Pod hipotekom, ali bude sve valjda okkerimatomic1921 je napisao/la: ↑20 dec 2019, 19:26Valjda se nije puno zavalio
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Cuva Bog Zelju svog!
Pregazićemo ih 1:0, Sadiković 89', citirajte me ugodinu
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ako u kupu ne budemo domaćini
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Šta mislite o Ćerimagiću poniko je na Grbavici vraca se u BiH igro je u Muri ovu polusezonu
Rodjeni su pitarske picke!
Lijevo krilo,desno krilo i ofanzivni vezni
Najcesce igra lijevo i desno
Slabo je na AMFu
Rodjeni su pitarske picke!
Moze umjesto Asima

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Cera je svojevremeno bio jedan od vecih talenata u famoznoj 94 generaciji sa Arom, Bajom i Hajradinovicem. Ja znam da je uvijek igrao centralnog veznog ili AMF. Rano je odskakao od vrsnjaka zbog fizickih predispozicija, jacine nogu. Dugi niz godina je vec vani, Belgija, Poljska, Slovenija. Ono sto je zanimljivo je da je zadnjih godina dosta igrao po krilima, prvenstveno lijevom. Nije nikada bio nesto specijalno brz, zato me to cudi.
Istini za volju, karijera mu je u silaznoj putanji i cini mi se da je malo sklon povredama.
Ne znam ili ne vidim gdje bi mogao uskociti u trenutnu ekipu Zelje, ali svakako bih uvijek prije njega uzeo za rotacije nego nekog sumnjivog stranca. Mislim da je dosta potkovaniji i pametniji igrac od Hajdara.
Na kraju krajeva ima Babuka, cisto sumnjam da mu je Cera zapao za oko.
Istini za volju, karijera mu je u silaznoj putanji i cini mi se da je malo sklon povredama.
Ne znam ili ne vidim gdje bi mogao uskociti u trenutnu ekipu Zelje, ali svakako bih uvijek prije njega uzeo za rotacije nego nekog sumnjivog stranca. Mislim da je dosta potkovaniji i pametniji igrac od Hajdara.
Na kraju krajeva ima Babuka, cisto sumnjam da mu je Cera zapao za oko.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Joj kad pogledas sta je ovih igraca otislo vani a nikad zaigrali nisu u prvom timu, isto ko da smo Partizan
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- mohikanac12
- Kontakt:
Željovci, u trci za "forumaša godine", nas @Osim13 je u polufinalu.
viewtopic.php?t=14765
Mi smo Željini Željo je naš!
viewtopic.php?t=14765
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Jedna od najplodnijih generacija ikada - 93/94. Prava je steta sto su samo njih 4,5 dobili sansu, a uspjela mozda trojica.
Kakvog smo i špica imali, i dan danas govore da je bio babaroga - Semir Djip. Samo je imao babu mahnitog, a i njemu je koja daska falila u glavi. Bio je nenormalno brz, znam da je pitarima jednom 5 komada zabio u juniorskoj PL.
- Zglajzerslautern
- Kontakt:
Stariji je on malo, mozda 92. Bio je baš brz i predobar junior. Dobro ga poznajem, nikad nije bio profesionalac. Igrao je sa nama lopte na betonskom terenu, klosario po Dobrinji. Prvo se nafurao jer je išao na probu u Sampdoriju, a mislim cak i Dinamo, a onda mu je i stari usrao sve kad je digao papire i prebacio ga u Sarajevo. Dalje od juniora nije mogao, zavrsio u Slaviji, pa u visockoj Bosni i vise ja mislim da se i ne bavi fudbalom. Da je bio talentovan, jeste, ali pileci mozak. Nista nismo izgubili sa njimkerimatomic1921 je napisao/la: ↑20 dec 2019, 21:20Jedna od najplodnijih generacija ikada - 93/94. Prava je steta sto su samo njih 4,5 dobili sansu, a uspjela mozda trojica.
Kakvog smo i špica imali, i dan danas govore da je bio babaroga - Semir Djip. Samo je imao babu mahnitog, a i njemu je koja daska falila u glavi. Bio je nenormalno brz, znam da je pitarima jednom 5 komada zabio u juniorskoj PL.
Željezničar za život cijeli!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Upravu si, 92 je Semir. Zali boze tih ludih glava kad ti Bog da talenat a oduzme pamet.
@ReX je u stvari ono smeće iz Švedske?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- mohikanac12
- Kontakt:
Nije on kriv, shvati ga. Teško se oduprijeti propagandi i kandzama, treba vremena da on i slicni njemu shvate kako ih koriste i manipulisu sa njima. Najnovija taktika je pp, sa raznih profila se ubacuje buba u uho. Šaptači. Polako, doci ce sve na svoje. Uskoro svi pod jednim krovom.

Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Trenutno korisnika/ca: Ideneide, kulinban1189 i 25 gostiju.