Vidis da Sefket brije na fore sa slovom "K", prvo kardan, sada krepil (valjda kreten, fura kroatizme, dakle opet sa znakom K)

Izofiran si Sele, praznoglavce smeteno.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Vidis da Sefket brije na fore sa slovom "K", prvo kardan, sada krepil (valjda kreten, fura kroatizme, dakle opet sa znakom K)
Cmarko, ocito nisi imao latinski u skoli, a kad vidim tvoje postove, vjerovatno nisi ni u skolu isao.
Kako se na latinskom kaže, u me u me pijem praške, i saspi u me ja ću ga hraaanit? Hvala unaprijed.allsportsfan je napisao/la: ↑21 dec 2019, 16:39Cmarko, ocito nisi imao latinski u skoli, a kad vidim tvoje postove, vjerovatno nisi ni u skolu isao.
Kakav pokusaj orangutana da bude covjek.![]()
Šefćin buraz ga tečno govori.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑21 dec 2019, 16:55Strašno... Zamisli ne znati latinski jezik u 2019. godini.
Maternji mu u seluHeller je napisao/la: ↑21 dec 2019, 16:57Šefćin buraz ga tečno govori.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑21 dec 2019, 16:55Strašno... Zamisli ne znati latinski jezik u 2019. godini.
Nisam do sad sreo gospodina, kliknem mu na postove i vidim da piše MI i VI na temi Primere
Fura masline, vino, sir, grožđe, hoda u togi i učestvuje na orgijama. Sve to u tapaciranoj sobi.
Jesu ovo maknuli moderatora
Momak imaćemo problem
Trenutno korisnika/ca: Belito, VensanKasel i 10 gostiju.