoje efektno biciklo 8-) Pa na njegovu izvedbu bicikla ne bi pao prosjecan igrac sa termina a kamoli neki profesionalac.
Dio Arsenala

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 19 nov 2010, 11:50

-Paja je napisao/la:Ovaj igrac me najvise odusevljava kad uradi ono svoje efektno biciklo 8-) Pa na njegovu izvedbu bicikla ne bi pao prosjecan igrac sa termina a kamoli neki profesionalac.
[youtube][/youtube]

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 nov 2010, 12:01

Mislite na ovog igrača?

[youtube][/youtube]

Pogledajte na 2:55 saradnju Salihović-Ibišević, ili na 3:30 nešto u stilu C. Ronalda :P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 19 nov 2010, 12:10

Nego jedno pitanje za Virtu4la i Bosanca. Otkad ste vi to postali psihijatri? :)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 nov 2010, 12:11

Principatus je napisao/la:Nego jedno pitanje za Virtu4la i Bosanca. Otkad ste vi to postali psihijatri? :)
Moraš biti univerzalac, pomagati braći u nevolji, što rek'o gospodin Bikić 'otvarati im oči' :D

A promising week despite the loss

Dear friends,

it seems that we are contracting a bad habit and concede goals during injury time. Same as the Baden-Derby against the Sportclub Freiburg, which seemed to end as a goalless draw, until we had to take the goal against. It ended similiar to our loss against Bayern Munich on the fifth matchday and even last week, when Hamburg scored the equalizer two minutes away from the half-time whistle.

Basically, we showed a good performance and produced top-class chances, but eventually, we have been ineffective. I came after 66 minutes into the match and gave everything to help the team and decide the match for us.

That is why I really looked forward to yesterday's international against Slovakia. The Slovakian national team achieved the last 16 in the World Cup this year and lost narrowly against the Netherlands. Although I only played the last ten minutes, I'm happy that we won the match 3:2. Hopefully my hard work will also pay off at TSG in the next league match in Frankfurt. In the last season we came back from the Commerzbank-Arena with three points due to our 2:1 victory. Let's hope for a similiar outcome on Saturday!

Keep your fingers cross for me on Saturday! I'll come back to you next week!

Yours,

Vedo
Voli te tvoje Sarajevo.

Inter1977
Kontakt:

Post Postao/la Inter1977 » 19 nov 2010, 12:43

-Paja je napisao/la:Ovaj igrac me najvise odusevljava kad uradi ono svoje efektno biciklo 8-) Pa na njegovu izvedbu bicikla ne bi pao prosjecan igrac sa termina a kamoli neki profesionalac.
Olabavio mu lanac nesto..Protiv onih azijskih jadnika je napravio biciklo pa pao na guzicu.. :D :D :D :D :D
Jos malo da vjezba pa ce biti kao C. Ronaldo.... :D :D

Ja da sam na mjestu celnika saveza, psolao bih mu kuci fakturu na milion eura zbog rusenja uglead reprezentacije.... :D :D

Odigrao 100 utakmica dao jednog frljaka....

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 nov 2010, 12:57

Inter1977 je napisao/la:Olabavio mu lanac nesto..Protiv onih azijskih jadnika je napravio biciklo pa pao na guzicu.. :D :D :D :D :D Jos malo da vjezba pa ce biti kao C. Ronaldo.... :D :D
Misliš ovaj lanac?

[youtube][/youtube]

Azijski jadnici bi trebali biti ovi iz Katara, isti oni jadnici kojima je Vedad zabio gol...

[youtube][/youtube]

Slika vrijedi hiljadu riječi, kad hoćete da ga omalovažavate, nađite nešto drugo, jer ste ovaj put totalno promašili. Dokaz? Pogledajte klipove iznad.
Voli te tvoje Sarajevo.

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 20 nov 2010, 14:43

Ibisevic i Salihovic u prvoj postavi Hoffenheima.

4-4-2.

Haas - Beck, Vorsah, Compper, Ibertsberger - Salihovic, Lusi Gustavo, Rudy, Vukevic - Ibisevic, Ba

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 20 nov 2010, 15:04

Hmm sad ce da pocne plac u Hoffenheimovom forumu. :D
Nadam se, da ce najzad pruziti dobru igru i da zabije Frankfurtu koju. Drug od mene je iz Frankfurta i jak navijac, vec sam ga zadnji put bockao pred utakmicu sa Wolfsburgom, ali to je nazalost oslo u pogresni pravac. :)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 20 nov 2010, 15:06

sretno nasem dvojcu!

yup
Kontakt:

Post Postao/la yup » 20 nov 2010, 15:12

Ajmo Vedooo!

guber_90
Kontakt:

Post Postao/la guber_90 » 20 nov 2010, 15:13

Jao sto ovaj Ralf Rangnick sebi umislio da je Benitez, pa svaku utakmicu makar jednog, a pozeljno je i dvojicu igraca promjeni, jeste da mi je sada to drago, ali sta nas slijedece sedmice ceka eh to cemo tek da vidimo :roll:.

Uglavnom sretno Seji i Vedi i da zacepe usta tim dezurnim kriticarima na Hofinom forumu :mrgreen:.
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 20 nov 2010, 15:16

Imali ko link osim onaj od Bwina (koji ne mogu gledati jer sam iz Ger) na myp2p.eu i http://www.atdhe.net ?

Evo vidim na atdhe.net funkcionise, ali to je uvjek pitanje vremena.
Na Hoffe forumu su vec poceli da piz*e. :D

yup
Kontakt:

Post Postao/la yup » 20 nov 2010, 15:43

Asistencija Vede (tako sam bar vidio) za Vukčevića, al ovaj promašuje smrtnu šansu.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 20 nov 2010, 16:03

Vukcevic za 1:0 i Vedo zamalo za 2:0 ali golman sjajan.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 20 nov 2010, 16:46

Mlapa ulazi za Demba Ba, koji je tu i tamo malo suvise solirao.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 20 nov 2010, 16:58

Goooool! Ibisevic. Ali bilo je samo pitanje vremena, prije toga su mu svirali offside koji nije bio.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 20 nov 2010, 16:58

Zabi ga Vedo

hahaha i drugi :D
Zadnja izmjena: Faraon iz Visokog, dana/u 20 nov 2010, 16:59, ukupno mijenjano 1 put.
Rođen s tobom da budem

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 nov 2010, 16:58

Koji prodor Beckonje:shock: :shock: i onda Vedo ko Pipo :lol:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 20 nov 2010, 16:59, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Normus90, Proximic, Rimes87 i 20 gostiju.