NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2019/2020
Ben Simmons na postavljenu odbranu
Zaleti se > stani na slobodnim > okreni se ledjima kosu > vrati loptu na tricu gdje su svi pokriveni/baci je u bunar > iskljuci se iz napada
Zaleti se > stani na slobodnim > okreni se ledjima kosu > vrati loptu na tricu gdje su svi pokriveni/baci je u bunar > iskljuci se iz napada
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Objektivni ljudi bi rekli Mavsi jaci bez pumpaca statistike. 

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- BernardBarnjak
- Kontakt:
A Netsi i Irving?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nisu Mavsi jaci bez Luke ali nisu vala ni puno losiji,bar ne koliko napredni statsi kazu.2018 osvojio real euroligu s njim,a prosle godine imali bolji RS rekord bez njeg i vodili +13 u polufinalu protiv CSKA u 3.cetvrtini kad su ih Laso i Campazzo ukopali cirkuskim ponasanjem
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Odavno je poznato da ekipe bolje igraju bez Kyriea.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Situacija je jednostavna. Dallas ima najdublju klupu u ligi i u ovim mecevima uvijek iskoce barem dvojica koji nadomjeste Luku. Pogledajte meceve i statistiku Currya, Brunsona, pa i Wrighta u izostanku Luke. Osim toga, vec sam par puta naglasavao, Dallas ima fenomenalnog trenera. Sinoc nakon pocetnih 13 - 5 za Phillu, prelazi na zonsku odbranu nakon cega je utakmica otisla u jednom smjeru. Porzingis vraca osjecaj i ovo mu je prvi puta u karijeri da 4 puta uzastopno ostvaruje 20+10 utakmicu. Na pocetku sezone sam rekao da, ukoliko ne dovedu centra koji ce kupiti skokove, KP mora ici na 10+ i trenutno je na jako dobrom putu. Hardaway igra toplo - hladno kao i inace, ali je sut popravio u mnogome, cak je priznao da je licno sa Carlisleom radio na sutu. Ovo je mozda i idealna prilika da se nekome uvali njegov ugovor, iako sumnjam da ce Cuban sada htjeti razbijati hemiju. Sinoc je i Broekhoff s klupe imao doprinos cak.
Usput, jos dvije godine za Simmonsa (ako ne nauci sutirati) prije nego zavrsi u Panathanaikosu.
Usput, jos dvije godine za Simmonsa (ako ne nauci sutirati) prije nego zavrsi u Panathanaikosu.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Benjamin 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Mavsi
i bez Luke prasiti guzove najvecima,kapa dole.

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Mavsi od pocetka sezone kad su mnogi stavljali upitnik dal mogu da zaigraju u PO, sad igraju za HC, a sta ce biti u PO ostane da vidimo...
odličan rezervni pg. Čudi me da ga nije pokupila neka ozbiljna ekipa.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
-
- Kontakt:
GeriOldman je napisao/la: ↑21 dec 2019, 13:08Koliko je Ben Simmons loš igrač, alahu dragi tisi kadar

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Čak i mi vjerni navijači franšize ni u ludilu nismo priželjkivali ovo, ja prvi sam govorio da ćemo se boriti za 7-8seed sa Gsw. Al kapa dole Carlisleu

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
a nije on los igrac samo nije superstar niti ce ikad biti kao sto je to bila pretpostavka.GeriOldman je napisao/la: ↑21 dec 2019, 13:08Koliko je Ben Simmons loš igrač, alahu dragi tisi kadar
Titulu ne mozes osvojit s njim kao drugom opcijom u napadu i tu sva prica zavrsava, on je samo granicni all star materijal.
fkt sam se nadao da mogu dominirati ligom poslije gsw ere,tuga radi embiida
Philla mi je draga ekipa, defanzivno premoćni, kako je samo vanjska linija(Thybulle, Richardson i Simmons)agresivna, prave dosade. Ali po onome sinoć i još nekoliko tekmi koje sam gledao ove sezone bez pouzdanih šutera ponoviti će im se prošlogodišnje ispadanje u drugoj rundi, još sada nema Jimmya koji je bio "sigurno" rješenje mimo Embiida, a Harris nije taj potrebni nivo. Još je rano za donositi zaključke ali se čini da Horford uopšte nije bio potreban, da su Bogdom Kembu zaganjali, to bi bio strašan fit, a i Ben bi profitirao.
The Sixers are averaging 25.1 points in the 4th quarter, the 3rd worst mark in the league.
They also have the 2nd most turnovers in the 4Q this season.
Ili je do Browna, možda griješim.
The Sixers are averaging 25.1 points in the 4th quarter, the 3rd worst mark in the league.
They also have the 2nd most turnovers in the 4Q this season.
Ili je do Browna, možda griješim.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Ma Horford je doveden ja imam osjecaj samo radi serije sa Bucksima i to je to, niti je on onaj stari niti ista posebno donosi, eto jedino je plus kad embid odmara pogotovo tekme kad propusta, ali nisu nista specijalno dobili 

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Kakva pateticna izjava Kevina. Eh moja ljubav, idi u mirovinu odma, nemoj cekati zvanican kraj karijere. I ti bi da ides u neki contending tim. Ostaj tu gdje jesi i nisi za nista vise.
@igrajlopte 🐦
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.