Izgleda te buraz dobro na salgiju okrenuo, cim ga spominjes toliko.
Nego sa koliko si accounta glasao?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Izgleda te buraz dobro na salgiju okrenuo, cim ga spominjes toliko.
Svaka tebi cast legendo na iskrenosti, sto si ono rekao kako jest.Justin je napisao/la: ↑20 dec 2019, 21:18Ignorisi hejtere. Shevcet je za forumasa godine. Nikako za kante.allsportsfan je napisao/la: ↑20 dec 2019, 21:15Jesu se bolesnici iz Vijeca Bolesnika od 15 članova ponadali?![]()
![]()
Kakvi ste vi metilji i jadnici, to svijet nije vidio.
Glasali krepili sa 3 profila odjednom, taman toliko je buraz i imao glasova.
Nisu bolan ljudi na forumu ovce kao vi, skontala normalna raja sta radite jadnici jadni.
Sjedite sad i placite, a neka vam Dokurcenko ordinira po kuci.![]()
![]()
![]()
Vidi ovog padobrancaallsportsfan je napisao/la: ↑20 dec 2019, 22:47Izgleda te buraz dobro na salgiju okrenuo, cim ga spominjes toliko.
Nego sa koliko si accounta glasao?![]()
![]()
Taj lik je bruka za nasu planetu, a ne za forum. Blago kuci koju takav mentol zaobidje,mohikanac12 je napisao/la: ↑20 dec 2019, 22:13Ako vijetnamci nesto znaju izabrati, to je forumas godine.
@TobeYarabi![]()
Zar sumnjas u to da nije prosao u polufinale haha. Djaba lobiranje i glasanje za dobrog momka sefceta, citav forum ga izabra.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑20 dec 2019, 22:57![]()
Pa to je isti rang![]()
Nego jeli ovo dokoljenko usao u polufinale da ga poguramo do osvajanja zasluzene kante![]()
Redbull brate, ma ja buraza u dusu znam, znaci nema sanse da je nekog prvi uvrijedio, momak na mjestu, a zna dosta o sportu, ludi za sportom smo oba jbg.redbull93 je napisao/la: ↑20 dec 2019, 23:08Zar sumnjas u to da nije prosao u polufinale haha. Djaba lobiranje i glasanje za dobrog momka sefceta, citav forum ga izabra.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑20 dec 2019, 22:57![]()
Pa to je isti rang![]()
Nego jeli ovo dokoljenko usao u polufinale da ga poguramo do osvajanja zasluzene kante![]()
Jao ponizenja biti kanta godine. Sta ono jos napisa kao ako me izaberu za kantu znati cu da radim dobar posaoredbull93 je napisao/la: ↑20 dec 2019, 23:08Zar sumnjas u to da nije prosao u polufinale haha. Djaba lobiranje i glasanje za dobrog momka sefceta, citav forum ga izabra.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑20 dec 2019, 22:57![]()
Pa to je isti rang![]()
Pa vidis druze da ovih par iz Vijeca Bolesnika pljuju maloprije po Sarajevu, Celiku, Velezu, po svim klubovima iz BiH.
Normalno da nisu. To su cimpanze brato. Pravi navijaci Zelje su kao Osim kojeg guramo za forumasa. Momak je humorom i objektivnosti to zasluzio. Nemam pojma jeko ali pozdrav sevcetu vidim hvali ga dobra rajaallsportsfan je napisao/la: ↑20 dec 2019, 23:16Pa vidis druze da ovih par iz Vijeca Bolesnika pljuju maloprije po Sarajevu, Celiku, Velezu, po svim klubovima iz BiH.
Nisu to pravi navijaci Zelje, to su krepili, takvih svugdje ima.
Redbull, ziv bio buraz, ma meni su ovi bolesnici smijesni i zalosni, sta ces drugo.![]()
Pa eto reci nam sta je to dokoljenko radio tokom godine pa zasluzuje da dobije to priznanje.Mozda je problem sto je brutalno iskren?NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑20 dec 2019, 23:15Jao ponizenja biti kanta godine. Sta ono jos napisa kao ako me izaberu za kantu znati cu da radim dobar posaoredbull93 je napisao/la: ↑20 dec 2019, 23:08Zar sumnjas u to da nije prosao u polufinale haha. Djaba lobiranje i glasanje za dobrog momka sefceta, citav forum ga izabra.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑20 dec 2019, 22:57
![]()
Pa to je isti rang![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tako si me olesio da se citav zeljin pdf skupio i skidao s googla slike da mi objasni na jednu moju bacenu ložumohikanac12 je napisao/la: ↑20 dec 2019, 23:30
Lesšo nejač. Ovom vrapćićkom prevrtaču kontejnera @pastrmki sam na "renoviranje stadiona plBiH" ugasio acc. Dzaba kad ima obraz ko Komšić.![]()
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.