Ovaj tobe mi djeluje kao 40-godisnjak koji zivi u podrumu svojih roditelja
KANTA GODINE - Diskusije
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: KANTA GODINE - Diskusije
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Jel klosarska provokacija ako se smiješ jer je rekao da je stručnjak jer je gledao ATP uživo? Da ili ne?
Nego pakuj taj monitor da ga na pik mećemo
Nego pakuj taj monitor da ga na pik mećemo
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 21 dec 2019, 00:51, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Prvo nam daj dokaz da stvarno posjeduješ Samsung monitor pa ćemo onda razgovarati.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
Posjedujem monitora, sto vi sa liste bolesnici zajedno kad skupite nemate.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑21 dec 2019, 00:51Prvo nam daj dokaz da stvarno posjeduješ Samsung monitor pa ćemo onda razgovarati.
Znaci moze i dva na poklon, samo dokaz u inbox mi posalji.
Djeco ba, hajmo spavanje i razgulite, dosta se drkali karine ustima.
Šefćo to što mi ističemo činjenicu da si šizofreničar nije nikakva uvreda. Zaista nam je žao ako te istina boli.
-
- Kontakt:
Kurcem po celi za lnNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑21 dec 2019, 00:06Jeb.ote ponasas se kao da si inzinjer elektrotehnike a ne konobarmohikanac12 je napisao/la: ↑21 dec 2019, 00:00NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑20 dec 2019, 23:55Navukao vas ko zadnje bekane. Otiso popio 15 piva usao vi jos postavljate slike![]()
Da imaš obraza ugasio bi acc, prosuo se gore od Skake za antifasizam. Idi bidaletino, vidi ima li te ko pocastiti pivom. Toliko piva si zadnji put vidio kad se renoviro Stari Most i sve dzaba bilo. On "popio" 15 piva. Sila hbte.
![]()
Ln.![]()
necemo o imovinskom stanju osjecam se posramljeno jer sam mozda uzivao u tvom osmjehu kad si ti rekao osamnest a ja dao cvaju i rekao u redu je
ln brato i tebi. Idemo te odvesti na tron
![]()

Forzza Velez
Morel spid u protuvrijednosti monitora? Il mezetluci? Il da mi platiš kod Raše Golijanina na Jahorini smještaj?allsportsfan je napisao/la: ↑21 dec 2019, 00:53Posjedujem monitora, sto vi sa liste bolesnici zajedno kad skupite nemate.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑21 dec 2019, 00:51Prvo nam daj dokaz da stvarno posjeduješ Samsung monitor pa ćemo onda razgovarati.
Nullius in verba
-
Pa i jesi za spida, narkoman raspali.Heller je napisao/la: ↑21 dec 2019, 00:55Morel spid u protuvrijednosti monitora? Il mezetluci? Il da mi platiš kod Raše Golijanina na Jahorini smještaj?allsportsfan je napisao/la: ↑21 dec 2019, 00:53Posjedujem monitora, sto vi sa liste bolesnici zajedno kad skupite nemate.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑21 dec 2019, 00:51Prvo nam daj dokaz da stvarno posjeduješ Samsung monitor pa ćemo onda razgovarati.
Moze i u parama, u cemu god hoces!
Samo jedan dokaz bolesnici dajte da vas je neko prvi uvrijedio!
Evo i mene ste pokusali isprovocirati, tako sto ste poceli vrijedjati kad vas iskaram, da ne znate gdje ste.
Crno na bijelo eto dokaz iznad, kakvi ste bolesnici i ovcari spomenutih 10-15 likova.
Hajde narkomancici, razlaz, terapija davno podijeljena.
Dosta vas je buraz iskarao za veceras, a da se ne lazemo i ostale momcine vas momacki iskarase.

Samo Recreativo. Čuj narkoman. Zašto ne odgovaraš na pitanje?
Nullius in verba
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Sva sreća pa te nismo isprovocirali jer da jesmo sigurno bi nam govorio da smo narkomani i bolesnici.
Kažem opet, sreća pa nisi nasjeo na provokacije.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Vako kako je on nas iskaro, tako i ja Veronicu Avluv.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑21 dec 2019, 01:03Sva sreća pa te nismo isprovocirali jer da jesmo sigurno bi nam govorio da smo narkomani i bolesnici.

Nullius in verba
Truba vam je da se koljete bez muzike..

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
boze kakav bolid
Nabija nas šefko opet na kardan
ja zelim novu listu, 15 ljudi na sefkinoj listi je premalo
Neće da odgovori na pitanje. Mada ne bi ni uz'o monitor da me iščakija ko Gačić trgovca.
Nullius in verba
- mohikanac12
- Kontakt:
Ja se izvinjavam jer sam maltretirao ostatak PlBiH previse, pa su od muke unistili izbor za kantu koja je kao skrojena za familiju Sevchet.
Oprostite mi.
Oprostite mi.

Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
mohikanac12 je napisao/la: ↑21 dec 2019, 02:05Ja se izvinjavam jer sam maltretirao ostatak PlBiH previse, pa su od muke unistili izbor za kantu koja je kao skrojena za familiju Sevchet.
Oprostite mi.![]()