NK Zvijezda Gradačac

TZ_BoY
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la TZ_BoY » 20 nov 2010, 14:58

Frutek je napisao/la:Sve fino al da potvrdimo DOMINACIJU u KANTONU :mrgreen: :mrgreen:
:D :D :D :D

Zvijezi puno srece u nastavku takmicenja :!: :!:
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 20 nov 2010, 14:59

Jusuf Dajić prva jaja Solara

DOMINACIJA
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 20 nov 2010, 15:02

JUSUF DAJIC

Sa igracem manje do 3 boda :mrgreen:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

s.s.lazio
Kontakt:

Post Postao/la s.s.lazio » 20 nov 2010, 15:07

Đe ste Zvjezdaši,ajd nemojte žaliti zbog poraza,niste bolje ni zaslužili,niste nam niti jedne ozb šanse napravili,a kakvi smo na strani,jesmo li mesari??
Giustizia per Gabriele Sandri !

Vola Lazio tu non sarai mai sola vola !

ado_94
Kontakt:

Post Postao/la ado_94 » 20 nov 2010, 15:22

s.s.lazio je napisao/la:Đe ste Zvjezdaši,ajd nemojte žaliti zbog poraza,niste bolje ni zaslužili,niste nam niti jedne ozb šanse napravili,a kakvi smo na strani,jesmo li mesari??
nije ni cudo sta pises...trebao si doci i pogledat kako vasi sa sudijama igraju ...
Nk Zvijezda

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 20 nov 2010, 15:22

cestitke slobodi na pobjedi, nasim igracima i treneru sretno u nekom drugom klubu a sudiji dabogda dzenazu klanjali sutra na barama.fuj sve mi se ovo danas ogadilo

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 20 nov 2010, 15:39

Ne zelim da dajem opravdanje za danasnju igru ali suđenje dotičnog iz Sarajeva nema nikakve veze sa sportom.Kako ga nije strah Boga.Ovo je čisti KRIMINAL.Samo mi je žao što na kraju nismo uletili u teren i prebili sudije.Sad nam može biti svima jasno zašto nema Zvijezdinih utakmica u pregledima,zašto nikad nisu ni pomislili da prenose jednu Zvijezdinu utakmicu.Ovdje je kriva naša uprava zato što ništa ne poduzima jer nas konstantno kradu već treću godinu.Izdrži Zvijezdo,ostatćeš i preživjeti zbog ovih grobara iz saveza.
P.S.ĆURGUZ,ĐORIĆ,ŠEST,HUSIĆ,BEDAK MRŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ IZ ZVIJEZDE !

SAVEZ NAPOLJE !
SAVEZ NAPOLJE !
SAVEZ NAPOLJE !

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 20 nov 2010, 15:41

Tuzlaci nemoj te pisat dzaba ako niste bili u Gradaccu...
samo cu potvrditi rijeci od MIRZAAA za sudiju...
dabogda mu se sutra dzenaza klanjala... pa zar u nas u Zvijezdi nema covjek koji ce yebat mater sudijama na polu vremenu, a ne da nas yebu svaku utakmicu kako znaju ...
+ onom zvalji pomocnom sto se folira da ga je neko pogodio a nigdje ni liske oko njega nema kamoli nekog tvrdog predmeta, ja stvarno za ovo vise nemam rijeci ..... :( :( :(
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

guber_90
Kontakt:

Post Postao/la guber_90 » 20 nov 2010, 15:43

Bosanski zmaj je napisao/la:Ne zelim da dajem opravdanje za danasnju igru ali suđenje dotičnog iz Sarajeva nema nikakve veze sa sportom.Kako ga nije strah Boga.Ovo je čisti KRIMINAL.Samo mi je žao što na kraju nismo uletili u teren i prebili sudije.Sad nam može biti svima jasno zašto nema Zvijezdinih utakmica u pregledima,zašto nikad nisu ni pomislili da prenose jednu Zvijezdinu utakmicu.Ovdje je kriva naša uprava zato što ništa ne poduzima jer nas konstantno kradu već treću godinu.Izdrži Zvijezdo,ostatćeš i preživjeti zbog ovih grobara iz saveza.

SAVEZ NAPOLJE !
SAVEZ NAPOLJE !
SAVEZ NAPOLJE !
De mi samo jednu utakmicu Slobode ove sezone nadji da se prenosila ili da ce se prenositi svaka ti cast, pa bi se i mi na to trebali izvlaciti, bizi ba ako su vam igraci toliko mutavi da za 45 minuta ne mogu zabit go, a imaju igraca vise svaka vam cast.
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."

ZVIJEZDAGRADACAC
Kontakt:

Post Postao/la ZVIJEZDAGRADACAC » 20 nov 2010, 15:47

Bosanski zmaj je napisao/la:Ne zelim da dajem opravdanje za danasnju igru ali suđenje dotičnog iz Sarajeva nema nikakve veze sa sportom.Kako ga nije strah Boga.Ovo je čisti KRIMINAL.Samo mi je žao što na kraju nismo uletili u teren i prebili sudije.Sad nam može biti svima jasno zašto nema Zvijezdinih utakmica u pregledima,zašto nikad nisu ni pomislili da prenose jednu Zvijezdinu utakmicu.Ovdje je kriva naša uprava zato što ništa ne poduzima jer nas konstantno kradu već treću godinu.Izdrži Zvijezdo,ostatćeš i preživjeti zbog ovih grobara iz saveza.

SAVEZ NAPOLJE !
SAVEZ NAPOLJE !
SAVEZ NAPOLJE !
ovo je zalosno, sta rade sudije od zvijezde,ovo nema ni na kosovu,da se ovako kradu bodovi,**** ti i zvijezdu i nas savez ,vise ne dolazim na utakmice dok ne dodje boja uprava...pozzz :mrgreen:

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 20 nov 2010, 15:50

KONSTANTNO NAS KRADU VEĆ TRI GODINE ALI OVO DANAS JE VRHUNAC BEZČAŠĆA U REŽIJI SUDIJSKE TROJKE.

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 20 nov 2010, 15:51

Odlika VELIKIH klubova je da im se u utakmicama sa MALIM klubovima da "lufta" :mrgreen:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 20 nov 2010, 15:52

Da li je neko došao sa stadiona od navijača koji su ostali da dočekaju sudiju ,je li sudija "preživio".

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 20 nov 2010, 15:54

Bosanski zmaj je napisao/la:Da li je neko došao sa stadiona od navijača koji su ostali da dočekaju sudiju ,je li sudija "preživio".
Jeste opasni 8-) :lol: :lol: :lol:

s.s.lazio
Kontakt:

Post Postao/la s.s.lazio » 20 nov 2010, 15:55

1. Kao što znamo na većini tekmi sudija naginje domaćinu na taj način da svira za domaće barem 50 % nepostojećih prekršaja !
2. Svi pričaju da se iz Tuzle ne mogu odnijeti bodovi da smo mesari ovo ono a Leotar je odnio 1 bod,Široki je odnio sva 3 !
3.Nas je sudija zaklo u Prijedoru,napravio masakr !
4. U kupu protiv Olimpica sudija nas je drastično oštetio zato nemojte pričati da se navlači Slobodi !
5. U Gradačcu na tekmi nisam bio,čujem da se žalite na suđenje,ne bih da ulazim u to jer nisam upućen,al baš da vas je sudija toliko želio oštetiti nezz,zašto je onda isključio našeg igrača ?!
6. Čak i da je sudija bio protiv vas pa vi niste niti jedne ozb šanse napravili protiv Slobode,da vam možda sudija nije i za to kriv??
7. Pozdrav :D :D
Giustizia per Gabriele Sandri !

Vola Lazio tu non sarai mai sola vola !

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 20 nov 2010, 15:55

frutek ajde alo jedi ****
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

Husein Captain
Kontakt:

Post Postao/la Husein Captain » 20 nov 2010, 15:59

slani grad je napisao/la:sutra nek pobijedi bolji i da sve prodze u redu..mi imamo odlicne odnose sa zmajevima...ne sirite bezveze zlu krv :evil:
svaka cast :)

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 20 nov 2010, 16:02

necko_gradacac je napisao/la:frutek ajde alo jedi ****
Navijač nekog polukluba reče :roll:

SLOBODA DOMINIRA

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 20 nov 2010, 16:03

s.s.lazio je napisao/la:1. Kao što znamo na većini tekmi sudija naginje domaćinu na taj način da svira za domaće barem 50 % nepostojećih prekršaja !
2. Svi pričaju da se iz Tuzle ne mogu odnijeti bodovi da smo mesari ovo ono a Leotar je odnio 1 bod,Široki je odnio sva 3 !
4. U kupu protiv Olimpica sudija nas je drastično oštetio zato nemojte pričati da se navlači Slobodi !
5. U Gradačcu na tekmi nisam bio,čujem da se žalite na suđenje,ne bih da ulazim u to jer nisam upućen,al baš da vas je sudija toliko želio oštetiti nezz,zašto je onda isključio našeg igrača ?!
6. Čak i da je sudija bio protiv vas pa vi niste niti jedne ozb šanse napravili protiv Slobode,da vam možda sudija nije i za to kriv??
OVO NAM NIJE UPAKOVALA SLOBODA IZA OVOG STOJI SAVEZ,KOJI ŽELI DA UNIŠTI ZVIJEZDU.ONI NAMA NISU DANAS DOZVOLILI DA PREĐEMO CENTAR,SVAKI IOLE KONTAKT IGRAČI SLOBODE BI SE VALJALI A NAMA SVIRALI KONTAFAUL I TAKO U NEDOGLED.MI NERADIMO SA SUDIJAMA I TO JE NAJVEĆI PROBLEM ZVIJEZDE,TO NAŠI IZ UPRAVE NIKAKO DA SHVATE,MOŽDA ĆE SHVATITI KAD NAS POŠALJU U PRVU FEDERALNU LIGU.
P.S.CRVENI NIJE MOGAO DA NEDA JER NAŠ KAPITEN HAMZIĆ KRENUO PREMA GOLU SLOBODE A OVAJ GA DRŽAO ZA DRES NEKIH 5 METARA.

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 20 nov 2010, 16:08

s.s.lazio je napisao/la:1. Kao što znamo na većini tekmi sudija naginje domaćinu na taj način da svira za domaće barem 50 % nepostojećih prekršaja !
Kad vec dodje sa utakmice, možda si se dovezao sa helikopterom u Gradačac.
1. Ekipa vam je nula kao i naša, zapravo ispod nule je vaša ekipa.
2. Vas je sudija u Gradačcu oštetio pravo, jer je prebrzo se uhvatio za đep ali nije mogao vratit i tako vam je igrač isključen.
3. Nismo mi imali šansu, pa kako ćemo imat šansu kada Alešković stoji sa pištaljkom spremnom za pisnut čim Zvijezda pređe centar. Vidio sam svakako suđenje ali onako nikad.
4. Dugujem izvinjenje navijačima Slobode, Sloboda jeste gigant to ste dokazali danas, Savez stoji iza vas.
Dragon Town

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.