FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- forza_juve
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
sada oima vremena da se sloze kockice da se neko dovede i u upravi i igraci bice sve ok ABD
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Bili su na picu prije nekoliko dana u Mostaru zalizani i Pika, cijeli Mostar i cijelo Sarajevo to zna tako da....samo sarajevo je napisao/la:Kikso je nas strucnjak protiv Drine a ovo ti je zamazivanje ociju druze da nas zalizani ostane,Pika mu je prodo ovu tekmu tj. pustio to da znas!drH je napisao/la:Cestitke na pobjedi, nije sve cisto, ali niti vas briga niti ste vi krivi sto je tako, zato cestitke na bodovima.
Hvala vam na podršci puno sreče u nastavku!mrzim_ulizice je napisao/la:cestitke za osvojena 3 boda i ako bog da da vi uzmete titulu
Sarajevo ljubavi moja!
- Megamon
- Kontakt:
Pa donio mu zalizani kurbandrH je napisao/la:Bili su na picu prije nekoliko dana u Mostaru zalizani i Pika, cijeli Mostar i cijelo Sarajevo to zna tako da....samo sarajevo je napisao/la:Kikso je nas strucnjak protiv Drine a ovo ti je zamazivanje ociju druze da nas zalizani ostane,Pika mu je prodo ovu tekmu tj. pustio to da znas!drH je napisao/la:Cestitke na pobjedi, nije sve cisto, ali niti vas briga niti ste vi krivi sto je tako, zato cestitke na bodovima.

Ako se ljudi sastanu odmah je namjestaljka

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
- Kontakt:

Eto drine,bili bi na 3 boda od borca i imali bi sigurno 2 mjesto.
Al iskreno neznam dali da se radujem pobjedi,zalizani će se oped dići.
Sad nam slijedi borba za kluba,a imamo vremena da ga dovedemo u dobro stanje do proljeća.
Nadam se da će ovi nazovi klubovi tipa zrinjski i lištica naći sebi mjesto u dnu tabele a da će čelik,sloboda naći mjesto u vrhu tabele i put u evropu.
1.fks
2.zeljo
3.čelik
4.sloboda
Al iskreno neznam dali da se radujem pobjedi,zalizani će se oped dići.
Sad nam slijedi borba za kluba,a imamo vremena da ga dovedemo u dobro stanje do proljeća.
Nadam se da će ovi nazovi klubovi tipa zrinjski i lištica naći sebi mjesto u dnu tabele a da će čelik,sloboda naći mjesto u vrhu tabele i put u evropu.
1.fks
2.zeljo
3.čelik
4.sloboda
- forza_juve
- Kontakt:
-
- Kontakt:
prije SB su se ubili od alkohola u Mostaru vidis da je zalizani fin lik ma gdje bi on sa krimosima bio u drustvu ma jokkkk cisto sumnjam!drH je napisao/la:Bili su na picu prije nekoliko dana u Mostaru zalizani i Pika, cijeli Mostar i cijelo Sarajevo to zna tako da....samo sarajevo je napisao/la:Kikso je nas strucnjak protiv Drine a ovo ti je zamazivanje ociju druze da nas zalizani ostane,Pika mu je prodo ovu tekmu tj. pustio to da znas!drH je napisao/la:Cestitke na pobjedi, nije sve cisto, ali niti vas briga niti ste vi krivi sto je tako, zato cestitke na bodovima.
cestitke pitarima na pobjedi u Mostaru,nadam se da cete sada imati za kifle:)
eto ajd mi objasni sto je bolje , od kad ti navijas za SARAJEVESamo F.K.S !! je napisao/la:![]()
bolje da smo izgubili

Nama je bolje sto smo na dnu jer i ono malo podrske koje su ovi imali od raje zbog rezultata na pocetku sada su izgubili. Nama je sad skupstina i na njoj cemo je.bati mamicu svim pikama i pikicima. A vama sa zalizanim i onim koji stoje iznad njega nece biti dobro, nazalost. Ako vam on i njegovi ostanu u klubu, nemojte se iznenaditi ako se nadjete u ovoj situaciji u kojoj se sad mi nalazimo. Zato OTPOR 

-
- Kontakt:
Ja navijam za Sarajevo od juce i nisam navijac nikakav
cim neko nesto kaze odma nije navijac ccc pa znas sto je bolje ? sad ce mirza ostati i **** ce nas jos pola godine

Kao navijač Sarajeva nikad mi nije bilo teže nego danas drago mi je zbog ovih dušebrižnika što pobijedismo ali mi je žao zbog svega što se dešava sa Veležom majko mila pa dokad,možete li išta uraditi da otjerate Piku i ostale bandite.Borite se i mi ćemo sa ovim našim lopovima nastaviti rat nemože nas zavarati ni ova pobjeda banda napolje iz svetinje!Izdržite rođenii da ako Bog da izborite opstanak i naravno da vam želim da krenete putem stare slave koju ste imali a ne da se borite za opstanak i Velež i Sarajevo zaslužuju bolje uprave i bolji odnos gradova prema njima!SRETNO!MOZAK je napisao/la:Cestitke sarajevu i da se izvucete iz ove krize, velez ionako ispada

Sarajevo ljubavi moja!
ma jarane nisi me skontao , mi treba da volimo SARAJEVO zbog mirze ili petog desetog iz uprave to i jest poenta , mirza ce otici ii sta cemo dalje .. iskreno ako mene pitas dok HUSREF ne dode nece biti nista bolje nego sadSamo F.K.S !! je napisao/la:Ja navijam za Sarajevo od juce i nisam navijac nikakavcim neko nesto kaze odma nije navijac ccc pa znas sto je bolje ? sad ce mirza ostati i **** ce nas jos pola godine

-
- Kontakt:
sad ponovo mozete pokrenut temu da mozete uzet titulu

-
- Kontakt:
Mi se druze borimo odavno,a to sto vi hocete da uradite mi smo uradili u vise navrata,sjeti se samo prosle godine i uletanja na teren,tako da smo mi nasu borbu samo nastavili!drH je napisao/la:Nama je bolje sto smo na dnu jer i ono malo podrske koje su ovi imali od raje zbog rezultata na pocetku sada su izgubili. Nama je sad skupstina i na njoj cemo je.bati mamicu svim pikama i pikicima. A vama sa zalizanim i onim koji stoje iznad njega nece biti dobro, nazalost. Ako vam on i njegovi ostanu u klubu, nemojte se iznenaditi ako se nadjete u ovoj situaciji u kojoj se sad mi nalazimo. Zato OTPOR
Zadnja izmjena: samo sarajevo, dana/u 20 nov 2010, 15:19, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Sve dok ne odu lopovi iz kluba nama nece biti dobro pa makar i prvi bili jedva cekam tu famoznu skupstinu
1921 ako se neke kockice posloze zasto ne bi mogli ?
Znamo mi odakle nam prijeti opasnost i borba dok zadnjeg lopova ne otjeramo a i vi isto i ako Bog da starim putevima slave i jedni i drugi!drH je napisao/la:Nama je bolje sto smo na dnu jer i ono malo podrske koje su ovi imali od raje zbog rezultata na pocetku sada su izgubili. Nama je sad skupstina i na njoj cemo je.bati mamicu svim pikama i pikicima. A vama sa zalizanim i onim koji stoje iznad njega nece biti dobro, nazalost. Ako vam on i njegovi ostanu u klubu, nemojte se iznenaditi ako se nadjete u ovoj situaciji u kojoj se sad mi nalazimo. Zato OTPOR
Sarajevo ljubavi moja!
- sarajlija89
- Kontakt:
Eh sad koliko je dobra ova pobjeda...znate vec,sa rezultatske strane je dobro...al za nas konacni cilj,mozda i nije...
al dobro,drago mi je da smo uzeli....sad tek borba pocinje,moramo otjerat parazite iz kluba,duga je pauza, pa nam to ide u korist....i onda na proljece,svi zajedno krenuti ka tituli ili evropi u najmanju ruku...sto je ipak realnije.
Sa rezultatske strane,vellika pobjeda...al pred nama su tek velike pobjede,ja se nadam aBd
I nema potrebe spominjat neko namjestanje ili sta vec...velezu su svi redom uzimali bodove,zasto i sarajevo ne bi....cak sta vise,kad nas sad nisu mogli dobit i vece su sanse bile da oni iskoriste ovu situaciju...al jbg...losi su realno...al nadam se da ce ostat u ligi,puno srece Velezu
SARAJEVO SAMPION

al dobro,drago mi je da smo uzeli....sad tek borba pocinje,moramo otjerat parazite iz kluba,duga je pauza, pa nam to ide u korist....i onda na proljece,svi zajedno krenuti ka tituli ili evropi u najmanju ruku...sto je ipak realnije.
Sa rezultatske strane,vellika pobjeda...al pred nama su tek velike pobjede,ja se nadam aBd

I nema potrebe spominjat neko namjestanje ili sta vec...velezu su svi redom uzimali bodove,zasto i sarajevo ne bi....cak sta vise,kad nas sad nisu mogli dobit i vece su sanse bile da oni iskoriste ovu situaciju...al jbg...losi su realno...al nadam se da ce ostat u ligi,puno srece Velezu

SARAJEVO SAMPION

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ee pa to naravno *ajebajem se i ja malo hahaha zato sto ti prijatelju govoris da si navijac SARAJEVA od juce .. zna se da ne nama svima SARAJEVO priraslo srcu .. da nam srce kuca za sveti GRB i Bordo boje , al ovo vise ne moze ovako ja ne mogu da shvatim kako ljudi koji nemaju pojma o zivotu vode najbolji KLUB U DRZAVI ii to sto ti kazes za skupstinu nadam se i ja da ce se makar nesta promjeniti jer dok ne odu vec odavno poznati PARAZITI situacija u klubu se nece promijeniti . Al mene najvise boli to sto neki okrivljuju igrace , pa igraci nisu nista krivi ljudi .. znaci oni su samo iznijeli situaciju takva kakva jeste i ja sam u potpunosti samo na njihovoj strani !Samo F.K.S !! je napisao/la:Sve dok ne odu lopovi iz kluba nama nece biti dobro pa makar i prvi bili jedva cekam tu famoznu skupstinu