Ja ne znam sta sam ti ja uradio da me tako prozivaS,nisam se svadjo s tobom nikad,nije ured od tebe tako da se ponasas prema meni.allsportsfan je napisao/la: ↑20 dec 2019, 22:05Mentoli sa liste Vijeca Bolesnika, sto sad svi glasate za Dokurcenka kantu?
Zar nije on dobar momak?
Kakav duel, Dokurcenko-Epi dva krepila nevidjena plus GOAT, znaci top 3 idiota foruma.
Normalni ljudi sad imaju problem, jer sva 3 zasluzuju nagradu!
KANTA GODINE - Diskusije
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: KANTA GODINE - Diskusije
23
ALI JESI NJEGOVOM BRATU!!!!GOAT je napisao/la: ↑20 dec 2019, 22:07Ja ne znam sta sam ti ja uradio da me tako prozivaS,nisam se svadjo s tobom nikad,nije ured od tebe tako da se ponasas prema meni.allsportsfan je napisao/la: ↑20 dec 2019, 22:05Mentoli sa liste Vijeca Bolesnika, sto sad svi glasate za Dokurcenka kantu?
Zar nije on dobar momak?
Kakav duel, Dokurcenko-Epi dva krepila nevidjena plus GOAT, znaci top 3 idiota foruma.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- BoixosNois1899
- Kontakt:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
Nisi se svadjao sa mnom to sigurno!GOAT je napisao/la: ↑20 dec 2019, 22:07Ja ne znam sta sam ti ja uradio da me tako prozivaS,nisam se svadjo s tobom nikad,nije ured od tebe tako da se ponasas prema meni.allsportsfan je napisao/la: ↑20 dec 2019, 22:05Mentoli sa liste Vijeca Bolesnika, sto sad svi glasate za Dokurcenka kantu?
Zar nije on dobar momak?
Zato si buraza prozivao i svasta ruzno govorio, na svakom koraku ga blatis, a momak ti nije rijeci rekao, dok ga nisi isprovocirao koliko sam ja pratio i citao.
Pogledaj tvoje glasanje i ne pravi se lud.
- mohikanac12
- Kontakt:
Ako vijetnamci nesto znaju izabrati, to je forumas godine.
@TobeYarabi
@TobeYarabi

Zadnja izmjena: mohikanac12, dana/u 20 dec 2019, 22:14, ukupno mijenjano 1 put.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
ĐE SI NAM ŠEFKU SAKRIO ?????!!!!!!!allsportsfan je napisao/la: ↑20 dec 2019, 22:11
Nisi se svadjao sa mnom to sigurno!
Zato si buraza prozivao i svasta ruzno govorio, na svakom koraku ga blatis, a momak ti nije rijeci rekao, dok ga nisi isprovocirao koliko sam ja pratio i citao.
Pa s njim sam se svadjao u par navrata ali on je prvi poceo,jbg nisi dobro upratio vjerovatno.S tobom nisam ulazio u konflikt a ti me prozivas.Moras iskljucit emocije i shvatit da ni tvoj brat nije savrsen,moze i on nekad prvi pocet svadju??allsportsfan je napisao/la: ↑20 dec 2019, 22:11Nisi se svadjao sa mnom to sigurno!GOAT je napisao/la: ↑20 dec 2019, 22:07Ja ne znam sta sam ti ja uradio da me tako prozivaS,nisam se svadjo s tobom nikad,nije ured od tebe tako da se ponasas prema meni.allsportsfan je napisao/la: ↑20 dec 2019, 22:05Mentoli sa liste Vijeca Bolesnika, sto sad svi glasate za Dokurcenka kantu?
Zar nije on dobar momak?
23
Najjače je kako su se u inbox dogovarali da glasaju, lobirali, i propade im sve.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sta si drugo ocekivao od ljudi koji navijaju pred praznom zgradom ? Ne mozes od covjeka koji igra tenis sa zidom i pri tome se nada da ce ga pobjediti,ocekivati da razumno postupi u nekim situacijama.Njihov prosjecan IQ ne prelazi 40 tako da ovo glasanje gubi na znacaju ako su pitari vecina glasaca.Zvizdanje na minutu sutnje djeci koja su poginula u avionskoj nesreci,treba li dalje ici ?mohikanac12 je napisao/la: ↑20 dec 2019, 22:13Ako vijetnamci nesto znaju izabrati, to je forumas godine.
@TobeYarabi![]()
23
-
Drug jedno je svadja, prepirka, razlicita misljenja, a drugo je nekome govoriti ruzne rijeci iz cista mira.GOAT je napisao/la: ↑20 dec 2019, 22:14Pa s njim sam se svadjao u par navrata ali on je prvi poceo,jbg nisi dobro upratio vjerovatno.S tobom nisam ulazio u konflikt a ti me prozivas.Moras iskljucit emocije i shvatit da ni tvoj brat nije savrsen,moze i on nekad prvi pocet svadju??allsportsfan je napisao/la: ↑20 dec 2019, 22:11Nisi se svadjao sa mnom to sigurno!
Daleko od toga da je bilo ko cvjecka, pa ni burazer nije, ali znam sigurno da taj lik cijeli zivot nikad nikog uvrijedio nije iz cista mira.
Ja mozda nekad i jesam, ali za njega ruku u vatru smijem staviti.
Evo ko mi posalje dokaz od vas par da ga je on iz cista mira uvrijedio (ne ovo neznalice ako ti je rekao i sl, to uvreda nije), nego nesto ruzno da je rekao, ja ga evo castim Samsung monitorom, star 6 mj, veci nego neciji TV, halal bilo eto na poklon, jos cu ja buraza nadegeneciti.
Podveleško-hercegovačka inteligencija i smisao za humor.

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- Bazinga12345
- Kontakt:
- mohikanac12
- Kontakt:
GOAT je napisao/la: ↑20 dec 2019, 22:21Sta si drugo ocekivao od ljudi koji navijaju pred praznom zgradom ? Ne mozes od covjeka koji igra tenis sa zidom i pri tome se nada da ce ga pobjediti,ocekivati da razumno postupi u nekim situacijama.Njihov prosjecan IQ ne prelazi 40 tako da ovo glasanje gubi na znacaju ako su pitari vecina glasaca.Zvizdanje na minutu sutnje djeci koja su poginula u avionskoj nesreci,treba li dalje ici ?mohikanac12 je napisao/la: ↑20 dec 2019, 22:13Ako vijetnamci nesto znaju izabrati, to je forumas godine.
@TobeYarabi![]()
Dok se oni raspadaju i kolju svaki dan, naši navijači polako ali sigurno prepoznaju ideju i šta je potrebno za jak klub. Sve češće uz pomoć pudlica iz drugih klubova nam pokušavaju poremetiti atmosferu, tačno se osjeti da ih je strah. A tek smo počeli.
Na proljeće, forum cijeli plavo bijeli!
Mi smo Manijaci, najbolji navijači u državi!

Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
-
Dokurcenko, ti na proljece mozes jedino se kandidovati za KANTU DECENIJE, jer je 2020, mani se ostalih prognoza, samo ova je sigurna. 

- mohikanac12
- Kontakt:
allsportsfan je napisao/la: ↑20 dec 2019, 22:29Dokurcenko, ti na proljece mozes jedino se kandidovati za KANTU DECENIJE, jer je 2020, mani se ostalih prognoza, samo ova je sigurna.![]()
Kanta godine ce da mi stoji u potpisu, znam kako i za sta sam je dobio. Sve dok režite na mene, to je znak da radim tacno kako treba.
Lijepi strah.

Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Sajo pedewu

Nije pošteno da nama sa manjih tema brojniji glasači sa PL BH nameću kantu godine, mi smo ovdje majorizirani. Shevchet je nasa legitimna kanta godine a ove ostale ne priznajemo, promjena izbornog pravilnika je neophodna.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Izborni zakon, Šljivin aprilski paket.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA